Jump to content
Naimisiin.info

Darrya

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Darrya's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minä kävin ensin rauhanlahdessa, mutta siellä ei oikein tullut hyvää koekampausta. Varasin sitten Alex T:hen, ja siellä tuli loistava ja hyvä fiilus. Kuitenkin kaasonikin oli teatteria vasta päätä caritaksesta saanut huikean kampauksen. Huimasin et kannattaa tosiaan itsekin miettiä kampausta ensin tyyliin kiharaa vai suoraa, nutturaa vai mitä. Omalta kampaajalta lainatut kirjat auttoi.
  2. Meidän Kuopion häissä soitti Twister, ja koska pidimme huikeasta setistä, kerron ja kiitän heitä myös täällä. Vieraamme voivat kertoa, että tanssimme ja iloitsimme joka setistä. Tarkkoja, laadukkaita muusikkoja, hyvä fiilis ja ammattitaitoa. Ohjelmisto löytyi meidän suosikit red hot chilistä kaija koohon, agentseihin. Musiikki yhtä hyvä kuin nettisivulla, saksofoni plussaa. Aika kysytty, kannattaa varata ajoissa. Hyvä yhteistyö! Olis kuunnellut koko yön.
  3. Meillä on juuri häät takana ja ne kruunasi Twister bändi. Musiikki oli yhtä hyvää kuin kotisivuillakin. Erittäin laaja ohjelmisto ja neuvoivat meitä hyvissä vaihtoehdoista häävalssiksi. Tarkka soitto, saksofoni plussaa, lukion musiikkiopettaja vieraammekin kommentoi : Ei mikään turha bändi!" Bändi oli kerma kakkumme päällä. Kannattaa kysyä ajoissa ja kuunnella demot. Kuka haluamme bändin juhliin, niin me kysymme Twisteriä, teki vaikutuksen.
  4. Valitettavasti meillä PITI olla Remar, mutta eipäs taida ollakaan. Syynä se, että tapasimme lokakuussa, jonka jälkeen lupasivat laittaa menuehdotuksen. Sitä samaa ehdotusta odottelen vielä tänäkin päivänä (toukokuu). Laitoimme useita sähköposteja ja viestejä, tarkistin että osoitteet ja numerot ovat oikeat. Viestiimme vastattiin yhden kerran sähköpostilla, "laitamme menun tänään". Sitä ei tullut koskaan. Luottamus meni. Tuli mieleen, että onkohan yrittäjällä kenties ongelma, josta ei haluttu kertoa? Gourmet food service oli meidän hääajankohtana pitämässä lomia, joten makumestareiden puoleen käännyimme, ja olemme olleet tyytyväisiä. Ymmärrän, että jos morsian joka päivä laittaisi viestejä, että minkäväriset katkaravut laitetaan, niin ei tarvitse vastata. Mutta toivoisin asiallista asiakaspalvelua pitopalvelulta, jolle kuitenkin maksamme palvelustamme hyvän hinnan
×
×
  • Create New...