Jump to content
Naimisiin.info

RosalyRosie

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän RosalyRosie kaikki viestit

  1. Kyselin kukkia Oulusta muutamasta paikasta ja kaikki antoivat suunnilleen samaa hinta-arviota. Ajoin sitten ihan huvikseni käymään Kiimingin Sinituuli-kukkakaupassa. Siellä itse kauppias tuntui heti alusta asti todella asiaansa paneutuvalta asiakaspalvelijalta, joten varasin suunnitteluajan. Käytimme n. 1,5 tuntia morsiuskimppuni suunnitteluun! Hän sai ajatuksestani kimpun suhteen hyvin kiinni ja näki todella vaivaa selvittääkseen, mitä juuri minä haluan ja mistä pidän. Hinta oli enemmän kuin olin suunnitellut, mutta toisaalta sain aivan upean ja juuri toiveideni näköisen kimpun! Lisäksi tilasin asetelman buffet-pöytään, freesioita hiuksiin ja sulhaselle ja bestmanille vieheet. Nämä kaikki yhteensä n. 220 e. Kaikki kukat säilyivät hääpäivän täysin moitteettomina ja buffet-asetelma kesti anoppilassa hyvänä noin viikon. Suosittelen!
  2. Pitää tulla nyt häiden jälkeen hehkuttamaan meidän pitopalveluamme, JuhlaNekkaa. Ruuat olivat aivan suussasulavia, tarjoilijat ystävällisiä, yhteistyökykyisiä ja ammattitaitoisia ja kaikki sujui mainiosti. Kasvissyöjille oli tarjolla täytettyjä kesäkurpitsoja, ja nekin olivat kuulemma tavallista parempia, täytteenä oli kasviksia ja muun muassa halloumijuustoa. Jos haluaa panostaa herkkuruokaan, niin suosittelen kyllä lämpimästi Nekkaa!
  3. Me tykätään molemmat kovasti oluista ja valitsen sitä itsekin mieluiten ruokajuomaksi, jos vaan on mahdollista. Niinpä tarjolla on kevyempää vehnäolutta (raikasta Hoegaardenia) ja sitten jotain voimakkaamman makuista, esim. alea tai jotain belgialaista luostariolutta. Loppuillasta peruslagerit tarjolle. Ruuan kanssa on myös viinit niitä haluaville.
  4. Minkälaisia kokemuksia on Nekasta? Samat yrittäjäthän pyörittävät Ainolanpuiston Kiikku-kahvilaa myös, mutta ei ole tullut sielläkään käytyä katsastamassa leivoksia. Edelleen olen hyvin yllättynyt pitopalveluiden nihkeydestä vastailuun. Esimerkiksi Aalto cateringistä vastailtiin pari kertaa ihan ripeästi, ja sanottiin, että toki voi menuihin tehdä muutoksia, ja kun pyysin uutta tarjousta parilla muutoksella, ei vastausta enää tullut. Ajattelin, että jos tässä vaiheessa jo yhteydenpito tökkii, niin en vie asiaa enää pidemmälle. Tuosta pari kertaa mainitusta Koitelista jäi hyvä mieli palvelun suhteen: tarjous tuli ripeästi ja myös pyydetyt muutokset olisi toteutettu mukisematta. Tarjoilu sisältyi heillä myös muutenkin edullisiin hintoihin!
  5. Laitasaaressa oon ollut pari vuotta sitten vieraana häissä, joissa oli muistaakseni n. 110 vierasta. Sisälle mahduttiin, mutta koska saliin oli haluttu jättää tanssitilaa, oli pöydissä melkoisen ahdasta. Jos siis koko tilan käyttää pöytiin, on paljon väljempää. Talo on kivalla paikalla joen rannassa, joten ainakin saa hienoja kuvia! Oulusta ajoaikaa on n. 25-30 minuuttia. Oletteko miettineet vihkipaikkana Muhoksen kirkkoa? Suomen vanhin alkuperäisasussa säilynyt puukirkko, kaunis ja myös se on joen rannalla Sieltä kestää n. 10-15 minuuttia seurojentalolle.
  6. Häät on vuoden päästä elokuussa ja kovasti haluttaisi jo pitopalvelujuttuja suunnitella. Alkukesästä laitoin n. 15 pitopalveluun sähköpostitse kyselyä, ja tosi nihkeästi on tullut vastauksia. Bisketistä sanottiin, etteivät tee ensi kesänä häätarjoiluja ollenkaan Muutamasta todettiin, että olen liian aikaisin liikkeellä, kun taas sitten Väänäseltä tuli vastauksena, että päivä on jo varattu. Otapa tuosta nyt sitten selvää. Järki lähtee!
×
×
  • Create New...