Jump to content
Naimisiin.info

Ainina

Morsian
  • Viestit

    24
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Ainina kaikki viestit

  1. Ainina

    Mihin häämatkalle?

    Oih, suosittelen Reykjavikia! Aivan upea paikka Meillä ei ole vielä mitään lukkoon lyötynä, mutta haaveilen Balkanin niemimaasta <3
  2. 1,5 vuotta ennen häitä. Onhan se aika iso säilytettävä (ja ehdin kyseenalaistaa valinnan vielä monta kertaa). Mutta sattuipa vaan eteen niin mielettömän kaunis mekko sopuhintaan! Mitäpäs silloin aikailemaan...
  3. Tyhjensin askartelukaupan loppuunmyynnin, kun kaikki oli -60%. Eli mukaan tarttui kaikkea askartelumateriaalia hääkutsuja ja -paikkaa varten.
  4. Ainina

    Kirkon koristelu?

    Minusta kirkko-osuus (joka itselle on se tärkein osuus) jää pahasti paitsioon näissä keskusteluissa. Eli teemaan sopivia koristeita aion kiikuttaa kirkkoonkin. Katsoitteko muuten Kuninkaallisten häiden kirkkokoristeluja? Ihan mielettömän upeita olivat. Helppohan se on kirkko koristella, jos on aikaa, rahaa ja käsipareja käytettävissä, mutta inspiraation lähteenä Kuninkaalliset häät toimii mainiosti.
  5. Hääpaikkaa etsiessä turhaannuin pahasti. Varmaan karattaisiin Vegasiin ja mentäisiin siellä naimisiin, jollei juhlatilan varausmaksua oltaisi jo kuitattu. No, ehkä Las Vegas järjestetään yhdeksi honeymoonin etapeista sitten!
  6. Puolitoista vuotta ennen hääpäivää. Eikä muuten ollut yhtään liian aikaisin.
  7. Itse maksamme, säilyy päätösvaltakin
  8. Ainina

    Sormusvala!

    Heippa! Haluaisin hieman herätellä tätä keskustelua. Eli, kuinkas moni on innostunut näistä jenkkileffoistakin tutuista sormusvaloista?
  9. Onko kukaan miettinyt Maikkulaa, vai olenko ainoa? :S
  10. Eipä tuollaisesta asiasta jaksa alkaa enempiä stressaamaan. Tärkeintähän on, että voi juhlistaa avioliittoa yhdessä läheistensä kanssa. Minun puolesta tulkoot vaikka jätesäkissä! Huomavaisuuttahan on vieraan jättää kokovalkoiset kotia, mutta jos ei ole vara panostaa asuun, niin sitten ei ole. Enemmän minulle merkitsee, että henkilö saapuu paikalle. Hääosallistuminen saattaa joskus kohota vieraalle yllättävänkin hintavaksi (matkat, majoitukset, vaatteet, lahja yms.).
  11. Toivottavasti ei! Kyllä se ehtii myöhemminkin hoksaamaan, että millainen häähullu kotona lymyileekään
  12. Hääpaikan valinta oli kompromisseja täynnä. Lähinnä kirkko, hääpaikka & miljöö sekä välimatkat vaikuttivat. Molemmilla on myös vahvoja tunnesiteitä hääpaikkakuntaa kohtaan, mikä lienee ensiarvoista.
  13. Menin vähän pidemmälle: laserleikkaus! Päiväkään en ole kyllä katunut, onhan se iso satsaus omaan hyvinvointiin.
  14. Ainina

    Oulun kukkakaupat

    Kukka-Maariaan olisi tarkoitus suunnata! Paljon olen kuullut vain kehuja, vaikka ikinä ko. liikkeessä henkilökohtaisesti asioinutkaan.
  15. Töissä molemmat, ehkä joskus vielä takaisin opiskelemaan...
  16. Vannehame tyllin alla helpottaa elämää kummasti!
  17. Isä saattaa, mikäli hänen vointinsa antaa myöten.
  18. Pari vuotta ennen deadlinea ryhdyttiin leikittelemään ajatuksella! Siitä se ajatus ja suunnitelmat sitten lähtivät...
  19. Tonnista kahteen. Katsoo nyt mitä tulee vastaan.
×
×
  • Create New...