Jump to content
Naimisiin.info

huvitus

Morsian
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän huvitus kaikki viestit

  1. huvitus

    Pöytien koko

    Mittailtiin kanssa nyt tuota istuma-asentoa ja tuntuu tuo 63 cm tosiaan aivan riittämättömältä, eli isoilla pöydillä jatketaan suunnittelua. Pitänee katsella nyt noita koristeluja tarkemmalla silmällä, koska tilaa korsteille pöydän keskellä on ruhtinaallisesti.
  2. Minkä kokoisia pöytiä teillä on ollut juhlissa? Meidän juhlapaikalla on 63 x 180 cm kokoiset pöydät. Mietin onko 63 cm liian kapea molemmin puolin istuttavaksi, joutuuko vieraat istumaan polvet toisen sylissä? Vai pitäisikö laittaa kaksi pöytää yhteen, jollon tulisi neliömäisempi ja aika iso 126 x 180 cm pöytä? Kapeammilla pöydillä käytettävissä oleva tila on tietysti hieman väljempi, mutta myös isot pöydät saadaan juuri mahtumaan.
  3. Meillä on mies ehtinyt nappaamaan aiemmista häistä 4-5 sukkanauhaa. Laitan jonkun niistä.
  4. Pidän viikon ennen häitä vapaata. Siihen viimeiseen viikkoon ehtiikin varmaan kasaantua kaikenlaista tekemistä, koska häät ovat eri paikkakunnalla.
  5. Olin vieraana häissä, joissa oli koomikko viihdyttämässä vieraita juhlapaikalla, sen aikaa kun hääpari oli kuvauksessa.
  6. Olen muutamaan kertaan maistellut huplin ruokia ja mielestäni ihan ok, riippuu tietysti paljon mitä tilaa. Lihat ja kana on ollut joskus vähän kuivia. Aina on jänyt ruokaa yli. Mansikkaneliöt oli hyvä, niistä saa varmaan jonkun kakkumaisenkin version.
  7. 8kk. Päätettiin jo aiemmin, että sitten kun mennään kihloihin, niin samalla päätetään hääpäivä.
  8. Itse maksetaan, kun töissäkin käydään. Budjetti ehkä noin 8000e, ei sisällä häämatkaa. Vahemmat antaa ehkä rahaa häälahjaksi, jota käytetään sitten matkaan.
  9. Meillä klo 16. Aikaisempi olisi haluttu, mutta ensimmäinen vihkiaika oli vasta klo 15 ja se oli jo mennyt. Olin aiemmin kuvitellut, että näitä vihkiaikoja saa ihan mihin aikaan vaan.
  10. Lounaskellari Emmissä oli ainakin menu ehdotuksissa mm. tex mex ja thai food listat. En ole heidän ruokiaan syönyt, joten toteutusta en osaa kommentoida.
  11. 8kk aikaisemmin sekä juhlapaikka että kirkko, eli tammikuussa 2013 ja häät elokuussa 2013. Ykkösvaihtoehtopäivää ei saatu, kun oli juhlapaikka jo varattu siltä viikonlopulta.
  12. Paperitavaraa kutsukortteihin, kun sattui löytymään kivan näköisiä hyvällä hinnalla.
  13. Meillä oli ensimmäisellä listalla 140 nimeä, nyt hieman karsittu lista näyttää 120.
  14. Meillä harkinnassa tandempyörä. Onko kellään kokemuksia?
×
×
  • Create New...