Jump to content
Naimisiin.info

Cathi

Rouva
  • Viestit

    50
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Cathi kaikki viestit

  1. Häät oli helmikuun alussa ja sormus ostettiin joulukuun lopussa eli ei mitenkään erityisen aikaisessa vaiheessa!
  2. Toissa päivänä otettu kuva. Älkää kiinnittäkö kuiviin, nakkisormiini tai kynsiini huomiota. Kynnet pääsee ma hoitoon!
  3. Cathi

    Helsinki

    [ftp]www.astoriasali.com[/ftp]
  4. Nosto... Laitoin tänään tarjouspyynnön meilitse ja odotan todellakin minkälaista palvelua saadaan! Uusia kokemuksia ko.matkatoimistosta kaivataan!
  5. Cathi

    Bali

    Miiru: Valitettavasti se sun matkakertomus on poistettu, kun en ainakaan Etsi -toiminnolla löydy. Mitä mieltä olit hotellien tasosta? Minkä matkatoimiston kautta olitte matkan järjestäneet?
  6. Cathi

    Bali

    Miiru - jos olet ko. paikassa käynyt niin: - mitä pidit? - oliko se paratiisi mitä joka paikassa hehkutetaan? - missäpäin olit siellä? - vinkkejä!
  7. Löytyisikö suklaanruskean värisiä somistusideoita?
  8. EI TODELLAKAAN! Täytyyhän jotain salaisuuksia olla... ;D
  9. Cathi

    Bali

    NYT IHMISET... LISÄÄ TIETOA BALISTA!!!!
  10. Heips! Tässä häitä suunnitellessa aina hetkittäin hirvittää rahanmeno. Nyt muutama kysymys rouviintuneille: - paljonko loppuen lopuksi meni rahaa häihin? - tuntuiko jälkeenpäin rahanmeno järkevältä vai kaduttiko "rahan tuhlaus"?
  11. Cathi

    Bali

    Nostetaanpas.
  12. Jännittää jo nyt, että pystynkö vain nauttimaan häistä ja kaikesta ihanasta enkä huolehtisi ollenkaan, että mitenkä jonkun asian piti olla jne. Hieman perfektionisti kun olen niin vaikea luopua kontrollista ja vain luottaa kaasoon, apukaasoon ja muihin... Puolisen vuotta aikaa kasvattaa luottamus! ;D ;D
  13. Christina Aguileran kihla: Paris Hiltonin kaverin Nicole Richienn kihla: Mallil Heidi Klumin kihla: Trumpin vaimon Melanian sormus...
  14. Varmasti äidin mieliksi yritän hieman "lisäpukeutua" kirkossa. Olkapäät voivat olla paljaana, mutta huomaamattomasti. Muutenkin olen ajattelut, että kirkossa puku voisi näyttää hieman juhlavammalta kuin juhlassa. Tämän hetkinen ajatukseni on se, että teetän/ostan olkaimettoman puvun ja siihen joko kuuluu "boleron" jakku/joku muu vastaava - pitsistä tai samasta kankaasta kuin puku. Huntu myös vain kirkkoon. Juhlaa varten tämä "bolero" tms. ja huntu otetaan riisutaan pois. Alla idea ja lisää löytyy www.pronovias.com ja 2006/ Glamour mm. Adaggio -malli on mieleeni!
  15. Cathi

    Bali

    Bali on nousemassa häämatkakohdelistalla ykköseksi... Lisää mielipiteitä kaivataan!!!!
  16. Mulle ei ole niin väliä, vaikka näkisi puvun siis hääpäivänä ennen vihkimistä. Sulho on taas ehdottomasti sitä mieltä, että valokuvat jälkeenpäin ja hän haluaa nähdä morsiammensa vasta alttarilla. Tämä tieto selvisi, kun juttelimme milloin kannattaisi ottaa ne potrettikuvat ennen vai jälkeen. Olin itse aika hämmästynyt, että sulho on näinkin perinteinen. Kiva juttu, en valita! ;D
  17. Päivällä ja poissa kotoa kokoajan. Kotona sellainen hassu tapa eli heti kun astun ovesta sisälle niin sormus ja kello otetaan pois. Urheillessa en myöskään pidä sormusta enkä kelloa. Sormus on kotelossaan aivan varmasti ainakin mökillä!
  18. SIIS EI OLE TOTTA... Tässäkö kaikki pääkäunkiseudun morsiammet!!!! Nostetaanpas! Mainitsethan myös pitopalvelusi!!!
  19. Olemme ajatelleet sulhon kanssa yrittää kehitellä tälläistä 50-luvun Grace Kelly/Frank Sinatra tyyliä... Miten ihmeessä saisimme tämän oikein häihimme ilman, että siitä muodustuu naamiaisjuhlaa tai muuten vaan yliampuva...Tarkoitus on kuitenkin ELEGANTIT, TUNNELMALLISET, RIEMUKKAAT häät! Musiikiksi olemmekin ajatelleet juuri Frank Sinatran ja muiden klassikoiden kappaleita eikä perinteisiä valsseja, tangoja jne... Auttakaa hyvien ideoiden kanssa...
  20. Voi kauhistus näitä juttuja... Mun anoppi on periaatteessa ihan mukava ja ystävällinen, mutta hetkittäin saan näppyjä hänestä. Hän on myös tätä samaa poikaansa ihannoivia äitejä ja on kokoajan sitä mieltä, että meidän kultapoju on niiiiiin ihana. Aina lässyttämässä kuin sulho olisi 5v. eikä aikuinen mies! Se ärsyttää mua suunnattomasti. > Mies kun on melkein 30v mies... Huippu oli se, että olemme olleet melkein 10v yhdessä ja kuten monelle muulle naikkarin anopille meidän kihlaus oli TODELLA suuri yllätys….Sulhon isä oli tosi liikuttunut, mutta anoppi sitten vain totesi ”etteivät häät varmasti ole heti? Odotatte varmaan?” Sama rouva on kokoajan jatkuvasti huokaillut lastenlapsien ja häiden perään! Kihlajaisissa, joihin vanhempani olivat satsanneet aika paljon rahallisesti (tilatut kakut, skumppaa, kukkia, meille lahja, ulkopuolinen henkilö kaatamassa kahvia jne…) anoppi sitten totesi, että ”oletpas sinä miniä taas niin pynttäytynyt”! (Muistaa muutenkin aina tarttua ulkonäkööni, kun pidän huolta ulkonäöstäni ja hänen mielestään kai liikaa...) Kai nyt kohteliaisuudesta satsaan ulkonäkööni, kun vanhemmat satsaavat juhliin siivoamalla viikon, kiillottamalla hopeat jne. Muutenkin anopin meille hankkima kihlajaislahja oli erittäin vaatimaton (verrattuna meidän vanhempien panostukseen - ei me mitään lahjoja tarvittu, mutta hieman ihmetytti kuten myös äitiäni!). Äitini totesi jälkeenpäin, että häät sitten maksetaan hieman eri tavalla... Anoppi elää tällä hetkellä jotain nostalgia kautta ja irtautumista kaikesta maallisesta mammonasta. Ehdotti sitten mulle, että häissä olisi haitarinsoittaja ja kesäkeittoa ja ihana rento fiilis. Meillä kun taas on hieman eri suunnitelmat eli frakkilinjaa, upeat puitteet juhlalle… Sellaista mitä ei voi tehdä kuin kerran elämässä. Ainoa mistä olemme samaa mieltä on rento tunnelma, mutta ILTAPUVUT PÄÄLLÄ! Katsotaan mikä taistelu tulee ensi vuonna kun ryhdymme suunnittelemaan häitämme oikein kunnolla… Apua hirvittää jo nyt!
  21. Onko pääkaupungin morsiammet kadonneet...? ;D
  22. Huhuu...onko vielä muita naikkareita kuulolla?
  23. Cathi

    Kihlajaiset?

    Teillä on ollut ihania kihlajaisia!!!!
×
×
  • Create New...