Jump to content
Naimisiin.info

Maijju

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Maijju's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Louhitalo näyttää mielestäni kivalle sisältäkin. Kannattaa käydä tutustumassa! Pöydät siellä on ja tuolit (joskin aika rumat tuolit, mutta tuolihupuilla sekin ongelma ratkeaa), muistaakseni siellä on oma äänentoisto ja säädettäviä kohdevaloja. Valkoiset pöytäliinat ja astiasto, skumppalasit jne. Kynttilöitä ei saisi mielellään polttaa sisällä.. Miehille ja naisille molemmille kaksi vessaa. Kellari jonne voi viedät juomat kylmään. Keittiö jne. Eikä Louhitalon vuokra ole hinnalla pilattu! Meillä on hääjuhla tuolla tulevana kesänä. Kokkolan erästäkin kysyttiin hääpaikkaa, mutta oli aivan liian kallis! Ja kun siellä ei tosiaankaan ole sisävessoja, niin sai jäädä.. Ja voihan tuo olla kesälläkin aika viileä paikka, kun on lato. Varsinkin jos tulee kylmä kesä.
  2. Enossa on myös Louhitalo, sinne mahtuu muistaakseni n.150hlö.
  3. Täälläkin kaivattaisiin vinkkejä Joensuun seudulle. Häät Pyhäselän kirkossa. Joensuu-kiihtelysvaara-rääkkylä-hammaslahti-alue.
  4. Maijju

    Kutsukortteja

    Minä tykkään tuosta kolmosesta
  5. Sytykeruusu voisi olla myös aika kiva vieraslahja, pakkaisi vaikka sellofaaniin ja kirjoittaisi käyttöohjeet mukaan. Eikä maksa paljoa, mikäli saa/itsellä tulee kananmunakennoja ja kynttilänjämiä. Tekemiseen menee toki jonkin aikaa, mutta kun aloittaa ajoissa, niin ei tule kiire
  6. Kylvin pihalle muutama viikko sitten morsiusharsoa (harsokukkaa), ja ilmeisesti muutama siemen on lähtenyt kasvamaan. Kuinka suureksi tuo yksi taimi kasvaa, paljonkohan noita taimia tarvitsee? Onko muita harsokukan kasvattaneita?
×
×
  • Create New...