Jump to content
Naimisiin.info

Vaeltaja

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Vaeltaja kaikki viestit

  1. Vaeltaja

    Kroatia!

    Hienoa, että joku muukin on lähdössä Kroatiaan!!! Kaverit, jotka ovat käyneet siellä, ovat ainakin kehuneet paikkaa - Vaeltaja
  2. Vaeltaja

    Kroatia!

    Tänään on iso juttu Hesarissa sivulla D1 Kroatian rannikosta... Me olemme menossa Brelaan. Hyvältä vaikuttaa Kirkkaita vesiä, auringonpaistetta, keskiaikaisia kaupunkeja lähellä, loistavia vaellusmaastoja ja hyvät yhteydet lähisaarille. Häihin enää kaksi viikkoa ja matkalle lähdemme kolmen viikon kuluttua Edelleen, jos joku on käynyt Kroatiassa tuolla rannikolla, niin kertokaa! Myös sisämaan kohteista saa kertoa, koska ajattelimme käydä päiväretkillä myös kauempana 8)
  3. Vaeltaja

    Kroatia!

    Kertokaa lisää Kroatiasta Häämatka Makarskan Rivieralle (Baska Vodan viereiseen kylään...) alkaa 9.7.
  4. Vaeltaja

    Kaason ikä

    Minä häissäni 26, armas kaasoni muutamaa viikkoa vajaa 25 - samanikäisiä ollaan
  5. No, minun kotipaikkakuntani on Espoo ja sulhon kotipaikkakunta on Helsinki. Asumme Espoossa. Vihille menemme Espoon maistraatissa (mitä luultavimmin...) ja juhlapaikkamme (ja samalla paikka, jossa liittomme siunataan) on Helsingissä. Eli mites tähän nyt sitten vastaisi :
  6. Koen naimisiin menon jälkeen kuuluvani sekä omaani että mieheni sukuun.
  7. Vaeltaja

    Helsinki

    Juhlamme vietetään Lauttasaaressa Poliisien kesämajalla, mutta vihkiminen tapahtuu kotikaupunkimme Espoon maistraatissa.
  8. Vaeltaja

    Espoo

    Koko ikänäsä käytännössä Espoossa asuneena ( mitä nyt joitain pikkukoukkauksia satama- ja lentokenttäkaupunkeihin ) piti käydä kurkkaamassa tännekin... Meidät vihitään Espoon maistraatissa (kun sulhaseni ei kuulu kirkkoon), mutta juhliminen ja avioliiton siunaus tapahtuu Helsingin puolella Lauttasaaressa. Onnea kaikille kotikirkossani (Espoon tuomiokirkko) naimisiin meneville ja muillekin espoolaisille morsiamille !
  9. Hanasaaren kulttuurikeskus, Espoo
  10. Vaeltaja

    Espoo

    Espoon Hanasaaressa juhlitaan Maistraatissa mennään naimisiin ja tuttu pappi siunaa liittomme juhlapaikalla.
×
×
  • Create New...