-Margarita-

Aktiivijäsen
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About -Margarita-

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. -Että joku tärkeä henkilö sairastuu -Että liian monet kutsutuista eivät pääse/tule -Että vieraat eivät viihdy -Että tulee jotain typeriä leikkejä yllätysohjelmana, vaikka tämä on nimenomaan kielletty ja kielto ilmaistu selvästi, tai muuten tulee vaivaantunut olo/tunnelma -Että päivän aikataulu pettää pahasti -Että itken koko päivän ja näytän kauhelta -Että ruoka ei riitä, on pahaa tms. -Että sulhanen ei vaan ehdi oppia valssaamaan ja se näkyy -Että alan bridezillaksi jossain vaiheessa Näin tässä 3 kk ennen häitä siis. Lisäys: että kampauksesta ja meikistä tulee huonot
 2. Siis onkohan yleistäkin sellainen, että kampaamo ei tee hääkampauksia kesälauantaisin, koska ei ole auki, edes sopimuksen mukaan? Löysin kampauskuvien perusteella hyvän paikan, jonka ois ollu lähellä ja helppo pysäköidä jne., mutta eivät kertakaikkiaan työskentele kesälauantaisin, tai siis ajalla heinä-elo-syyskuu. Mistäköhän Oulun tai seudun kampaamosta kannattaisi kysellä, jossa nyt ihan tällaisen perusasian voi olettaa olevan kunnossa? Ja lisäksi tietysti tekevät siistejä ja koossa pysyviä kampauksia...
 3. Juu aattelin ens kesän aikana ennen häitä tekaista puvun itse. Vaatetusalan artesaanin koulutus ja pieni sivutoiminen alan yritystoiminta ovat taustalla. En kylläkään ole ommellut hääpukua ennen, mutta haluan joka tapauksessa niin yksinkertaisen puvun malliltaan, että luulisi onnistuvan. Lakanaversion teen tietysti ensin. Sovitusta helpottaa oman kehon mallinen sovitusnukke. Puvun kaveriksi neulon boleron. Yksinkertaiseen pukuun tulee jotain omaleimaisia yksityiskohtia - sen verran tiedän jo, että ne saavat innoituksen menneisyydestä.
 4. Kirkko päätettiin ensin, mutta juhlapaikoista on jo tehty alustavat varaukset ja kirkosta ei. Huomenna on tarkoitus kysellä kirkon varauksesta, ja jahka päästään katsastamaan juhlapaikat livenä, päästään myös vahvistamaan jonkin niistä varaus. Juhlapaikkavaihtoehtojen löytäminen tuntui niin vaikealta, että tuntui paremmalta varmistaa ensin, mikä päivä niihin sopii ja sitten vasta lähteä kirkkoa kyselemään. Häihin on vielä yli vuosi aikaa, ja voipi olla, ettei kirkkoa voi vielä edes varata (kuntaliitoksen seurauksena myös seurakunnat ovat yhdistyneet, joten en ota selvää, mitä käytäntöä noudatetaan sen suhteen, kuinka aikaisin kirkon voi varata).
 5. Paras ystäväni vuosien takaa ja pikkusiskoni. Olen siis tuntenut toisen kaason n. 15 vuotta ja toisen koko hänen elämänsä ajan eli 21 vuotta. Ovat innokkaita ja taitavia askartelemaan ja näpertelemään ja ennen kaikkea meillä on aina hauskaa yhdessä!
 6. Olisikos lisää/tuoreita kokemuksia Rauhalasta? Tämä on yksi paikoista, joihin olemme tehneet alustavan varauksen, ja vain paikan näkeminen puuttuu.
 7. Kiitos, näistä oli paljon hyötyä! Nyt vasta löysin Martinhovin oikeille sivuille, vaikka nimi oli etäisesti tuttu. Paikka vaikuttaa tosi hyvältä. Paljonkohan siellä suunnilleen maksaa tuo vuokra, johon sisältyy ruoat? Riippuu tietysti varmaan monista seikoista, mutta jotain suuntaa-antavaa ois kiva tietää.
 8. Unenvarjo, Rauhala vaikuttaa kyllä hyvältä. Tietääkö kukaan, paljonko sinne mahtuu porukkaa kerralla yhteen tilaan ja paljonko maksaa? Ilmeisesti ruoat "pitää" ottaa talosta, onhan kyseessä ravintola. Vai?