kivitasku

Rouva
  • Viestit

    259
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä kivitasku

  • Taso
    Vakkari

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki
  1. Hei helsinkiläiset ja täällä juhliaan viettävät, Seuraa supertyytyväisen asiakkaan lämmin suositus: Pakilan kukkatalo! Kaikki sujui mainiosti, suunnitteluun yhdessä panostettiin ja vaikka olen kohtuullisen kranttu, ei missään vaiheessa tuntunut siltä, että olisin hankala asiakas, vaikka esitin vähän epätavallisia toiveita. Kimppu oli todella taidokkaasti sidottu juuri sen mukaan, mitä puhuttiin, ja kesti hyvänä monta päivää. Vieheet olivat hienot ja pöytämaljakoita varten tilaamani kukat juuri sitä mitä sovittiin, paitsi että niitä olikin vähän enemmän kuin mistä kuvittelin maksaneeni. Suosittelen laittamaan korvan taakse! Nettisivuiltansa löytyy hyvä valikoima inspiskuvia.
  2. Mun kimppu maksoi 80e. Omin varsin sidottu, satiininauhalla, halkaisija taisi olla 22 cm. Oli muutama iso ruusu, muutama pieni ruusu, muutama oksaruusu, kahta eri inkaliljaa, nappikrysanteemia, paljon erilaisia vihreitä ja kädensijakin hienosti reunustettu muratinlehdillä. Ensin mietitytti hinta, mutta onneksi olin valmis sen maksamaan, koska kimppu oli aivan mielettömän upea!
  3. Hei kuulkaas, vähän OT, mutta jos joku on kokeillu peittämistä: millaista maalia kannattais laittaa? Hankin nimittäin käsivarteen varsin mojovan ja ruman palovamma-arven, joka on kyllä tasoittunut, mutta tuskin ehtii vaaleta ennen häitä.. Vinkkejä otetaan kiitollisina vastaan