myy85

Morsian
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

About myy85

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Tulenpa minäkin tänne avautumaan nimimerkista ande900. "Ostin" häneltä häälehtiä, joiden hinnaksi tuli postikulujen kanssa yli 20e. 6.8 olen jo maksanut lehdet hänen tililleen, mutta eipä lehtiä vieläkään näy ja kuukausi alkaa olla mennyt eli ei postikaan tietääkseni näin hidas ole. En meinannut saada häntä kiinni sähköpostitse tai yksityisviestilläkään. No lopulta hän vastasi ja ensimmäinen selitys viivästymiseen oli sairastuminen, mutta nyt alkaa jo tuntua todellakin siltä, että huijausta on ollut Täytyy varmaan kävellä Sorinkadulle ja tehdä rikosilmoitus, kunhan näen hänen käyneen foorumilla ja lukeneen vielä viestini ja jos ei mitään tapahdu niin poliisilaitos kutsuu ihan vain periaatteesta!
 2. Olemme päättäneet, että joulukuiset vihkiäisemme tapahtuvat omassa kodissamme mihin pappi tulee meidät vihkimään, eipä tarvitse sitten siirtyä juhlapaikallekaan kylmällä ilmalla .
 3. Meillä myös pienet n. 25 henk häät kotonamme, jossa myös vihminen tapahtuu...
 4. Ei tule meidän häihin, mies vahvasti niitä vastaan ja toisaalta tuleepahan hieman säästöäkin tästä.
 5. Olin ikionnellinen kun saimme papiksemme Jorma Sataman, vaikka hän on ehtinyt juuri ennen häitämme jäädä eläkkeelle, niin lupautui suorittamaan vihkimisemme kotonamme. Kuulemma menee entisyyden piikkiin (on toimittanut lähes kaikki sukumme kirkolliset tilaisuudet)
 6. En voi pitää töissä (olen hoitaja) ja muutenkin sotkuisia hommia tehdessä on kivampi ottaa pois.
 7. Miehellä keltakultainen perus kihlasormus, mulla kihlasormuksessa on niin kelta- kuin valkokultaakin. Nyt vihkisormus tulossa valkokultaisena.
 8. Meillä tulee olemaan miespappi, mutta eipä tuon muuten olisi ollut niin väliä ellemme olisi halunneet tiettyä pappia. Yhtälailla nainen olisi voinut vihkiä.
 9. Olen kokenut sen aika turhaksi, tavalliset kutsut lähetettiin n. 5kk ennen häitä ja vieraita kun ei ole kutsuttukaan kuin vajaa 30. Ja eihän kenenkään tarvitse mitään lomaa ottaa häidemme vuoksi ja vihkimisaikakin on vasta klo 16, joten kiireisimmät ehtivät jopa aamuvuorosta häihimme.
 10. Äitini oli iloinen puolestamme (isäni on kuollut) ja anopin reaktiosta en osaa sanoa, koska ei ole kutsun saatuaan ole ollut tekemisissä , mieheni taas ei ole ollut isänsä kanssa yhteyksissä juuri ollenkaan lapsuutensa jälkeen, joten hänelle emme edes kerro.
 11. Nopeasti laskien sain 5...
 12. Perustelut on helpot, koska olemme rajanneet kutsutut niin pieneen ryhmään, että pystytään perustelemaan sillä, että vain ihan lähisuku kutsutaan ja kumpikin yhden ystävänsä (n. 25 henk. )
 13. 176e Kampaus ja meikki sis. koekampauksen ja koemeikin Tampereella.
 14. Ei kirkkoa vaan vihkiminen kotona, ei myöskään hääkimppua vaan ranneviehe minulle. Ei huntua tai tiaraa, ei isoja häitä.
 15. Ammattilaisella käyn kampauksen ja meikin teettämässä.