Nanta

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Nanta

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 01/10/92

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Vakavasti alettiin suunnitella kesäkuun viimeisellä viikolla, eli 3 kuukautta ennen hääpäivää. Aiemmin oltiin juteltu niitä näitä ja mietitty missä ajassa saadaan säästettyä rahat jne.. Sitten yhtenä päivänä hermostuin jahkailuun, että nyt kyllä päätetään päivä ja vielä tänä syksynä häät pidetään! Päätettiin summittainen päivä, joka lyötiin lukkoon, kun saatiin tietää juhlapaikan vapaat viikonloput.
 2. Meillä on lahjalista netissä, sivulla paallikko.com/haalahja. Sinne voi laittaa toiveita mistä tahansa kaupasta tai nettisivulta.. Listalla meillä on vain tavaraa, monesta eri hintaluokasta koska tiedetään että joillakuilla ei ole varaa kovin isoon lahjaan. Rahaa ei pyydetä ollenkaan, jos joku sitä tahtoo antaa niin tuokoon kirjekuoressa. Isoäiti antoi jo kuoren, siellä tiedän olevan rahaa kun hän niin etukäteen sanoi, eikä hän koskaan mitään muuta lahjaa anna. Tiedän myös, että hänen antamansa summa riittää "häämatkaan", eli yhteen-kahteen hotelliyöhön. Raha-vaihtoehtoa mietittiin kyllä, mutta jos itse saisin kutsun, jossa pyydetään rahaa, ahdistuisin, kun en yhtään tiedä paljonko sitä pitäisi laittaa. Musta varmaan yks upeimmista asioista häissä tulee olemaan se lahjapöytä. Siis tiedän nyt, että siellä tulee olemaan ainakin kaksi pakettia, ja tuo mummon kirjekuori (ja mitä luultavimmin kaikki tuovat jotain, vaikkemme sitä vaadi). Rakastan joulua, joten lahjapaketeista tulee minulle lämmin olo...
 3. Tärkeimpänä tekijänä meillä oli hinta. Sen perusteella karsittiin mahdolliset juhlapaikat käytännössä kahteen vaihtoehtoon, josta sitten valittiin se vähän kalliimpi, mutta suurempi ja kaikinpuolin kätevämpi. Tärkeitä tekijöitä sitten noiden kahden välillä valitessa olivat juhlapaikan koko, rauhallinen sijainti ja ulkonäkö. Valitsemassamme paikassa on pieniä yksityiskohtia, jotka helpottavat häiden järjestämistä, kuten pieni lava salissa ja kylmäkkö kahviossa, johon on hyvä laittaa ruokaa ja juomaa tarjolle. Lisäki pihalla on "grillikoju", josta voidaan tarjota yöpalaa. Nämä olivat niitä plussia, mitä toisessa paikassa ei ollut.
 4. Minulla on ongelma värienkäytön kanssa: kuinka montaa eri väriä voin sekoittaa asuuni? Minulle tulee limenvihreä hääpuku, jossa on mustaa kirjailua. Puku on lyhyt, ja sen alle tulee musta tyllihame. Laukkuni on musta, samoin ajattelin kenkien ja boleron olevan. Koruissa ja tiarassa näkyy varmaankin vain hopeaa ja kirkkaita kiviä. Voinko vielä ripotella päälle punaista/pinkkiä? Hiukseni ovat vaaleat, mutta ajattelin laittaa punaisia raitoja tai koko pään haalean pinkiksi häitä varten. Sitämyöten ajattelin, että olisi kiva, kun meikki ja kynnet olisivat samaa sävyä, mutta aloin panikoida tätä värien määrää. Onko se liikaa? Olen todella surkea tällaisissa asioissa, joten olisiko kellään muulla hyvää mielipidettä tähän?
 5. Tässä kun uutena morsiona selailin ketjua, en huomannut mainintaa Sanginjoen nuorisoseurasta..? Meille on se varattu syyskuun lopulle, hyvin saatiin, vaikka ihan pari-kolme viikkoa sitten alettiin häitä järjestellä.. Näin ennen häitä voin kyllä jo kehua paikkaa; hinta on alle 300 euroa viikonloppuna, tilaa on ~80 hengelle, ruuat ja juomat tuodaan itse, paikka on rauhallinen ja idyllinen ja ulkona on tilaa reilusti.. Paikka on meille varattu perjantai-aamu kahdeksasta lauantai-ilta kahdeksaan, eli vuokra-aika on mukavan pitkä. Juhlat on siis perjantaina, jätimme lauantaiksi reilusti aikaa siivota. Astiat vuokrasimme paikan päältä, hinta on 0,5€/henkilö. Keittiö on pieni ja vessoja on vain yksi, siinäpä ne miinukset. Pihalla on söpö pieni grilli, jossa voi illalla paistaa yöpalaksi makkaraa. Parkkitilaa on reilusti. Nettisivuilta ( http://www.sanginjoennuorisoseura.fi/etusivu ) löytyy pöytien koot ja jonkinverran kuvia paikasta, eli järjestyksen miettiminen on helppoa. Voin siis suositella paikkaa! Jos on jotain kysyttävää niin vastaan kuin osaan, ja tulen sitten lokakuussa kertoilemaan, millainen paikka oli juhlia. (:
 6. 32 henkeä on kutsuttu. Heistä 6 lapsia, lapsia saattaa tosin tulla yksi lisää. Työväkeen kuuluvia "puolivieraita" on tällähetkellä 3, siis henkilöitä jotka auttavat pääasiassa järjestelyistä ja vastineeksi saavat ruuat ja juomat. Heitä saattaa tulla lisääkin. Arvelen, että noin kolmasosa kutsutuista ei tule, kun mukaan lasketaan avecitkin, joita ei välttämättä ole. Haaveilin alkujaan ainakin 100 hengen häistä, mutta nyt olen tooodella iloinen ettei alettu siihen. Näitä askarteluja ja ruokakriisejä riittää pienenkin joukon juhlissa..
 7. Tietääköhän kukaan, mistä saisi edullisesti paljon ruokaa, mielellään jotain etnistä, jonka voisi sitten itse järjestää buffet-pöydäksi. Hai Longiin soitin, sieltä tilataan annoksittain Take away-listalta, ja tuntuu että se kävisi liian vaikeaksi.. Haluaisin siis jonkun valmiin ja helpon buffet-pöydän, ilman tarjoilijoita tai edes kuljetusta, kunhan vain saa sitä ruokaa. Ajateltiin tilata jättipitsoja, sen lisäksi tarvittaisiin jotain muutakin..