helliih

Morsian
 • Content count

  136
 • Joined

 • Last visited

About helliih

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kuopio
 1. ens kesää odotellessa
 2. saatiin vähän alennustakin, mutta mulla jäi sormukselle hintaa 95 (kalevala korun) ja miehelle 140 (titaaninen jossa kullatut reunat), joka hänellä toimii myös vihkisormuksena.
 3. Useimmiten ajankohtaisia, mutta muistutan että postilla on myös verkkokauppa josta pystyy myös postimerkkejä tilaamaan jos ei omasta konttorista löydy
 4. Meillä on häät 08/2014 enkä ole vielä pyytänyt, ollaan aika lailla salaa vielä kihloissa mitä nyt vanhempamme suunnitelmista jo tietävät. Ajatuksissa olisi 3 kaasoa, joista yhtä pyydän nyt varmaan parin viikon sisään ja kahta muuta sitten vähän myöhemmin kun ollaan varsinaiset kihlajaiset jo pidetty. En vaan malta olla höpöttelemättä näitä juttuja enää kellekään
 5. Ääni Kuopion Alavalle myös täältä. Tosin pitää sanoa että muutaman kerran muissa yhteyksissä siellä käyneenä oon vähän lämmennyt sen karuudelle, mutta vihkikirkoksi en kyllä koskaan harkitsisikaan.
 6. meillä on kirkolta juhlapaikalle n.200 metriä, ei tarvitse kyytejä murehtia kenenkään
 7. Tavattiin silloisella työpaikalla ja ajan myötä ystävystyttiinkin jo niin että lähipiiri piti meitä lähes parina jo ennenkuin me itse
 8. mä varmaan kuljen itekseni tai miehen kaa alttarille ja tää ihan käytännön syistäkin: iskällä on keuhkoahtaumatauti ja koska häihin osallistuminenkin voi olla kyseenalaista koska kunto ei välttämättä aina anna oikein matkustaa, niin vähiten haluan vielä että hän sais siinä astmakohtausta tai muuta alttaria kohden talsiessaan.
 9. Ajatuksena tuntuis hauskalta nähdä vasta alttarille astellessa, mutta voi olla käytännön syistäkin (mm.lapsen vuoksi) hankala järjestellä. Toi first look oli ideana mulle ihan uus, mutta sytyin nyt kyllä ihan täysin sille
 10. meillä on molemmilla kovin tavalliset sukunimet mutta halutaan silti omamme pitää. haluun pitää "oman sukuni" jatkuvuuden, enkä "siirtyä" miehen sukuun. pojallani on myös minun sukunimeni. mies harkitsi jossain vaiheessa minunkin nimeni ottamista koska hänelle asialla ei kuulema ole merkitystä, mutta tällä hetkellä nähtävästi molemmat pidettäis vaan nykyiset niin säästytään kaikelta nimenmuutoshässäköiltä. tulevaisuudessa yhteisille lapsille voidaan kuulema vaikka minun nimeni antaa, että ovat "samaa pesuetta"
 11. 9.8.2014 Kuopion Tuomiokirkko
 12. meillä on juhlapaikalta kotiin pari korttelia niin joku kyllä joutaa käymään koiraakin huoltamassa mikäli tarpeen
 13. vähän vierestä mutta kun kasvimaailma ei ihan tutuin ole, niin mitähän kaikkea kukkia ehkä löytyis oikein tummana (viinin)punaisena/violettina, mielellään isoa ja näyttävää?
 14. Hiustenpidennykset tulevat, mutta todennäköisesti vaan klipseillä. Hiukset ovat niin lyhyet etten niihin toivomaani kampausta saa ja kasvatus ei niin nopeeta onnistu sentään multakaan, vaikka nopsasti kasveleekin. Mutta todettiin kampaajani kanssa jutellessa että klipsipidennykset lienevät paras vaihtoehto, sillä mulla ei ole halua ryhtyä siihen lisäkkeiden jatkuvaan huoltamiseen. Ripsipidennykset on olleet arkikäytössäkin ja varmaan tuolloinkin. Rakennekynnet kiinnostavat ajatuksena, mutta niiden kohdalla auki vielä päätökset. Itseni muuttamisesta en varsinaisesti puhuisi, koska meikkaan aika voimakkasti myös arkikäytössä eli todennäköisesti olisi suurempi kummastus vieraille nähdä minut naturellina kuin tällättynä.