myy85

Morsian
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by myy85

 1. Tulenpa minäkin tänne avautumaan nimimerkista ande900. "Ostin" häneltä häälehtiä, joiden hinnaksi tuli postikulujen kanssa yli 20e. 6.8 olen jo maksanut lehdet hänen tililleen, mutta eipä lehtiä vieläkään näy ja kuukausi alkaa olla mennyt eli ei postikaan tietääkseni näin hidas ole. En meinannut saada häntä kiinni sähköpostitse tai yksityisviestilläkään. No lopulta hän vastasi ja ensimmäinen selitys viivästymiseen oli sairastuminen, mutta nyt alkaa jo tuntua todellakin siltä, että huijausta on ollut Täytyy varmaan kävellä Sorinkadulle ja tehdä rikosilmoitus, kunhan näen hänen käyneen foorumilla ja lukeneen vielä viestini ja jos ei mitään tapahdu niin poliisilaitos kutsuu ihan vain periaatteesta!
 2. Olemme päättäneet, että joulukuiset vihkiäisemme tapahtuvat omassa kodissamme mihin pappi tulee meidät vihkimään, eipä tarvitse sitten siirtyä juhlapaikallekaan kylmällä ilmalla .
 3. Meillä myös pienet n. 25 henk häät kotonamme, jossa myös vihminen tapahtuu...
 4. Ei tule meidän häihin, mies vahvasti niitä vastaan ja toisaalta tuleepahan hieman säästöäkin tästä.
 5. Olin ikionnellinen kun saimme papiksemme Jorma Sataman, vaikka hän on ehtinyt juuri ennen häitämme jäädä eläkkeelle, niin lupautui suorittamaan vihkimisemme kotonamme. Kuulemma menee entisyyden piikkiin (on toimittanut lähes kaikki sukumme kirkolliset tilaisuudet)
 6. En voi pitää töissä (olen hoitaja) ja muutenkin sotkuisia hommia tehdessä on kivampi ottaa pois.
 7. Miehellä keltakultainen perus kihlasormus, mulla kihlasormuksessa on niin kelta- kuin valkokultaakin. Nyt vihkisormus tulossa valkokultaisena.
 8. Meillä tulee olemaan miespappi, mutta eipä tuon muuten olisi ollut niin väliä ellemme olisi halunneet tiettyä pappia. Yhtälailla nainen olisi voinut vihkiä.
 9. Olen kokenut sen aika turhaksi, tavalliset kutsut lähetettiin n. 5kk ennen häitä ja vieraita kun ei ole kutsuttukaan kuin vajaa 30. Ja eihän kenenkään tarvitse mitään lomaa ottaa häidemme vuoksi ja vihkimisaikakin on vasta klo 16, joten kiireisimmät ehtivät jopa aamuvuorosta häihimme.
 10. Äitini oli iloinen puolestamme (isäni on kuollut) ja anopin reaktiosta en osaa sanoa, koska ei ole kutsun saatuaan ole ollut tekemisissä , mieheni taas ei ole ollut isänsä kanssa yhteyksissä juuri ollenkaan lapsuutensa jälkeen, joten hänelle emme edes kerro.
 11. Nopeasti laskien sain 5...
 12. Perustelut on helpot, koska olemme rajanneet kutsutut niin pieneen ryhmään, että pystytään perustelemaan sillä, että vain ihan lähisuku kutsutaan ja kumpikin yhden ystävänsä (n. 25 henk. )
 13. 176e Kampaus ja meikki sis. koekampauksen ja koemeikin Tampereella.
 14. Ei kirkkoa vaan vihkiminen kotona, ei myöskään hääkimppua vaan ranneviehe minulle. Ei huntua tai tiaraa, ei isoja häitä.
 15. ^ käy laittamassa viestiä tuonne "Kysymykset, ohjeet, ruusut ja risut" osioon ja siellä "ilmoittautumisketju erityisryhmiin".
 16. Ammattilaisella käyn kampauksen ja meikin teettämässä.
 17. Ostin itselleni Rainbow clubin faith kengät. Ne olivat ajattoman näköiset, mutta mielestäni kuitenkin nuorelle ihmiselle sopivat.
 18. Itselleni ei tule huntua tai tiaraa. Käyn kampaajalla ja olen ostanut sellaisia hiuksiin kiepautettavia hiuskoristeita joissa on hieman kimalletta ja helmiä.
 19. Meillä kutsut lähti postin omilla häämerkeillä varustettuna, mielestäni ne kaksi kiiltelevää sormusta siinä postimerkissä olivat oikein kauniit ja sopi hyvin kuoriin.
 20. Plekään, että unohdan jotain tärkeää/sellaista mikä häiritsee minua koko hääpäivän ajan. Pelkään myös, että lapset (omani mukaanlukien) häiritsevät vihkitoimitusta, joka siis tapahtuu kotona kera papin. Hirvittää myös ajatus siitä, mitähän anoppi on ajatellut saadessaan kutsun häihimme, joka on varmasti tullut hänen mittapuullaan täysin puskista...
 21. Netissä tavattiin ja pitkällisen kirjoittelun jälkeen päätettiin tavata...ensin ajattelin, että en menekään, kun mies on melkein 9 vuotta vanhempi, mutta meninpä kuitenkin. Siitä sitten alkoi tapaileminen tiiviisti ja nopeasti muutettiin yhteenkin. Mutta tästä kaikesta jo melkein 9 vuotta aikaa
 22. Ostin kun häihin aikaa n. 4,5kk.
 23. Äidilleni kerroin lähes heti, kun olin itse varma asiasta ja miehen äiti sai tietää asiasta kutsun kautta, mutta hänpä ei ole mitään asiaan kommentoinut toivottavasti ei järjestä samanlaista kohtausta kuin silloin 8 vuotta sitten kun kerrottiin, että hänestä tulee mummu...
 24. Olin 20 vuotias ja mies 29.
 25. Meilläkin tarkoitus juhlia häitämme jouluussa kotona, myös vihkiminen tapahtuu kotonamme. Tarkoitus olisi saada pienet, intiimit häät n. 25 henkilöä. Paikka koristellaan runsain kynttilöin ja huonekaluista osa viedään eri huoneeseen. Vihkiminen vasta klo 16, joten emme järjestä ruokahäitä vaan kahvin kanssa makeaa ja useampaa laatua suolaista. Tarjottavat tulevat pitopalvelusta. Minulla on valkoinen polven alle oleva häämekko, ei mikään prinsessa mekko, mutta kuitenkin ihan hääasu kokonaisuudessaan. Hääkimppua en ota, mutta rannevieheen haluan. Aion myös käydä kampaajalla ja meikissä aamusta, minkä jälkeen studiokuvaus. Eli aika pitkälle samalla kaavalla mennään kuin isommissakin häissä, koska haluan kerrankin elämässä hieman laittautua.