Jump to content
Naimisiin.info

helliih

Morsian
  • Viestit

    136
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by helliih

  1. Meillä on häät 08/2014 enkä ole vielä pyytänyt, ollaan aika lailla salaa vielä kihloissa mitä nyt vanhempamme suunnitelmista jo tietävät. Ajatuksissa olisi 3 kaasoa, joista yhtä pyydän nyt varmaan parin viikon sisään ja kahta muuta sitten vähän myöhemmin kun ollaan varsinaiset kihlajaiset jo pidetty. En vaan malta olla höpöttelemättä näitä juttuja enää kellekään :D

  2. meillä on molemmilla kovin tavalliset sukunimet mutta halutaan silti omamme pitää. haluun pitää "oman sukuni" jatkuvuuden, enkä "siirtyä" miehen sukuun. pojallani on myös minun sukunimeni. mies harkitsi jossain vaiheessa minunkin nimeni ottamista koska hänelle asialla ei kuulema ole merkitystä, mutta tällä hetkellä nähtävästi molemmat pidettäis vaan nykyiset niin säästytään kaikelta nimenmuutoshässäköiltä. tulevaisuudessa yhteisille lapsille voidaan kuulema vaikka minun nimeni antaa, että ovat "samaa pesuetta" :)

  3. Hiustenpidennykset tulevat, mutta todennäköisesti vaan klipseillä. Hiukset ovat niin lyhyet etten niihin toivomaani kampausta saa ja kasvatus ei niin nopeeta onnistu sentään multakaan, vaikka nopsasti kasveleekin. Mutta todettiin kampaajani kanssa jutellessa että klipsipidennykset lienevät paras vaihtoehto, sillä mulla ei ole halua ryhtyä siihen lisäkkeiden jatkuvaan huoltamiseen.

    Ripsipidennykset on olleet arkikäytössäkin ja varmaan tuolloinkin. Rakennekynnet kiinnostavat ajatuksena, mutta niiden kohdalla auki vielä päätökset.

     

    Itseni muuttamisesta en varsinaisesti puhuisi, koska meikkaan aika voimakkasti myös arkikäytössä eli todennäköisesti olisi suurempi kummastus vieraille nähdä minut naturellina kuin tällättynä.

  4. vaikka ehkä viilaamisen puolelle meneekin, niin ois musta ikävää jos on nähnyt kauheen vaivan kutsuja askarrellessa ja värimaailmaa miettiessä ja sitten pitäs lätkästä joku ihan karsee postimerkki siihen. että kyllä täällä on kans omalla kuvalla varusteltujen postimerkkien tilaus suunitelmissa jos ei nyt postin puolelta tuu mitään omaan makuun natsaavaa, mitä kovin epäilen viime vuosien valossa.

  5. ja vähän liippaa asian vierestä, mutta jos mahdollisuutta niin viekää ne kutsut sinne postiin asti josta ne kivasti lähtee laatikossa lajitteluun ja yleensä yritetään lajittelun päässäkin ottaa huomioon että käsitellään nätisti käsipelinä jos bongataan kutsuja nippu sieltä välistä - siis vs. kirjelaatikko jossa ne saattaa olla jo valmiiksi ties millasella mutkalla kaiken muun kaman alla.

×
×
  • Create New...