panda.

Rouva
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About panda.

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  joku muu, mikä?
 1. Hei! Alkuperäistä ketjun aloittajaa tämä vastaus enää tuskin ehtii auttamaan, mutta kappale Karataan maailmalta ilmestyy samannimisellä levyllä nyt kesäkuun (2015) aikana. Laulajana on Rosa Nyman. Päivä osakeyhtiö näyttäisi olevan kustantajana. http://www.paiva.fi/?sid=30003&tuoteid=5293&luokkaid=0&from=%2F%3Fsid%3D31 (Jos olet kiinnostunut soinnuista ja levystä, niin laita privaviestiä, sillä tätä palsta tulee luettua harvemmin.)
 2. Ei ole mökki, mutta sauna löytyy Helsingin keskustasta Basti's -nimisen ravintolan (bistro) alakerrasta. Ihan uusi vasta keväällä rakennettu ravintola, joten ei varmasti ole mikään epämääräinen murju. Saunatilaan on ilmeisesti mahdollista tilata ravintolan puolelta myös ruokaa. Hinnasta ei mulla ole kyllä tietoa, vaikka sen aiemmin kuulinkin, mutta jos joku tuonne soittaa ja tiedustelee, niin ilmaiskoon hinnan myös täällä.
 3. Caneline Malmilla Prisman vieressä on tosi hyvä! aivan käsittämättömän taitavia sitojia.
 4. katsasta tänne. http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...?num=1117214901
 5. tuo on ihan totta, mutta siellä kylpylässä se oli ärsyttävyyteen asti: "yes, madam" , "here you are, madam". siitä tuli ainakin minulle todella kummallinen olo...
 6. Bangkokin Pathumwan Princess on aivan huippu hotelli! itse olimme siellä kaksi yötä häämatkamme lopussa. jättimäinen tavaratalo MBK on siinä vieressä (tai itseasiassa yhteydessä). ulos ei hotellista tarvitse lähteä kun sieltä alakerran kautta pääsee. MBK:sta löytyy kaikkea mitä vain tohtii etsiä. Ostin sieltä kaksi laukkua, jotta kaikki matkan aikana ostamamme tavarat saatiin kotiin... älkää siis ihmiset hyvät pakatko mukaan mitään ylimääräistä. Thaimaasta löytyy kaikkea. itse jätin "huonot" kengät joilla olin lähtenyt alkujaan Suomesta matkaan aivan tahallani sinne. eli max. yhdet ylimääräiset kengät mukaan. uusia löytyy kyllä, jos nyt ei aivan tolkuttoman isokenkäinen länsimaalainen ole. Skytrain asema löytyy myös ilman että tarvitsee ulkoilmaan mennä. Hotellin kuntosali on aivan mieletön. jos et ole ikinä käynyt kuntosalilla, niin käy nyt. se on ihan näkemisen arvoinen paikka. siellä hyörii henkilökuntaa auttamassa jokaisen vempaimen luona. Hotellin yhteydessä oleva spa on viihtyisä, mutta hintava. minua puhuteltiin joka ikinen kerta "madam", joten henkilökunnalle oli ainakin opetettu miten puhua kohteliaasti. jossain vaiheessa tuo "madam" alkoi ärsyttämään, en minä heitä parempi ole ollenkaan! tulimme hotelliin suoraan Koh Taon pikkusaarelta (no joo, Koh Samuin kautta). päällämme oli sellaiset rennot lomavaatteet ja sandaalit. aulassa hiukan vanhemmat tädit katselivat meitä pitkin nenänvarttaan... hotellin ohjeistuksessa sanotaakin jotain pukeutumisohjeita yleisiin tiloihin (muistaakseni ei sandaaleja). eipä siinä erittäin hyvin ilmastoidussa kompleksissa tarvitse paljon nirunarutoppeja käyttääkään. minä sairastuin juuri tuon kirotun tehokkaan ilmastoinnin takia nuhaan. kotiin ei ollut kiva lentää... hotellin ravintola on hyvä, mutta kallis. ei kannata jäädä sinne kuin suuressa hädässä, sillä Bangkokista löytyy paljon, paljon, paljon hyviä ravintoloita. taksilla liikkuminen on helppoa, takseja löytyy oven edestä. mukaan kannattaa ottaa hotellin kortti, jonka antaa takaisin tullessa taksikuskille näytille. he kun tuntuvat ääntävän tuon hotellin nimen jotenkin aivan kummasti. meillä oli toisena iltana vaikeus saada kuskille vinkattua mihin haluamme. onneksi hotellin nimi löytyi erään paperin kulmasta. kuski ei edes tajunnut vihjetämme "MBK-hotel". no joo, tulimme kyllä vähän kummallisesta suunnasta ja alueelta, kun olimme tuttavapariskunnan luona istumassa iltaa. mutta kaikenkaikkiaan hotellista ei ole kuin hyvää sanottavaa.
 7. Hei! Samuin lentokentällä on paljon takseja saatavilla, jotka kuljettavat minnepäin tahansa saarta. hinnat ovat todella halvat näin suomalaisesta näkökulmasta, joten rahat eivät varmastikaan lopu taksimatkan aikana. kannattaa kysyä myös hotellilta onko heidän mahdollisuus järjestää kyyti lentokentältä hotellille. näitä hotellien omia kyytejä siellä näytti olevan myös aika paljon.
 8. matka tehty ja mahtavaa oli. thaimaan yhteistyökumppanin kanssa tökkivät kuljetukset jonkin verran (mm. lauttaliput jotka pitivät olla valmiiksi maksetut ja hoidetut eivät olleetkaan, ja kerran lentokentältä meitä ei tultu hakemaan, vaan jouduimme soittelemaan ympäriinsä) Helinmatkojen kanssa oli myöskin jonkin verran ongelmia... ennen matkalle lähtöä Helin matkat halusi meidän maksavan n. 3800€ loppumaksuksi -toistamiseen. lentolippujen kirjoittaminen kun kuulemma ei olisi onnistunut ilman "loppumaksun" suorittamista... löytyi se meidän suoritus sieltä, kun hankalaksi rupesin! säästäkää siis ihmiset hyvät kuitti maksusuorituksestanne!!! (olin maksanut matkan hyvissä ajoin, tilanne ei siis ollut mikään kahden eri pankin välillä oleva siirtoviive) pistin siis tiukkaa tekstiä Helinmatkoihin minä päivänä ja kelloaikana ja miltä tililtä jne. matkamme oli maksettu. olin myös toivonut (taas) hyvissä ajoin käytävän viereen istumapaikkaa terveydellisistä syistä, joihin olin valmis vaikka hankkimaan lääkäriltä todistuksen. paikkatoiveen esitin puhelimitse, joka siinä samantien varattiin sitten Finnair:n lennolle. kommenttina vielä lisättiin, että" laitetaanpa teidät noihin kaksi vierekkäin piakkoihin kun häämatkalla olette, niin ei sitten muita istu heti siinä vieressä." reilu viikko ennen matkalle lähtöä tulivat liput ja paikkatiedot. niiden mukaan istuttiin parhaimmillaan keskellä neljä penkkiä rinnakkain rivistössä. ja minä kun olin vain toivonut sitä käytäväpaikkaa! onneksi Finnair sai vaihdettu meille hieman inhimillisemmät paikat molempiin suuntiin. muuten matka kaikkineen meni oikein loistavasti. ihanaa oli. Thaimaa on mahtava paikka. pakko päästä takaisin.
 9. 14.2 lähtö... kaksi viikkoa vielä. millään en malta odottaa. ;D
 10. me lähdimme aikoinaan äkkilähdöllä "kihlajaismatkalle" :. tiedossa oli vain milloin pitää olla takaisin Suomessa töitä varten. saimme kivan hotellin Santorinilla ja kaikki meni oikein mukavasti. matkamme varasimme viikkoa ennen lähtöä, joten aivan äkki-äkkilähtö se ei ollut. halvemmallakin olisi päässyt, jos olisi odottanut lähemmäksi. me vain keksimme äkkilähtöjä katsellessa, että haluamme Kreikkaan. Kannattaa katsella matkanjärjestäjien ilmoituksia lehdistä ja netistä minne heillä on vielä vapaita paikkoja jäljellä matka-ajankohdan lähestyessä.
 11. palaan asiaan kunhan palaamme häämatkaltamme tuossa helmikuun lopussa... katsotaan nyt miten tämä loppuu.
 12. heippa! tässä omaa Samui-Tao-BKK -reissua suunnittelen, ja samlla törmäsin ihan supisuomalaiseen thai ry:n Thaimaa-foorumiin, jossa keskustellaan Thaimaasta ja siellä matkustamisessa. itse ainakin sain paljon hyödyllistä tietoa samuista ja sen aktiviteeteista. (mm. että kuulemma VisaElectronilla saa nostettua samuilla rahaa!) ;D tässä suora linkki