Jump to content
Naimisiin.info

Minderosa

Rouva
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Minderosa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Kiitos kaikille tiedoista. Minäkin tilasin nyt jälkikäteen kirkkoherran virastosta virkatodistuksen, jos jossain tulen tarvitsemaan.
 2. Hei! Olen lukenut useammastakin paikasta, että pappi antaisi vihkitodistuksen vihkimisen päätyttyä. Meille tällaista todistusta ei kuitenkaan annettu, ainoastaan vihkiraamattu annettiin. Mihin tällaista todistusta yleensä tarvitsee? Voiko sitä saada enää jälkikäteen ja mistä sen saa? Vai riittääkö ajokortti tai passi uudella nimellä todisteeksi siitä, että on naimisissa?
 3. Kiitos hyvistä vinkeistä Meillä on tuo all inclusive paketti, mutta retket piristää kivasti reissua ja näkee vähän muutakin kuin hotelliympäristöä. Rannalla rentoutumiseen keskitytään myös. 8)
 4. Täälläkin yksi, joka suunnittelee häämatkaa Dominikaaniseen Tasavaltaan Puerto Plataan vuoden vaihteen jälkeen loppiaisen aikaan. Tällä viikolla varmaan käydään varaus tekemässä Aurinkomatkoille. Onko kellään kokemuksia hotellista Gran Ventana Beach Resort? Meillä on vain viikko lomaa töistä, että varmasti rankka reissu tulee, kun on pitkät lennot ja aikaeroakin. Onko kokemuksia viikon lomasta, oliko liian rankka ja lyhyt reissu vai ehtikö lomasta nauttia?
 5. Ei tullut rakkuloita, mutta päkiät oli aivan tulessa.. Korot oli aika korkeat ja koko illan tanssin. Mulla oli vielä sellaiset geelityynyt kengissä, ettei rasittuis jalat. Teki kuitenki tiukkaa kävellä seuraavana päivänä. Nyt jalat on jo kunnossa.
 6. Tänään soittelin omaan seurakuntaan eli Karjasillan kirkkoherran virastoon, eikä pappien lomat oo vieläkään selvillä.. Meillä ei oo siis vieläkään pappia tiedossa heinäkuulle. ??? Sain semmosen käsityksen, että se joka on työvuorossa hääpäivänämme, niin vihkii. Olisi vain kiva saada valita meistä mukavalle tuntuva pappi.. Voiko muista seurakunnista kysellä pappia, jos ei oo tuttu mitenkään? Lisäksi muutamme vielä pois paikkakunnalta ennen häitä (juhlat pidetään kuitenkin Oulussa), niin mitenkähän se mutkistaa suunnitelmia? Onko muilla ulkopaikkakuntalaisilla, joiden häät pidetään Oulussa kokemuksia siitä, kuka vihkii?
 7. Varasin tänään Pihvituvan pitopalvelun heinäkuulle, palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Siellä valitsemamme menu maksaa 15€/hlö. Siihen kuuluu Paahtopaistia/suikalehärkää Kermaperunat ja kastike Vihersalaatti Lämpimät kasvikset Leivät ja levite maito/kotikalja/vesi Hääkakku Kahvikakku Kranssia Pikkuleipää Kahvi/tee/mehu Iltapalaa, salaatteja ym. ja pikkuleipiä tehdään sitte omin voimin lisäksi. Lisäksi tarjoilijoista menee 20€/h/tarjoilija. Tarjoilijat voi halutessaan järjestää myös itse, jolloin Pihvitupa tuo vain ruoat. Suosittelen!
 8. Hei Tulipari! Johteenhovin saa vuokrattua 100€ edullisemmin, jos kuuluu tai liittyy keuhkovammaliiton jäseneksi. Jäsenyys ei maksanut kovin paljoa vuodeksi, tarkkaa summaa en muista. Meillä on kyseinen paikka varattuna samalle kesälle, meillä tosin vieraita noin sata tai alle, joten mahdutaan sinne paremmin toivottavasti..
 9. Hei sminttu! Meillä on varattu heinäkuulle 2005 Johteenhovi (keuhkovammaliiton) Hietasaaresta, sinne mahtuu noin 120 henkilöä juhlimaan ja 40 yöpymään. Omia juomia saa vapaasti tuoda..
 10. Tänään kävin Pihvituvalla, mutta eivät ottaneet vielä varauksia vastaan kesälle 2005, vaan pyysivät palaamaan asiaan vuoden vaihteessa! En tiiä uskallanko alkaa sinne asti ootteleen, vaikka vakuuttivat että samalle päivälle pystyvät henkilökunnallaan kahdetkin häät järjestämään. Jospa soitan jonneki muualle, vaikka tiiän kyllä, et Pihvituvan ruoat on hyviä..
 11. Meillä on juhlapaikka varattuna, mutta kirkon voi varata vasta marraskuussa. Häät on 23.7.05. Pikkusen jännittää, että saa samalle päivälle kirkonki, täytyy olla sitte nopea.. Terv. Minde
 12. Missä vaiheessa kannattaa alkaa lähetteleen tarjouskyselyitä pitopalveluille, laitoin jo vähä aikaa sitte sähköpostia, mutta ei oo kuulunu mitään.. Oisko parempi soittaa, vai onko liian aikasta ku häät on heinäkuussa 2005? Kaipailisin kokemuksia Pihvituvan pitopalvelusta??
 13. Hei! Mitenköhän tänä vuonna Tuomiokirkon varaus heinäkuulle 2005, onko sama systeemi ku viime vuonna eli vasta marraskuussa voi varailla? Vähän jännittää, ku juhlapaikka varattiin jo ja kirkon varaus täytyy jättää myöhemmälle. Pitäisköhän ottaa joku kirkko varalle? Terv. Minde
 14. Hei! Onko kellään kokemuksia Pihvituvan pitopalvelusta? Terv. Minde
×
×
 • Create New...