Marilyn M

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Marilyn M

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä kihloja juhlistettiin anoppilassa lähisukulaisten kesken. Tarjolla oli täytekakkua, voileipäkakkua, suolaista piirakkaa, pikkuleipiä, kuivakakkua ja muistaakseni karkkeja sisarusten lapsia varten. Vähän ylimitoitetusti pistettiin tarjottavaa esille, mutta saipahan siitä sitten herkkuja kotiin vietäväksi!
 2. Itse en ole koskaan käynyt, mutta pelkästään hyvää olen kuullut tästä kaukajärveläisestä kampaamosta: http://www.parturikampaamoblink.fi/
 3. Itse ajattelin tilata Ebaysta. Sieltä noita pitsiboleroja löytyy niin edullisesti, että jos tuote jostain syystä ei saapuisi/olisi sitä mitä pitää, niin eipähän ainakaan menisi kovin isoa summaa rahaa hukkaan.
 4. Me lähdettiin aika myöhään liikkeelle, sillä lyötiin päätös heinähäistä 2013 lukkoon vasta viime kuussa. Oli mieluisa yllätys, kun sekä haluamassamme juhlapaikassa että kirkossa oli vielä tilaa. Pienissä paikkakunnissa on etunsa!
 5. Meillä hääpäivä osuu kihlautumisen ensimmäiselle vuosipäivälle. Ei ollut alun perin tarkoitus, mutta suunnitelmat muuttuivat ja ihan hyvä näin:)
 6. Meidän vieraslistalla on tällä hetkellä 87 henkilöä, joista 25 on lapsia. Alun perin meillä oli rajana 70 henkeä, sitten 80 ja nyt näyttää kovasti siltä, että uusi raja on 90... Vaikea vaan jättää ketään kutsumatta! Loma-aika tosin saattaa hyvinkin karsia jokusen vieraan.
 7. Me muutetaan yhteen vasta naimisiinmenon jälkeen, mutta omillamme ollaan asuttu kumpikin sen verran, että kaikkea tarvittavaa (ja tarpeetontakin) löytyy, jopa kaksin kappalein! Rahalahja olisi siis meillekin mieluisin, täytyy vain keksiä joku mukava tapa ilmaista asia. Nämä "mahdolliset muistamiset tilille se-ja-se" kun kuulostavat omaan korvaan jotenkin ankealta...
 8. Olemme sulhasen kanssa kumpikin kristittyjä, mutta emme ev.lut. kirkon jäseniä. Olen lapsesta asti haaveillut kirkkohäistä, lähinnä varmaan niiden juhlallisuuden takia. Järkkäsimme sitten asian niin, että vuokrasimme kirkon ja oman seurakuntamme pastori tulee sinne vihkimään meidät.
 9. Sulhanen sai päättää meidän poistumismusiikin ja hän valitsi Mendelssohnin Häämarssin. Se oli minullekin ok - mutta sitten kuulin Hakanpään Trumpettisävelmän... Saattaa siis olla, että asia otetaan vielä puheeksi!