Jump to content
Naimisiin.info

MissMe

Naikkari
  • Viestit

    3823
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by MissMe

  1. Kutsukortit tehty, nyt tarvii enää hakea postimerkit ja laittaa ne postiin. Hirveä homma oli niitä vääntää: ensin piti tehdä A4 kolmitaitteisena ja taittaa se siististi (eikä mies muuten taittanut sitä siististi, mutta kaikkeen eijjjaksa puuttua...) ja tehdä embossaukset kortin kansiosaan. Sitten piti paperinarusta ja pitsinauhasta tehdä koriste kortin päälle ja siitä paperinauhasta väkertää lehdet narun päihin. 

    Joo. Valmiit on. 

  2. Ai mitä tarjotaan? Ei mitään hajua :D

    Ei olla vieläkään saatu kutsukortteja liikenteeseen, ruokia ei ole suunniteltu, dj, pappi ja kanttori on tapaamatta, pitopalvelu on mutta ruoista ei ole tosiaan hajuakaan. Vieraiden lahjat on tekemättä, kouluhommat on rästissä ja ja ja ja.. ihan kohta pitäisi palata töihin vanhempainvapaalta/opintovapaalta joten eipähän tässä kiire ole. Ehei, tuskainen kiire on. 

    En kestä... ja peilikuva, se pahenee päivittäin stressistä...

  3. Mä en osaa päättää kumman mekoistani laitan päälle! :D Ihan outoa kun alan tulla katumapäälle molempien kanssa. Päätin nyt että pyydän pari kaveria kylään, katsotaan molempien hyvät puolet ja mitä tarvitsee muuttaa jos tarvitsee, ja sitten teen päätöksen kumpi parannellaan täydelliseksi. Hankalaa! 

  4. Kuinka paljon aiemmin aiotte muuten lähetellä kutsuja? Minä en oikein tiedä mikä aika ois sopiva. Kesälomien ja niiden samanaikaisten festareiden takia ois hyvä olla ajoissa, että vieraat ehtivät suunnitella menonsa, mutta ei aivan tolkuttoman aikaisin viitsi kuitenkaan olla liikenteessä..

     

    Lähetin save the date - kortit tuosta syystä joulukorttien mukana, mutta varsinaiset kutsut laitamme huhti-toukokuussa, kun häät ovat heinäkuussa.

  5.  

    Olen katsonut monta kertaa niitä kuvia joita ihmiset on Light in the boxissa laittaneet omista vaatteistaan. Surullisinta on silloin kun ihminen on tykännyt asustaan ihan älyttömästi mutta kuvasta näkee ettei vaate istu ja on kamala.

     

    Ihan yleisestikkin kun ihmisillä on vaatteita/mekkoja mitkä ei todellakaan oo istuvia mutta niitä pidetään.. Enkä nyt arvostele niitä ketkä valintojaan tekee mut se on just yks syy miks en halua olkaimetonta mekkoa kun en halua olla sitä nykimässä ylöspäin ja pelätä että se putoaa ja vilauttaa siinä samalla. Oon mukavuudenhalunen :)

     

     

    No näinhän se on, moni ei osaa esimerkiksi valita oikeita alusvaatteita joista kaikki on kiinni / tiedä omia mittasuhteitaan / käytä oikeankokoisia vaatteita. Esim. pitkillä naisilla on monesti se ongelma, että mekon lantio-osa asettuu jonnekin kylkiluiden korkeudelle, sillä tätä mittaa ei huomioida vaikkapa juuri tuolla Light in the boxissa. Mutta tosi hienoahan se on jos sieltä saa onnistuneen asun! En kritisoi lainkaan, on vaan itselle ja useammalle kaverille käynyt tosi huonosti.

  6. Mulla on yhdet pieneksi jääneet 39 kokoiset punaiset platform-piikkarit joiden ostohinta oli 179€ ja olen käyttänyt niitä kerran omilla kolmekymppisillä. Kun tulin raskaaksi, kengännumero kasvoi 2 kokoa. Voisin myydä jos on ottajia, mutta ihan ilmaiseksi en anna.

  7. Kertokaas joku tyhmälle, että maksetaanko häämeikki ja -kampaus aikaa varatessa, koemeikissä ja -kampauksessa vai lopuksi?

     

    Riippuu varmasti ihan siitä miten asian sopii. Yleensä maksut pitää hoitaa viimeistään liikkeestä poistuttaesta mutta voihan ne kai etukäteenkin hoitaa. Itse saan meikin ja kampauksen häälahjaksi alan ammattilaiselta niin pääsen miettimästä tätä asiaa ja saan säästöä. 

  8. Hotellihuone kannattaa kyllä varata ajoissa. Varasin oman sviitin viime kesänä, ja niitä oli jo tiedusteltu mutta varaus oli tekemättä. Ja lisäksi ennakkovarasimme 5 huonetta pitkän matkan vieraille - hyvästä hotellista siis. Vieraiden pitää vahvistaa varauksensa huhtikuuhun mennessä.

×
×
  • Create New...