ennu.

Rouva
 • Content count

  256
 • Joined

 • Last visited

About ennu.

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1376 profile views
 1. Annie's song Sinut aistin kuin tuulen, aamukesteisen uuden, sinä tunteeni täytät kuin tuoksuva maa. Tulet aalloista merten, käyt varjoissa illan, yön hetkinä hiljaa sinut syliini saan. Ole luonani kauan, ole luonani kahden, vie väreihin taivaan tai sateisiin maan. Vie aamuun taas uuteen, vie lempeään tuuleen, nyt tunteeni täytä ja syliini jää.
 2. "Avioliitto ei ole rauhaisa satama. Se on paremminkin purjehdusmatka laivalla elämän meren yli. Ja me olemme tänään iloisina lähettämässä teitä matkaan. Te katsotte luottavaisina tulevaisuuteen. Toivon, että elämän merellä tyven säilyy ja suotuisat tuulet ovat seurananne. Tiedämme toki, että elämän merellä myös myrskyt pauhaa. Yhteinen laiva saattaa silloin tuntua huteralta ja heikolta. Olette kuulleet myös tällaisten laivojen karille ajautumisesta. Avioliiton pursi on kuitenkin tehty kovaan merenkäyntiin. Tiedän sen siksi, koska tunnen laivan rakentajan. Hän on se, joka myös säät ja ilmat säätää. Hän laittaa elämän meren myrskyämään. Ja hän myös tietää, että merenkäynti ja kohtalon voimat sitä ei muserra. Jos pursi hajoaa, se tapahtuu vain henkilökunnan huolimattomuuden tähden. Ja arvatkaapa, keitä te olette tällä aluksella? Aivan oikein. Te ette ole aluksella vain lomailemassa ja ottamassa kansituolilla aurinkoa. Te olette laivan henkilökunta. Teidän on laivalla tehtävä työtä ja opeteltava sillä purjehtimaan; yhdessä päätettävä elämän matkan suunnasta."
 3. "Avio on nimi purren joka teitä kuljettaa. Joskus purjehditte surren, vaan iloksi se lankeaa. Mahtavat nuo mainingit purttanne ei kaataa voi, kun yhteiset on riitingit ja yhteinen myös laulu soi! Pursi hiljallensa lipuu lahdelmahan tyveneen. Onnelliset ymmärtävät purjehduksen päättyneen!"
 4. Meren laulua kuuntelen: Sinä olet kaste ja minä olen maa joka aamua odottaa, sinä olet tuuli ja minä olen puu johon tuuli laskeutuu, sinä olet tuli ja minä kuiva maa joka liekkiin leimahtaa, sinä olet meri ja ulapalla sen meren laulua kuuntelen. Me kuulumme yhteen kuin taivas ja maa ei meitä voi erottaa, me kuulumme yhteen kuin myrsky ja yö sinun aaltosi rantaani lyö. Me kohtaamme hetkessä ikuisuuden me palamme roihuten kun muistomme hiekkaan jo haihtunut on elää rakkaus sammumaton. Sinä olet taivas ja minä pääskynen joka luoksesi liitelen, sinä olet keidas ja minä erämaa johon aurinko porottaa, sinä olet lähde ja partaalle sen minä kumarrun, janoinen. Sinä olet kevät ja minä roudan maa joka elämään virkoaa. Me kuulumme yhteen kuin taivas ja maa ei meitä voi erottaa, me kuulumme yhteen kuin myrsky ja yö sinun aaltosi rantaani lyö. Me kohtaamme hetkessä ikuisuuden me palamme roihuten kun muistomme hiekkaan jo haihtunut on elää rakkaus sammumaton. Sinä olet kaste ja minä olen maa joka aamua odottaa, sinä olet meri ja ulapalla sen meren laulua kuuntelen. ****************** Myrskyluodon Maija: Meri jäljet lyö luotoon. Vaot kallion, ne aalto tehnyt on. Myös myrkysää tarttuu Maijan muotoon ja leudot tuulet kiinni Jannen silmiin jää, Meren ankara työ, heihin merkkinsä lyö, heihin merkkinsä lyö. Oppii luodolla kielen. Puhe turhaa on ja lause tarpeeton. Voi aavistaa vaimo toisen mielen. Hän tuntee tuulen joka miehen matkaa saa. Katsoo hän lähtijää. Vielä tyyni on sää. Vielä tyyni on sää. Kun saapuu taas saaliineen hän - on kuin mies naistaan tuntisi enemmän. Rannalle suurimmat siioistaan tuo huutaen - eivät ne karkaa! Suomusta nuo! Katsetta arkaa vaimoon hän luo. Karkeaa sarkaa kosketellen. Terveiset tuo tuulien. Niin jatkuu tuo yhteinen työ kunnes taas saapuu tyynenä kesäyö. Yhdestä katseesta mies ymmärtää vaimoaan - kuinka hän pelkää myrskyävää pohjoista selkää yksin kun jää. Siis tyynnytelkää huomiset veet haltijat - mies pyyhkii kyyneleet. Oppii luodolla kielen. Sanat liikaa ois ja joutaa lauseet pois. Mies aavistaa liikkeet herkän mielen kun nousee tuuli joka miehen matkaan saa. Katse saattamaan jää. Vielä tyyni on sää. Vielä tyyni on sää.
 5. Tässä Stillin tietoja. VIDEOTUOTANTO STILLI OY Osoite: KAUPPATORI 1-3 C 60100 SEINÄJOKI Puh: 0400 564313
 6. Mun kimpussa oli näitä pinkkejä ruusuja, joiden väri on aqua.
 7. Mä tilasin meille leimasimen omalla kuvalla Vaasan leimasinkeskuksesta. Sähköpostin kautta tilasin ja muutamassa päivässä oli leimasin postilaatikossa.
 8. Meillä oli karkit ihan "perinteisesti" lasikulhoissa, joista vieraat sitten kauhoivat karkkeja pieniin pusseihin. Menekki laskettiin siten, että jokaiselle vieraalle oli varattu 200g karkkia. Vaahtokarkit oli ainoat, joita jäi vähän yli. Että enemmänkin sitä karkkia olis menny. Pahimpia hamstraajia oli aikuiset, mummoista ja papoista lähtien. ;D Karkit laitettiin esille ruokailun jälkeen. Tässä vielä kuva meidän karkkipusseista:
 9. Meillä oli häät elokuussa 2006 ja kuvaaja (Antti Luukkonen) varattiin syksyllä 2004. Helmikuussa 2005 häämessuilla päivä olis jo menny muille varaajille.
 10. Meillä ei ollut lainkaan studiokuvausta, vaan kuvaaja oli mukana koko päivän. Käytiin kolmeen otteeseen kuvaamassa ns. potrettikuvia ja oon tosi tyytyväinen! Vihkimisen jälkeen ei hirveesti ehtiny, ku piti kiiruhtaa juhlapaikalle, mutta sitte juhlassa kuvattiin ulkona ja aivan ihania otoksia saatiin!
 11. Meillä oli jokaiselle vieraalle yks rivi päivän lottoa. Vieraita oli n. 160.
 12. No just katoin kans äsken seittemän uutisia ja olin pudota sohvalta! Pakkoko oli just nyt alkaa jotain vallankaappausta yrittämään! > Meillä olis lähtö Bangkokiin lauantaina. :-/
 13. Hymyilin koko matkan!
 14. Meille on varattu poreammeellinen sviitti Seinäjoelta Sokos Hotel Vaakunasta.