Jump to content
Naimisiin.info

Fairy

Aktiivijäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Fairy kaikki viestit

  1. Jos mielipiteet menevät aivan eri suuntiin, kannattanee kysyä morsiamelta suoraan, kumpaa ajatusta hän kannattaa. Jos suunnitelmat haluaa pitää täysin salassa, voisi ehkä konsultoida sulhasta tai morsiamen siskoa/äitiä tms.
  2. Minä päädyin lopulta ottamaan mieheni nimen, koska a) se on kaunis se on harvinainen c) halusin, että perheellä on sama sukunimi. En halunnut ottaa kaksoisnimeä, koska a) oma tyttönimeni ei sovi yhteen uuden nimeni kanssa nimestä olisi tullut kovin pitkä ja vaikeasti kirjoitettava. Mieheni ei halunnut ottaa minun nimeäni tai kaksoisnimeä em. syistä. Me toimimme siis lähes täysin esteettisten syiden perusteella.
  3. Minulle saatiin kyllä kaikki toivomani, mutta jos Sinulla on tarkemmat vaatimukset tms, niin mene vaikka heti heinäkuun alussa. Kaikista kysymistäni paikoista kyllä sanottiin, että edellinen/saman viikon alku riittää.
  4. Dell- minä menin häitä edeltävällä viikolla!
  5. Me tarjosimme tervetuliaismaljan lisäksi vain yhden lasin viiniä tai muuta juotavaa, ja sen jälkeen janoiset saivat baarista itse ostamalla lisää, jos muuta kuin vettä halusi.
  6. Akateemisesta tosiaan saa, ja hinta ei päätä huimaa. Ulkoa en muista, mutta tavalliset värikortit ovat 30 senttiä, eikä se neliön hinta paljon yli ollut.
  7. Eerikin kukka - todella hyvä palvelu!
  8. Minullakin on kokemusta heidän ruoistaan hautajaisissa, todella hyvää ruokaa ja hyvä palvelu.
  9. Kansanmusiikista voisi löytyä ihania harvinaisuuksia. Kokeilkaa esimerkiksi Konsta Jylhän teoksia.
  10. Kelpaavatkohan saaret tälle listalle? Klippan, Uunisaari, Sirpalesaari...
  11. Minä taas pärjään anopin kanssa mainiosti, mutta minun äitini käy hermoon!
  12. Fairy

    Mistä sello, viulu  tms trio kirkkoon?

    Sibelius-Akatemiasta voi varmasti myös kysellä.
  13. Fairy

    Santorini

    Jos aikoo lähisaarille ja muuten saaristoon, en suosittelisi majapaikaksi Santorinia vaan Naxosta, joka on myös kiva paikka. Sieltä pääsee laivalla helposti miltei mille toiselle saarelle vaan kohtuuajassa, mitä ei todellakaan voi sanoa Santorinista.
  14. Fairy

    kuka kohottaa tervetuliaismaljan?

    Meidän häissämme tämän tekee bestman. Sulhasen isä puhuu myöhemmin.
  15. Osaisikohan kirkkoherranvirasto auttaa? Ainakin häämessuilla pääkaupunkiseudun seurakunnat jakelivat sivun pituista listaa juuri sopivista kappaleista. Itselleni jäi mieleen Panis Angelicus, joka kuulosti kivalta.
×
×
  • Create New...