Jump to content
Naimisiin.info

P-ivi

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

P-ivi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Suunnittelin aluksi meneväni Töölössä sijaitsevaan Marilyniin, josta saisin sekä hääkampauksen että -meikin. Kävin reilusti ennen häitä tutustumassa kampaajaan, leikkautin ja värjäytin hiukseni. Puhuttiin jo alustavasti hääkampauksesta ja meikistä ja vaikutti todella lupaavalta. Kampaajalla oli kuitenkin todella vahva mielipide mikä minulle sopii ja mikä ei, vaikka olimme juuri tavanneet. Tämä hämmensi minua kovin, koska olen vaihdellut elämässäni hiustyylejä aikalailla ja mielestäni kaikki ne ovat olleet minulle sopivia. Pari yötä nukuttuani peruin hääkampaus ja meikkiajan, koska pelkäsin että nainen jyrää mielipiteillään omat ajatukseni siitä miltä haluan näyttää. Toisille asiakkaille kampaajan määrätietoinen tyyli ehkä sopii mutta itselleni ei.
  2. Meillä budjetti lähti alunperin 6000 eurosta, mutta budjettia on kyllä jo nyt suurentamaan, koska haluttiin mennä naimisiin Helsingissä ja tarjota hyvää ruokaa, joten juhlapaikka ja catering tulee maksamaan enemmän kuin oletimme. Väkimäärä tulee olemaan 80-90. Lisäksi bändien hinnat ovat kalliimpia kuin mitä budjetoimme. Oman pukuni löysin kyllä edullisesti mikä oli aivan mahtavaa. Lisäksi teen itse asusteet ja hunnun. Kengät pitäisi vielä löytää. Häät on kyllä kummajuhla, kun niihin saa kyllä uppoamaan rahaa vaikka kuinka. Menojen kirjaaminen ylös on ihan ehdotonta. PIenistä ostoksista tulee äkkiä iso summa.
  3. hei, olen seurakunnassa töissä ja kyllä, voitte siunata liittonne kirkossa. Ihmettelen kyllä samaa kuin Charlottakin että miksi haluatte siunauksen jos että kumpikaan usko koko asiaan.
  4. Hei, Meilläkin puntaroidaan Huplin ja Kinkerkokkien välillä. Huplista löytyi runsaasti kommentteja mutta Kinerikokeista ei. eli kokemuksi kuulisin mielelläni.
×
×
  • Create New...