Jump to content
Naimisiin.info

Mariki

Rouva
  • Viestit

    38
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Mariki kaikki viestit

  1. Mariki

    Macaron-leivokset

    pelkkäystävä: me päädyttiin lopulta marenkeihin kun ei arvattu ottaa riskiä hääkarkkimacaronssien kanssa. :/ Tsemppiä kuitenkin sinulle!
  2. Carnation kyselit meidän vihkimisestä: se sujui aivan täydellisesti Sää ei suosinut, joten vihkiminen pidettiin puisessa pyöreässä tanssipaviljongissa eikä ulkona, mutta se ei menoa haitannut. Tanssipaviljonki oli olemassaan tosi kaunis ja katossa oli hallaharsoa laitettu nätiksi. Lisäksi toimme tosiaan tuon oman vihkimaton. Tuomari oli aivan ihastuttava ja todella ystävällinen henkilö käräjäoikeudesta, joka tuli paikalle oman lomansa aikana. Äänentoisto oli minusta välttämätön että kenenkään ei tarvinnut huutaa. Meillä oli vuokrattu mikit ja kaiuttimet. Ihania häitä teillekin! Siviilivihkimisestä saa paikanpäällä tosi omannäköisen kun suunnittelee huolella. Me saatiin kirkkohäihin tottuneelta hääväeltä hurjasti palautetta, kuinka kaunis oli seremonia.
  3. Mariki

    Opiksi muille

    - Hyvä valokuvaaja oli ainakin minulle tosi tärkeä. Jäi harmittamaan, että kaikkien haluamieni ystävien kanssa ei keretty ottaa potretteja -jonkun aiemmin ehdottama lista on hyvä vaihtoehto! Lisäksi varaa kuvaukselle riittävästi aikaa! -Tee häistä teidän hääparin näköiset:) Mitään ei ole pakko olla, ja kaikkea voi ja saa soveltaa. -Panosta ruokaan ja valitse pitopalvelu huolella. - Myös bändi kannattaa valita huolella -meidän bändi osasi valita musiikkinsa yleisön mukaan ja sai kaikki lattialle! Jos mahdollista, valitse bändi jonka tiedät entuudestaan olevan hyvä. -Meillä oli viisi kaasoa ja viisi bestmania -tämä oli todella hyvä, kellekään ei jäänyt liikaa hommaa ja jokainen vastasi jostain aihealueesta joka oli itselle sopiva. Esim. kaksi toimivat juontajina, yksi vastasi musiikista, yksi avusti baarimikkoa, pari soitti ja lauloi, kolme piti puheet.. -Baarimikko oli loistojuttu! Meillä oli tosi ammattimainen baarimikko joka teki vieraille hyviä drinkkejä mm. tuoreista mansikoista. Loistava vaihtoehto boolille ja sai paljon kehuja -Aloita askartelut ja valmistelut hyvissä ajoin niin ei tule stressiä -Pyrkikää ottamaan häiden alusviikko jo mahdollisimman rennosti, että kaikki mitä voi, olisi hoidettu siihen mennessä.Yllätyksiä ja viime hetken juttuja on joka tapauksessa. - Meillä jäi vieraskirjasta ihana muisto. Tee siitä sellainen, että sitä on mukava lueskella myöhemminkin toki tämä riippuu myös vieraista. Meidän vieraskirjassa oli jokaisesta vieraasta jostain kaivettu vanha kuva, viereisellä sivulla luki Terveiset ja elämänohjeet hääparille ja jokaisen vieraan välissä oli tyhjä aukeama, mihin saa jälkikäteen kuvan heistä häissä. Vieraskirjan alussa luki vähän meistä ja oli meistä kuvia. -Tee vieraslistasta sellainen, kuin te kaksi haluatte. Liikaa ei kannata miettiä, mitä joku muu sanoo vaikka vanhempien toiveita voikin kuunnella. Vieraat ja hyvä tunnelma tekevät häät osaltaan. -Meillä ei ollut mitään sen kummempaa ohjelmaa kuin ruoka,puheita ja bändi. Tämä toimi meidän tapauksessa hyvin eikä lisäohjelmalle ollut tarvetta.
  4. Meillä iltapala teki hyvin kyllä kauppansa! Ruokailu oli klo 17 ja kakut 19, iltapala taisi olla kymmenen maissa. Kahta suolaista piirakka: jauheliha ja tomaattimozzarella, tuulihattuja ja ruualta ylijääneitä muita juttuja.
  5. Ihanimpia hetkiä on pitkän pitkä lista.. Vihkiminen kokonaisuudessaa (siviilivihkiminen paikan päällä), jossa kaason ja bestmanin lauluesitykset Tuu mun vaimoksein ja Pettävällä jäällä, bestmanin lukema Minä sinua rakastan -runo, minun ja sulhasen ensikohtaaminen kuvauksissa ennen seremoniaa.. Juhlan osalta kohokohdat olivat ehdottomasti isäni puhe sekä kaasojen kaunis puhe.
  6. Mariki

    Olitteko tyytyväisiä bändiin

    Meillä oli häissämme Bilebändi Floss, jota voin suositella koko sydemestäni sekä kaikkien vieraidemme puolesta! Osasivat todella hyvin mukautua tilanteeseen ja paitsi olivat todella taitavia, soittivat myös musiikkia joka sai KAIKKI tanssilattialle! Googlaamalla löytyy kotisivut.
  7. Haluasin vielä näin häiden jälkeen kehua ja suositella kaikille muillekin Pito-Almaa! Palvelu oli TODELLA ystävällistä ja ruoka sai kehuja pitkään häiden jälkeenkin. Kaikki toimi. Suosittelen erittäin lämpimästi, hinnatkin kohtuulliset!
  8. Meillä tänä lauantaina (!!) häät, joissa siviilivihkiminen tapahtuu hääpaikalla. Vihkiminen on sään salliessa ulkona laiturilla, ja maahan on levitetty decora houselta tilattu pitkä valkoinen vihkimatto. Ei ollut kovin kallis ja suosittelen kaikille, tuo kivasti juhlavuutta paikkaan kun paikkaan. Meillä kävellään vihkilaiturille ensin bestmanit ja kaasot, sitten tulee isän saattama morsian ja luovutetaan sulhasen käsipuoleen. Tulleessa yksi bestman laulaa ja kaaso soittaa kitaraa, sitten bestman lausuu runon. Vihkikaava tulee tämän jälkeen, jonka jälkeen vielä kaason ja bestmanin duetto jonka tahdissa poistutaan.
  9. Mariki

    Lahti ja lähialueet

    Voi kun kiva kuulla!! Kiitos!
  10. Mariki

    Musiikki ruokailun aikana

    Ne, ketkä on soittaneet itse valkattuja biisejä soittolistalta/levyltä, olisi kiva nähdä listaa kappaleista joita olette valkanneet, jos vaikka keksisin lisää omalle listalle. Meidän taustamusiikkilistalta löytyy nyt seuraavat: -ronan keating - if tomorrow never comes -stand by me -faith hill there youll be -faith hill - the way you love me -kaija koo -kuka keksi rakkauden - elton john can you feel the love tonight -se on kuin yö -abba-dancing queen -anna eriksson - kun katsoit minuun -j karjalainen - meripihkahuone ronan keating - when you say nothing at all samuli edelman, jippu - jos sä tahdot niin teleks -elämäni viimeinen elämäni rakkaus samuli edelman - viimeinen zen cafe -todella kaunis johanna kurkela- rakkauslaulu johanna kurkela -sun särkyä anna mä en tuomas kauhanen -enkeli Juha tapio - en mitään en ketään
  11. Meille tulee tuttu baarimikko töihin häihin. Itse hankitaan juomat ja suurin osa tykötarpeista, baarimikolle maksetaan 200e koko illasta (ei ole mitään tarkkaa aikaa, on paikalla sen aikaa kun porukkaa riittää..) Kolmea drinkkiä meinattiin laittaa: gin tonic, kelkka ja lisäksi yksi mikä pohjautuu tuoreisiin mansikoihin, näistä myös alkoholittomia vaihtoehtoja. Lisäksi häneltä saa olutta. Boolia ei haluttu mekään niin tämä oli minusta hyvä ajatus.
  12. Mariki

    Valokuvausten ajankohdat

    Meillä potretit ennen vihkimistä, suunnitelmissa olisi että vieraat kuvattaisivat kättelyn yhteydessä ja yhteiskuva kaikista otettaisiin ruuan jälkeen ennen kahveja.
  13. Mariki

    Kaason puku

    http://www.newlook.com/shop/womens/dresses/shell-pink-embellished-waist-knee-length-prom-dress-_276632472 Näitä tilattu 5kpl meidän kaasoille
  14. Minäkin todennäköisesti vietän häitä edeltävänyön kaasojen kanssa meillä. Ajattelin antaa lahjat hääpäivän aamuna kun heräämmme.
  15. Itse en kutsu työkavereita häihini, olen työskennellyt niin vähän aikaa vasta samassa paikassa. Mies kutsuu taas kaikki työkaverinsa, koska hänelle heistä on tullut läheisempiä. Kommentoin vähän tuota avec asiaa, näissä tapauksissa ei ole mielestäni välttämätöntä tai tarpeellistakaan kutsua avecceja. Perheellistenkin tapauksissa etiketti joustaa, kun kutsutaan henkilöitä ryhminä, esim. opiskelutoverit tai työkaverit.
  16. aurinkokuivattua tomaattia ja fetajuustoa copakinkkua ja melonia lohicheviche chilimarinoituja katkarapuja caesarsalaattia vuohenjuusto-appelsiinisalaatti leipävalikoima lammasvartaita kasvisvartaita tsatsiki pähkinäistä riisiä vadelmamoussekakku sitruunacupcakes iltapalalla: suolaista piirakkaa (jauheliha ja välimerellinen kasvispiiras), tuulihattuja ja popcornia
  17. Meille tulee iltapalalle suolaista piirakkaa (Jauheliha ja välimerellinen kasvispiirakka) sekä ehkä tuulihattuja ja popcornia.
  18. Meille varattu kesähäihimme Pito-Alma. Valmiit menuvaihtoehdot oli aika perinteisiä makuumme, mutta itse ehdottomanani saatiin mieleinen menu. Yrittäjä vaikutti todella ammattitaitoiselta kun hänet tapasimme ja tekevät kesässä yli neljätkymmenet häät. Ostimme maistelukakun mikä maistui aivan ihanalta. Odotukset on korkealla! Hinta-laatusuhde vaikuttaa myös minusta ihan hyvältä.
  19. Mariki

    ETSY.com verkkokauppa

    http://www.etsy.com/shop/SarahOfSweden Täältä tilasin ihanat rannekorut viidelle kaasolle ja kaulakorut äideille!
  20. Mariki

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Joku täällä foorumilla vinkkasikin Sarah of Sweden -nimisestä Etsykaupasta, mistä tilasin ihanat rannekorut viidelle kaasolle (jokaiselle erilaisen) ja lisäksi äideille kaulakorut. Iso kiitos vinkkaajalle ja suosittelen tätä lämpimästi jo nyt muillekin vaikka korut ei olekaan vielä saapuneet! Pakkaavat jokaisen kauniisen valkoiseen nahkapussukkaan pinkillä nauhalla. Kannattaa pyytää erikseen, kun tilaa useamman tuotteen, että saa jokaiselle oman pussukan. http://www.etsy.com/shop/SarahOfSweden Lisäksi askartelin kaasoille kortit, joissa jokaisessa on meistä yhteiskuva ja teksti "kiitos, kun seisot vierelläni tänään, niin kuin olet seissyt jo niin monena tärkeänä päivänä ennenkin". Jokainen kortti on ajatuksella tehty ja rakkaudella askarreltu erilainen jokaiselle. Bestmanit hoidetaan sitten varmaan pullolinjalla, kaasoista on ollut minulle suurempi apu järjestelyissä. Lisäksu kustansimme kaasoille mekot ja bestmaneille teetettiin rusetit, mutta en näe näitä lahjoina koska halusimme tietynlaiset heille. Lisäksi kaikille maksetaan häiden jälkeinen yöpyminen koska häät ulkopaikkakunnalla.
  21. Mariki

    Ketkä kättelevät häävieraat?

    Luulen, että kätellään yhdessä minun ja sulhasen vanhempien kanssa.
  22. Mariki

    Lahti ja lähialueet

    Jos vaan muistan, voin kirjoitella kokemuksia enemmän häiden jälkeen sitten Tosin, me lähdetään heti häämatkalle ja palataan vasta kesäkuun puolivälissä, mutta onhan siinä vielä vähän aikaa ennen teidän häitä Kiitos, se olis kyllä tosi kiva juttu kuulla!!
  23. Minua huolestuttaa myös pikkuisen se, että vaikka kutsussa on selkeästi nimettyinä henkilöit, joita kutsu koskee, ymmärtävätkö kaikki ihmiset tämän? Selkeäähän sen pitäisi olla, mutta mutta.. Toisilla on ilmeisesti edelleen sellainen käsitys, että hääkutsuun kuuluu aina se avec. Onko teille muille ilmoittautunut ei-toivottuja avecceja ja miten olette näihin suhtautuneet?
  24. Mariki

    Lahti ja lähialueet

    Asikkalassa ja Lehmonkärjessä meidänkin häitä tanssitaan 29.6! Kiva kuulla muuten hyvää palautetta valkkaamastamme pito-almasta, se oli meille täysin vieras ja huolestuttaa tietysti ennakkoon että onhan ruuat varmasti hyviä.
  25. Nämä avec asiat on tuottaneet meillekin tuhottomasti päänvaivaa. Äskettäin yksi kaasoistani kertoi tavanneensa 2vko sitten uuden poikaystävän, ja olettaa automaattisesti että tämä kutsutaan kesällä juhlittaviin häihimme.. Olen yrittänyt vetää aika tiukkaa linjaa sellaisten kaverien poika/tyttöystävien kanssa, joita emme tunne entuudestaan hyvin ja ketkä eivät asu yhdessä. Avo- ja avioparit tottakai kutsutaan riippumatta siitä, tunnemmeko toista puolikasta vai emme. Tähän tosin tekee poikkeuksen minun opiskelutyttökaveriporukka, jotka kutsutaan kaikki ilman seuralaisia ja samoin miehen työkaveriporukka. Nyt olen kuitenkin ihan pulassa tämän kaason kanssa, toisaalta jos kutsun hänen minulle ventovieraan uuden aveccinsa, minun ehkä pitäisi kutsua myös muutamien muiden kavereiden poikaystäviä, heitä olen sentään muutaman kerran nähnyt. Toisaalta en missään nimessä haluaisi pahoittaa tämän kaasoni mieltä. Vaikeita juttuja nämä.
×
×
  • Create New...