Vaeltaja

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Vaeltaja

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Hienoa, että joku muukin on lähdössä Kroatiaan!!! Kaverit, jotka ovat käyneet siellä, ovat ainakin kehuneet paikkaa - Vaeltaja
 2. Tänään on iso juttu Hesarissa sivulla D1 Kroatian rannikosta... Me olemme menossa Brelaan. Hyvältä vaikuttaa Kirkkaita vesiä, auringonpaistetta, keskiaikaisia kaupunkeja lähellä, loistavia vaellusmaastoja ja hyvät yhteydet lähisaarille. Häihin enää kaksi viikkoa ja matkalle lähdemme kolmen viikon kuluttua Edelleen, jos joku on käynyt Kroatiassa tuolla rannikolla, niin kertokaa! Myös sisämaan kohteista saa kertoa, koska ajattelimme käydä päiväretkillä myös kauempana 8)
 3. Kertokaa lisää Kroatiasta Häämatka Makarskan Rivieralle (Baska Vodan viereiseen kylään...) alkaa 9.7.
 4. Minä häissäni 26, armas kaasoni muutamaa viikkoa vajaa 25 - samanikäisiä ollaan
 5. No, minun kotipaikkakuntani on Espoo ja sulhon kotipaikkakunta on Helsinki. Asumme Espoossa. Vihille menemme Espoon maistraatissa (mitä luultavimmin...) ja juhlapaikkamme (ja samalla paikka, jossa liittomme siunataan) on Helsingissä. Eli mites tähän nyt sitten vastaisi :
 6. Koen naimisiin menon jälkeen kuuluvani sekä omaani että mieheni sukuun.
 7. Juhlamme vietetään Lauttasaaressa Poliisien kesämajalla, mutta vihkiminen tapahtuu kotikaupunkimme Espoon maistraatissa.
 8. Koko ikänäsä käytännössä Espoossa asuneena ( mitä nyt joitain pikkukoukkauksia satama- ja lentokenttäkaupunkeihin ) piti käydä kurkkaamassa tännekin... Meidät vihitään Espoon maistraatissa (kun sulhaseni ei kuulu kirkkoon), mutta juhliminen ja avioliiton siunaus tapahtuu Helsingin puolella Lauttasaaressa. Onnea kaikille kotikirkossani (Espoon tuomiokirkko) naimisiin meneville ja muillekin espoolaisille morsiamille !
 9. Hanasaaren kulttuurikeskus, Espoo
 10. Espoon Hanasaaressa juhlitaan Maistraatissa mennään naimisiin ja tuttu pappi siunaa liittomme juhlapaikalla.