Kiora

Rouva
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kiora

 1. Pilkku tulee 01.30, joten siihen mennessä täytyy tanssit olla tanssittu... :-) Rantasaunalla on kaksi saunaa..miesten ja naisten puoli.. ja sinne mahtuu jotain reilu kymmenen per sauna.. ainakin niin arvioisin. Takkahuone on ihan ok kokoinen ja samoin se terassi, mutta saunatilat itsessään ovat hyvin tilavat.
 2. Me juhlittiin vajaa kuukausi sitten Ruusuhovissa ja kaikki meni oikein hyvin. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Ainut asia mikä hieman aiheutti hilpeyttä oli juuri tuo hääkakku.. Tilasimme mansikkakakun, joka sinäänsä oli hyvää, mutta kakun päällä ei mansikoita hirveästi ollut... Tosin kakun kanssa oli jotain, mistä kokki olisi halunnut meidän kanssa puhua edellisenä päivänä, mutta oli lähtenyt jo kotiin, kun me keittiöön asti kerkesimme. Joten voi olla, että juuri nuo päällimansikat oli se asia, mistä kokki olisi halunnut puhua. Mutta muuten siis kaikki meni oikein hyvin ja palvelu pelasi hyvin.
 3. Meillä on kutsuissa kuultopaperia.. printtaaminen onnistui hyvin, mutta vain ns. aidoilla ja alkuperäisillä muisteilla. Olin joskus tilannut jotain nettikaupasta mustetta ja se ei tarttunut oikeastaan lainkaan paperiin, mutta sitten ostin tulostimen omaa mustetta ja tulostusjäljestä tuli todella hyvää.
 4. Auringonkukkia saa nykyään myös vaniljanvärisenä, niitä tulee meille keltaisien, punaisien ja moniväristen lisäksi. Eri värejä laitetaan eri paikkoihin, joten mitään värien sekamelskaa ei ole tulossa..
 5. Mä ainakin suosittelisin vuokraamaan auton, kun lähtee Ausseihin. Neliveto olisi ihan ehdoton, mutta sellainen pakettiauto, missä voi nukkua, voisi olla myös oikein sopiva vaihtoehto jopa häämatkalle.. Itse oltiin viime keväänä kolme viikkoa Ausseissa juuri pakettiautossa asuen.. sillä pääsi sellaisiin paikkoihin yöksi, mihin ehkä muuten ei pääsisi.. esim. oltiin yhellä rannalla yötä, missä käveltiin yöllä aivan kaksistaan etsien kilpikonnia.. niitä ei tosin tullut vastaan, mutta jo se mahdollisuus teki tuosta yöstä aivan ikimuistoisen. Ehkä hyvä vaihtoehto olisi joku suurkaupunki hyvässä hotelissa ja sitten muutama viikko autossa asuen ja syrjäisillä paikoilla kenguruiden seurana oleminen.
 6. Meikäläisen 3 mm flakka maksoi 300 € teetettynä..eli ei nyt mitään sikahintaisia ole noi teetetytkään sormukset platinasta. Tämän hetkistä platinan hintaa en tiedä, oma sormus on kahden vuoden takaa..
 7. Onhan tuosta jo reilu kaksi vuotta... : Niin vielä lisäyksenä, että viime kesänä kun käytiin ekassa tapaamisessa, oli juhannus-sunnuntai, että eiköhän sieltä kesältäkin aikoja tapaamisille löydy.
 8. Eikös kätevintä olisi käyttää näitä valmiita lahjalistasivustoja.. mtv3, naimakaupat yms. Niissä kun saa merkittyä jokainen ostamansa lahjan. Ja jos on omat hääsivut, voisi vaikka linkin kautta laittaa lahjalistasivun omille sivuille, näin ei tartte miettiä noita varaus ongelmia. Mä olen hieman vastaan näitä stocmannin, sokoksen yms. listoja.. kyseisiä kauppoja kun ei ole monillakaan paikkakunnilla, ja jos lahjan listalta haluaa ostaa, niin se on vähän vaikeaa.. Siis voihan sen muualtakin ostaa ja sitten ilmoittaa ko. kauppaa, mutta koen sen hieman nolona soittaa esim. Sokokselle, että ostin tämän listalla olleen esineen tuosta kilpailevasta firmasta..
 9. No kirjoitetaanpa nyt muutama kommentti myös Tähtihetkestä.. Eli kävin kampauksessa ja olin siihen oikein tyytyväinen, sen puolesta ei siis mitään ongelmaa. Hän kyllä osaa asiansa ja oli ajoissa tällä kertaa. Mutta koska niin monet eivät voi häneen luottaa, niin siksi valitsen vaihtoehdon, josta 100 % saa kampauksen hääpäiväksi, ja ajallaan. Mutta siis työn jäljen puolesta voi kyllä suositella myös tähtihetkeä! Mitenkäs muilla on noiden tapaamisien kanssa Ruusuhovin kanssa? Me olemme käyneet kerran viime kesällä juttelemassa, mutta seuraava kerta venyy toukokuulle.. no ei mahda mitään, mutta onhan se vähän vaikea kysellä ja suunnitella pelkän mailin välityksellä.
 10. No niin, nyt on ensi kerta käyty Titaanissa ja voin sanoa olevan tyytyväinen. Kyseessä olis siis kampaus kaverin häihin, joten mitään ihmeellistä ei ollut tiedossa. Mutta mikä parasta, sain oikein hyvää palvelua ja mieleiset hiukset, sekä minun mielipidettä myös kuunneltiin ja kysyttiin. Itse en ole hintaa vielä kysynyt, mutta sinne kuitenkin aioin mennä. Niin kuin kaasoni ja muutama muukin tyyppi.. ja näin ollen saamme ilmeisesti jonkun "ryhmäalen" ainakin näille muille. Tähtihetkeen en mene, sillä siitä on kuulunut viime aikoina niin paljon huonoa palautetta, että parempi vaan jättää menemättä. Palaute on siis koskenut myöhästelyjä ja ajanperuutuksia, ei itse työtä, siitä kuuluu vain hyvää. Ja sitten vähän muuta liittyen ruusuhoviin.. Meille tulee värimaailma äitini tekemästä ryijystä ja muuten olemme käyttää hyväksi kesän tuomaa vihreyttä.. Aika paljonhan sitä ylistä saa koristella, mutta näyttäähän se ihan erilaiselta kun siellä on kaikki vieraat yms. Saunalle ei olla ajateltu tehdä mitään. Itseäni on tässä mietityttänyt tuo pöytäjärjestys siellä ylisillä.. kaikki parit ovat tuntuneet istuvat erikseen siellä, mutta me ehkä haluttaisiin istua kaasojen ja besmanin kanssa..ideoita, miten saada siellä pöydät toimimaan? (meillä siis koko juhla siellä)
 11. Rantasalmelta löytyy muutama hyvä kampaaja.. Tähtihetkestä ja Titaanista saa myös meikin, Sarilta vaan kampauksen. Itse menen kokeilemaan molempia tässä tammi-helmikuun aikana, joten sitten voi suositella vielä paremmin. Mutta nämä kolme on niitä eniten käytettyjä... Itse en vielä tiedä mihin menen, sillä olen varannut kaikki kolme, sillä kaikille on käyttöä suvun kaikkien naisten hiusten kanssa...
 12. Me oltiin viime keväänä kierämässä maapalloa..tosin ei ollut häämatka, mutta kuitenkin. Lennettiin Helsinki-Singapore-Bangkok//Singapore-Brisbane//Sydney-Christchurch-Fiji-Los Angeles-Helsinki. Liput maksoivat alle 4000 euroa Kilroyn kautta. Matkalla oltiin 4 kuukautta ja budjetti kokonaisuudessa oli noin 14 000 €. Käteistä oli aluksi mukana 100 dollaria, ja muuten nostettiin rahaa automaateista tai maksettiin masterilla. Reissu oli tosi hieno, joten todellakin kannatan lähtemään reissuun. Tuolla Kaakkois-Aasiassa me kierrettiin Thaimaa, Laos, Vietnam, Kampodia, Malesia ja Singapore maata pitkin, joten joka paikkaan ei tartte lentää. Tosin esim. Vietnamissa lentäminen ei paljoa maksa, joten aikaa säästää, jos lentää..samoin muualla. Varsinkin Thaimaasta Kampodiaan kannattaa lentää, sillä tiet on todella huonossa kunnossa sillä puolella Kampodiaa.
 13. www.mediatiimi.fi Laitan nyt tällaisen linkin, josta voi jollekin olla hyötyä, kun aika monella näyttää ainakin toi Toni olevan "käytössä"...
 14. Niin minäkin ja niin meilläkin...:-) Ei jaksais enää odottaa! Me tosin ei olla kerrottu päivää ku muutamalle, ihan välttääksemme päällekäisyydet...eli perheet ei vielä tiedä..kerrotaan sitten ens kesänä!
 15. Samoin! (Ellei kerkiä muuttumaan siihen mennessä! )
 16. Me olimme häissä Ruusuhovissa tässä syyskuussa ja kaikki toimi todella hyvin. Oli myös tosi kiva päästä katsomaan paikkoja vähän sillä silmällä, kun itsekin kerta siellä juhlimme. Me itse mennään vasta ensi vuonna palaveeraamaan heidän kanssaan, joten kaikki uusi tieto on tervetullutta.
 17. Enpä tiedä..kyseistä ketjua ei enää näytä löytyvän...kai poistettu, kun ei niin ajankohtainen enää..siis joidenkin mielestä..se oli tuolla yleistä puolella, mutta eipä näytä olevan enää.. ???
 18. Meille tuli juuri eilen kutsu kakkosluokassa... minusta todellakin ihan sama, kuinka kauan se siellä postissa on, pääasia, että tulee perille. Enkä itseasissa edes heti kiinnittänyt huomiota, että siinä oli kakkosluokan merkki, ja jos ei tulisi niin paljoa kiinnitettyä huomiota näihin juttuihin yleensäkin :, niin en välttämättä olisi huomannut ollenkaan!
 19. Minäkin olen ajatellut, että pitäisi kaivaa tämä ketju jostain syvyyksistä, jos vaikka kuulisi kuulumisia.. Itselläni niitä ei ole antaa, koska häihin vielä niin paljon aikaa, että mitään ei vielä viitsi tehdä.. Mutta valmistelua intoa kaikille niille, joilla se on nyt ajankohtaista!
 20. Meillä ainakin virret vaan jätetään pois juuri tuon ylistämisen ja niiden hartauden takia!
 21. Minun mielestä kuulostaa ihan hyvältä, jos kerta summaa sisältyy myös osanottajien ruoka! Musta kaikkia summia ei oikein voi verrata..se vähän riippuu mitä siihen sisältyy.. Jos polttareihin kuuluu vaan vierestä katselua, kun sankaria kiidätetään paikasta toiseen, niin en ole valmis maksamaan hirveästi. Jos taas polttarisummaan sisältyy myös jotain sellaista, mikä tulee koko porukalle, voi summa olla isompi. Tietysti tulevalle rouvalle pitää olla spesiaaleja juttuja, mutta hienointa olisi minusta yhdessä olo ja yhdessä tekeminen..näin ollen isotkaan summat ei välttämättä ole ihan hirveen pahoja.. Tietysti rajansa kaikella!!
 22. Juhlapaikka varattuna kesälle 2007... Kun kerta sai varata, niin miksipä en olisi varannut..saa nyt nähdä tuleeko kyseinen päivä pitämään. Kaikki muut varataan sitten vasta vähän lähempänä ajankohtaa..ei tässä kuitenkaan niin kiire ole, eikä toi päiväkään kuitenkaan ihan 100-varma ole.
 23. Kiitos muuten vinkistä! Oli aika huima hintaero paikoilla, mistä kyselin... Nyt saimme edullisesti, mieleisemme ja hyvää palvelua. Toisen puolen sormus jopa etsittiin niiden puolesta, kun ei löytynyt niiltä valikoimista!
 24. Itse teetin J.I. Wahlbergillä.. Olen ollut tyytyväinen ja hintakin vallan mukava.. ja palvelua en voi muuta kuin kehua! En tiedä, mitä ne siellä tekee, mutta omani teetin platinasta, joten eiköhän noi "helpommatkin" hommat luonnistu..
 25. Me ainakin mietittiin alustavasti, että jos rajais sitä ylisten tilaa...siis esim noilla mainituilla koivuilla. Meille tosin saattaa tulla aika reilusti vieraita, joten saatetaan käyttää koko tilaa, eli katsellaan myöhemmin. Mutta Nera, minusta ei siis ainakaan hullumpi idea rajata tilaa, kunhan sen vaan tekee selkeästi.