Liljankukkanen

Rouva
 • Content count

  805
 • Joined

 • Last visited

About Liljankukkanen

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1040 profile views
 1. Päivitystä vuodentakaiseen, en tosiaan heittänyt kimppuani, mutta kuivatussuunnitelmat eivät onnistuneet, sillä kimppu alkoi kuivuessaan lemuta aivan kamalalta Kaihomielin heitin sen sitten kompostiin..
 2. Tunsin muutamia poikkeuksia lukuunottamatta kaikki vieraat. Mieheni erästä sukulaista en ollut aikaisemmin nähnyt, en myöskään muutamia serkkujen puolisoita. Miehelle vieraita henkilöitä olikin juhlissa vähän enemmän, sillä hän ei ollut nähnyt minun puolen sukulaisia. Tässä vuosien aikana ei ole ollut mitään juhlia tai tapahtumia, joissa mies olisi tätini, setäni ym. ehtinyt nähdä, mutta miestä ei onneksi haitannut, että vieraampiakin henkilöitä kutsuttiin. Nytpähän sitten pääsivät vihdoin tutustumaan!
 3. Meillä vihkiminen oli klo 15 ja viimeiset vieraat poistuivat juhlapaikalta klo 23. Tuon kauempaa en olisi itsekään jaksanut juhlia!
 4. Meillä tarjottiin kotikaljaa, Pommaccia, maitoa ja vettä.
 5. Meidän häissä bändinä oli Pasi Kivimäki & N.Y.T. -bändi, joka ylitti kaikki odotuksemme. Solistilla oli upea ääni, soittajat olivat erinomaisia ja bändin toiminta hyvin ammattitaitoista. He kokosivat soitetut setit meidän toivekappaleistamme ja soittivat sujuvasti kaikkea Elviksestä Stevie Wonderiin.
 6. Me kättelimme juhlapaikalla vieraat miehen ja minun vanhempien kanssa.
 7. Vessassa käyminen onnistui hienosti, vaikka puvussani oli melko muhkea helma ja laahus. Nappasin vain koko tyllikasan syliini. Asiaa tosin helpotti se, että minulla oli polvisukat, joten ei tarvinnut sählätä sukkisten kanssa.
 8. Rahoilla maksettiin bändi, meidän pieni häämatka sekä ostettiin meille uusi televisio. Näiden jälkeen rahaa jäi vielä säästöön, ja siellä aiotaan ne pitääkin jemmassa pahan päivän varalle.
 9. Hymyilin hieman koko matkan
 10. Olin ennen häitä aivan varma, etten pystyisi rentoutumaan ja olisin kuin rautakangen niellyt koko päivän. Vastoin kaikkia oletuksia, osasin olla hyvin hetkessä läsnä enkä stressannut juhlan kulusta, keskityin nauttimaan hetkestä. Olinkin sitten hymyileväinen ja rento ja luotin siihen, että äitini tarvittaessa opastaa pitopalvelua ym.
 11. Me valittiin vihkimiseen virsi numero 240. Tästä laulettiin säkeistöt 1-3 ja 5. Valittiin tämä kauniiden sanojensa vuoksi.
 12. Poistuessa meillä soitettiin Bachin preludi c-duurissa.
 13. Meidän iltapalalla tarjottiin ruoalta ylijääneitä salaatteja, paahtopaistia, kasvispihvejä, punajuuri-vuohenjuustovuokaa, lihapullia, sämpylöitä ja ruisleipää levitteineen sekä kahvilta ylijääneitä pikkuleipiä.
 14. Meidän isoin häätöppäys oli se, että meidän häävalssi meni pipariksi, mikä harmittaa ainakin vielä näin parin päivän jälkeen. Olimme käyneet tanssikurssilla ja tanssimme hyvin ja sujuvasti, mutta sulhoa jännitti niin kovasti vieraiden edessä tanssiminen, ettei valssista tullut yhtään mitään. Oman vaikeutensa toi vielä minun muhkeahelmainen pukuni. Kuiskin koko ajan sulhon korvaan ohjeita, mutta niistä ei ollut apua, kun ressu oli aivan lamaantunut jännityksestä. Nyt toivonkin, etten näytä valokuvissa ja videolla kovin kireältä, kun kieltämättä hetkellisesti alkoi hermostuttaa, kun tanssitaitoinen sulho ei tiennyt, kummalla jalalla aloittaa valssi..
 15. Me olimme kärsimättömiä ja avasimme lahjat päivän päätteeksi vieraiden poistuttua