Sith

Morsian
 • Content count

  354
 • Joined

 • Last visited

About Sith

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 05/29/85

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1192 profile views
 1. ^Meille tulee herkkubuffet johon tulee pari täytekakkua ja juustokakkua, macaroneja ja porkkanamuffineja sekä jotain paperikääreisiä karkkeja.
 2. Me mietittiin yhtenä vaihtoehtona myös Bacchusta www.bacchus.fi/fin/ josta löytyy erilaisia ja erikokoisia tiloja. Viinikellarissa olisi mahdollista luoda vähän erilaista tunnelmaa.
 3. Mä en haluaisi miesstripparia (juurikin toi myötähäpeä minkä jotkut on maininnu, musta miehet riisuuntumassa työkseen on lähinnä noloja), mutta strippibaariin jossa on naisia esiintymässä voisin huolia polttareissani lähteä ihan mielelläni. Tankotanssia oon ollut katselemassa joskus erinäisissä yhteyksissä ja tykännyt kyllä. Miehekkeen polttareiden suhteen mulla ei liioin oo mitään sitä vastaan että menisivät strippibaariin tms. kunhan on kivaa!
 4. Isthle, me juhlitaan häitämme elokuussa Ylioppilastalolla, siinä on mun mielestä kivasti ulkomiljöötäkin ihan merenrannassa.. Linkkiä: http://ylioppilastalo.vyy.fi/tapahtumat
 5. Mun mielestä noi kumikengät on tosi päheet!
 6. Oon Paperilyhdyn kanssa samanlainen lörppä! En vaan malttaisi olla kertomattakaan..
 7. Tilan moderni, omaan makuuni sekä häiden teemaan ja luonteeseen sopiva, tyyli ja suhteellisen keskeinen sijainti merenrannassa (lyhyet matkat kävellenkin hotelleille) olivat ratkaisevat tekijät juhlatilaa valitessa. Ei edes harkittu muita kun tämä löytyi, vaikka olikin suht hintava, ei vain voinut tinkiä tässä asiassa.
 8. Mulla on niin "erikoinen" mekko ettei siihen korut mielestäni sovi, muutenkin oon aika harkitseva korujen käyttäjä.
 9. Mä oon miettinyt et hommaisin sädetikkuja joita vois sit jossain vaiheessa polttaa vähän tätä riisinheittotapaa mukaillen, tosin siis kun alkaa hämärtää ja ilotulitteet paukkuu, täälläpäin kun on tosiaan mökkikauden päättäjäiset samana päivänä kun me juhlimme häitämme eli ilotulitteita ammutaan vaikkei itse niitä hommattaisikaan.
 10. ^Mä kieltämättä mietin ihan samaa. Me ollaan mietitty että meillä annettaisiin vieraille ainakin teetä, ehkä jotain pientä vielä siihen ohelle.
 11. ^Upea mekko! edit. mäkin oisin jättäny niskalenkin pois, toimii paremmin ilman
 12. Mulla OLI hyvä kampaaja toisessa kaupungissa jossa joskus aiemmin asuin joka oli juurikin tuollainen luottokampaaja, mikään ei oo vaan sen jälkeen vetänyt vertoja ja oonkin usein vaan pettynyt kampaajalla käynnin jälkeen, harvemmin on aihetta siis mennä toiste samalle.. Hääpäivänä haluaisi näyttää kivalle ja tää asia tulee tuottamaan varmasti tuskaa. Mulla oli vielä vuosi sitten tähän aikaan ihan siilitukka jota olen nyt kasvatellut häitä silmällä pitäen, jotta olisi "materiaalia" kampauksenkin tekoon, mutta lohduttaudun luottokampaajan puutteessa sillä että onneksi kaljukin sopii mulle.. Olen koittanut hakea lyhythiuksisille hääkampauksia mutta en ole oikein mitään mieleistäni vielä bongannut.