Maijuska

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Maijuska

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Varsinainen ruokailu meillä taisi alkaa viiden aikoihin. Tanssin (noin klo 22-24) aikana oli boolia ja siinä vieressä pientä suolaista naposteltavaa (eli sellaisia suolatikku, suolakala yms. kokoelmia kipoissa). Eli jotain tällasta on helppo järkätä. Jatkoilla oli sitten yöpalaa (salaattia,karjalanpiirakkaa ja sen sellaista).
 2. Ei missään tapauksessa ollut. Mulla oli ainakin siellä alla ihan normaalia alushamekangasta, joten ei se tylli mitenkään edes hangannut jalkoja yms. Ja taatusti oli paljon helpompaa olemista, kuin vanteiden kanssa
 3. Äkkiseltään muistelisin jotain 1400 euron luokkaa tai saattoi olla enemmänkin. Mikään halpa paikka se ei siis kuitenkaan ole. Myös Akatemiatalo on jotain samaa luokkaa. VPK talo on kyllä ihan älyttömän kaunis paikkana, ja varmaan 120 ihmistä sen myös jotenkin täyttää. Riippuu kattauksesta. Akatemiatalon ja VPK:n jälkeen halvempi vaihtoehto on Vanha Raatihuone. Se ei kuitenkaan ole niiiiiin hieno ja juhlava kuin nuo em. mutta kuitenkin varsin tyylikäs paikka.
 4. Riippuu vähän siitä kuinka iso tila tarvitaan. Yksi voisi olla Liedon Vanhalinnan päärakennus, jos on pienemmät häät http://vanhalinna.utu.fi/tilat.html tai tosiaan sitten jo toi mainittu Turun Linna isompiin juhliin. Sittenhän suurtorin laitamilla on Brinkkala ja Vanha Raatihuone http://www.turku.fi/kulttuurikeskus/vuokra.html sekä Akatemiatalo, mutta en nyt tiedä täyttävätkö ne kivirakennuksen/linnamaisuuden kriteereitä. Ja keskustassa on VPK talo. Ja Wiurilan Kartanohan on kanssa melkoinen kivilinna http://www.wiurila.com/ tosin sinne on tunnin matka Turusta.
 5. Entäs Vanha Raatihuone?
 6. Paikan kautta saa vain pöydät, tuolit yms. eli siis kaikki kalusteet sekä perussiivouksen. Eli kaikki pöytäliinat, astiat ja sen sellaiset pitää hankkia itse tai jos tulee pitopalvelu, niin heidän kauttaan. Samoin muu siivous (juomapullot pois pöydiltä jne.) pitää hoitaa itse tai pitopalvelun kautta. Kannattaa myös huomioida, että tuo 150 on maksimimäärä, joka paikkaan voidaan ottaa paloturvallisuusmääräyksissä. Sinne ei siis mahdu erityisen hyvin 150:tä istumapaikkaa. Hyvällä tahdolla 150 ihmistä saa sinne tungettua (muutamia pöytäjärjestyksiä on 150:lle), mutta tällöin ei jää oikeastaan tilaa esimerkiksi tanssilattialle. Ihannemäärä taitaa olla siinä max 130 pinnassa, jos halutaan vielä kunnolla tanssitilaakin.
 7. Me varattiin ensi juhlapaikka, koska siitä ei koidu mitään varaus- tai peruutuskustannuksia. Kirkko varattiin sitten tasan vuosi ennen - aikaisemmin ei olisi ollut edes mahdollista. Toisaalta meillä ei häät ole mitenkään sesonkiaikana, että oltiin varmoja, että saadaan kirkko suunnilleen haluamaamma aikaan. Ja toisaalta olihan kirkkovaihtoehtojakin sitten useampia, jos se kivoin olisi ollut jo varattu
 8. Ei olla vielä noin pitkälle mietitty, mutta ehkä morsiamen isä voisi lyhyesti toivottaa vieraat tervetulleeksi. Mutta en tiedä onko se jotenkin outoa, kun kuitenkin itse pääosin maksamme juhlat :-/. Voi olla että tämän hoitaa myös bm. Muiden puheiden aika on sitten myöhemmin.
 9. Onko Irlannissa hirmuisen sateista keväisin (huhti-toukokuun vaihteessa). Tää olisi mulla yksi häämatkakohde haave ja matka ajoittuis noille paikkeille häiden jälkeen. Tosin sulho pitää vielä taivutella mukaan ;D
 10. Itse olin muistaakseni viime vuoden keväällä juhlissa, joissa oli pitopalveluna tämä Siru-Maaria eli ainakin vielä silloin oli toiminnassa. Tämän hetken tilanteesta en valitettavasti tiedä.
 11. Jos haluatte ottaa tarjoilun paikan päältä niin ainakin Ala-Lemun kokouskartanolla näyttää olevan saunatiloja yms. http://www.alalemu.com/ Sitten on vasemmistoliiton Aurinkolahti, jossa on erikseen mökki ja sauna. Puhelin (02) 237 9130. Ei tosin mikään kovin juhlava paikka...