Mariki

Rouva
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

About Mariki

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. pelkkäystävä: me päädyttiin lopulta marenkeihin kun ei arvattu ottaa riskiä hääkarkkimacaronssien kanssa. :/ Tsemppiä kuitenkin sinulle!
 2. Carnation kyselit meidän vihkimisestä: se sujui aivan täydellisesti Sää ei suosinut, joten vihkiminen pidettiin puisessa pyöreässä tanssipaviljongissa eikä ulkona, mutta se ei menoa haitannut. Tanssipaviljonki oli olemassaan tosi kaunis ja katossa oli hallaharsoa laitettu nätiksi. Lisäksi toimme tosiaan tuon oman vihkimaton. Tuomari oli aivan ihastuttava ja todella ystävällinen henkilö käräjäoikeudesta, joka tuli paikalle oman lomansa aikana. Äänentoisto oli minusta välttämätön että kenenkään ei tarvinnut huutaa. Meillä oli vuokrattu mikit ja kaiuttimet. Ihania häitä teillekin! Siviilivihkimisestä saa paikanpäällä tosi omannäköisen kun suunnittelee huolella. Me saatiin kirkkohäihin tottuneelta hääväeltä hurjasti palautetta, kuinka kaunis oli seremonia.
 3. - Hyvä valokuvaaja oli ainakin minulle tosi tärkeä. Jäi harmittamaan, että kaikkien haluamieni ystävien kanssa ei keretty ottaa potretteja -jonkun aiemmin ehdottama lista on hyvä vaihtoehto! Lisäksi varaa kuvaukselle riittävästi aikaa! -Tee häistä teidän hääparin näköiset:) Mitään ei ole pakko olla, ja kaikkea voi ja saa soveltaa. -Panosta ruokaan ja valitse pitopalvelu huolella. - Myös bändi kannattaa valita huolella -meidän bändi osasi valita musiikkinsa yleisön mukaan ja sai kaikki lattialle! Jos mahdollista, valitse bändi jonka tiedät entuudestaan olevan hyvä. -Meillä oli viisi kaasoa ja viisi bestmania -tämä oli todella hyvä, kellekään ei jäänyt liikaa hommaa ja jokainen vastasi jostain aihealueesta joka oli itselle sopiva. Esim. kaksi toimivat juontajina, yksi vastasi musiikista, yksi avusti baarimikkoa, pari soitti ja lauloi, kolme piti puheet.. -Baarimikko oli loistojuttu! Meillä oli tosi ammattimainen baarimikko joka teki vieraille hyviä drinkkejä mm. tuoreista mansikoista. Loistava vaihtoehto boolille ja sai paljon kehuja -Aloita askartelut ja valmistelut hyvissä ajoin niin ei tule stressiä -Pyrkikää ottamaan häiden alusviikko jo mahdollisimman rennosti, että kaikki mitä voi, olisi hoidettu siihen mennessä.Yllätyksiä ja viime hetken juttuja on joka tapauksessa. - Meillä jäi vieraskirjasta ihana muisto. Tee siitä sellainen, että sitä on mukava lueskella myöhemminkin toki tämä riippuu myös vieraista. Meidän vieraskirjassa oli jokaisesta vieraasta jostain kaivettu vanha kuva, viereisellä sivulla luki Terveiset ja elämänohjeet hääparille ja jokaisen vieraan välissä oli tyhjä aukeama, mihin saa jälkikäteen kuvan heistä häissä. Vieraskirjan alussa luki vähän meistä ja oli meistä kuvia. -Tee vieraslistasta sellainen, kuin te kaksi haluatte. Liikaa ei kannata miettiä, mitä joku muu sanoo vaikka vanhempien toiveita voikin kuunnella. Vieraat ja hyvä tunnelma tekevät häät osaltaan. -Meillä ei ollut mitään sen kummempaa ohjelmaa kuin ruoka,puheita ja bändi. Tämä toimi meidän tapauksessa hyvin eikä lisäohjelmalle ollut tarvetta.
 4. Meillä iltapala teki hyvin kyllä kauppansa! Ruokailu oli klo 17 ja kakut 19, iltapala taisi olla kymmenen maissa. Kahta suolaista piirakka: jauheliha ja tomaattimozzarella, tuulihattuja ja ruualta ylijääneitä muita juttuja.
 5. Ihanimpia hetkiä on pitkän pitkä lista.. Vihkiminen kokonaisuudessaa (siviilivihkiminen paikan päällä), jossa kaason ja bestmanin lauluesitykset Tuu mun vaimoksein ja Pettävällä jäällä, bestmanin lukema Minä sinua rakastan -runo, minun ja sulhasen ensikohtaaminen kuvauksissa ennen seremoniaa.. Juhlan osalta kohokohdat olivat ehdottomasti isäni puhe sekä kaasojen kaunis puhe.
 6. Meillä oli häissämme Bilebändi Floss, jota voin suositella koko sydemestäni sekä kaikkien vieraidemme puolesta! Osasivat todella hyvin mukautua tilanteeseen ja paitsi olivat todella taitavia, soittivat myös musiikkia joka sai KAIKKI tanssilattialle! Googlaamalla löytyy kotisivut.
 7. Haluasin vielä näin häiden jälkeen kehua ja suositella kaikille muillekin Pito-Almaa! Palvelu oli TODELLA ystävällistä ja ruoka sai kehuja pitkään häiden jälkeenkin. Kaikki toimi. Suosittelen erittäin lämpimästi, hinnatkin kohtuulliset!
 8. Meillä tänä lauantaina (!!) häät, joissa siviilivihkiminen tapahtuu hääpaikalla. Vihkiminen on sään salliessa ulkona laiturilla, ja maahan on levitetty decora houselta tilattu pitkä valkoinen vihkimatto. Ei ollut kovin kallis ja suosittelen kaikille, tuo kivasti juhlavuutta paikkaan kun paikkaan. Meillä kävellään vihkilaiturille ensin bestmanit ja kaasot, sitten tulee isän saattama morsian ja luovutetaan sulhasen käsipuoleen. Tulleessa yksi bestman laulaa ja kaaso soittaa kitaraa, sitten bestman lausuu runon. Vihkikaava tulee tämän jälkeen, jonka jälkeen vielä kaason ja bestmanin duetto jonka tahdissa poistutaan.
 9. Voi kun kiva kuulla!! Kiitos!
 10. Ne, ketkä on soittaneet itse valkattuja biisejä soittolistalta/levyltä, olisi kiva nähdä listaa kappaleista joita olette valkanneet, jos vaikka keksisin lisää omalle listalle. Meidän taustamusiikkilistalta löytyy nyt seuraavat: -ronan keating - if tomorrow never comes -stand by me -faith hill there youll be -faith hill - the way you love me -kaija koo -kuka keksi rakkauden - elton john can you feel the love tonight -se on kuin yö -abba-dancing queen -anna eriksson - kun katsoit minuun -j karjalainen - meripihkahuone ronan keating - when you say nothing at all samuli edelman, jippu - jos sä tahdot niin teleks -elämäni viimeinen elämäni rakkaus samuli edelman - viimeinen zen cafe -todella kaunis johanna kurkela- rakkauslaulu johanna kurkela -sun särkyä anna mä en tuomas kauhanen -enkeli Juha tapio - en mitään en ketään
 11. Meille tulee tuttu baarimikko töihin häihin. Itse hankitaan juomat ja suurin osa tykötarpeista, baarimikolle maksetaan 200e koko illasta (ei ole mitään tarkkaa aikaa, on paikalla sen aikaa kun porukkaa riittää..) Kolmea drinkkiä meinattiin laittaa: gin tonic, kelkka ja lisäksi yksi mikä pohjautuu tuoreisiin mansikoihin, näistä myös alkoholittomia vaihtoehtoja. Lisäksi häneltä saa olutta. Boolia ei haluttu mekään niin tämä oli minusta hyvä ajatus.
 12. Meillä potretit ennen vihkimistä, suunnitelmissa olisi että vieraat kuvattaisivat kättelyn yhteydessä ja yhteiskuva kaikista otettaisiin ruuan jälkeen ennen kahveja.
 13. http://www.newlook.com/shop/womens/dresses/shell-pink-embellished-waist-knee-length-prom-dress-_276632472 Näitä tilattu 5kpl meidän kaasoille
 14. Minäkin todennäköisesti vietän häitä edeltävänyön kaasojen kanssa meillä. Ajattelin antaa lahjat hääpäivän aamuna kun heräämmme.
 15. Itse en kutsu työkavereita häihini, olen työskennellyt niin vähän aikaa vasta samassa paikassa. Mies kutsuu taas kaikki työkaverinsa, koska hänelle heistä on tullut läheisempiä. Kommentoin vähän tuota avec asiaa, näissä tapauksissa ei ole mielestäni välttämätöntä tai tarpeellistakaan kutsua avecceja. Perheellistenkin tapauksissa etiketti joustaa, kun kutsutaan henkilöitä ryhminä, esim. opiskelutoverit tai työkaverit.