kielikello

Rouva
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About kielikello

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minulla on kotona sekä suola- että sokerikuorintarakeet, molemmat kaupasta ostettuja. Kuivaihoisena en voi käyttää suolarakeita talvella, koska kirvely vie järjen. Sokerirakeet paitsi kostuttaa myös kuorii ihanasti, joten niitä kuivalle iholle talvella ja kesällä suolarakeita. Suolarakeet ovat huomattavasti kuorivampia kuin sokerirakeet.
 2. Kävin äitini kanssa Valkealinnan Kukka-Keskuksessa, äidillä oli minkkiturkki päällä (iso virhe!!!). Kerroimme mitä haluamme eli morsiuskimpun, vieheet ja pöytäasetelmat (10kpl), lupasivat laittaa meille 2 päivän sisällä kustannusarvion. Äitini soitti viikon kuluttua ja kysyi, että missä kustannusarvio viipyy, osasivat sanoa vain, että jos vuokrataan kukka-asetelmiin sienet niin ne maksavat 200 euroa ja jos emme palauta niitä eli ostamme ne, niin niiden hinta on 300 euroa, itse kukkien hinnoista eivät osanneet sanoa yhtään mitään. Lievää rahastuksen makua! Soitin Kaakkurin City-Marketissa sijaitsevan Kukka-Maariaan omistajalle suoraan kotiin ja hinnat tulivat kuin suoraan apteekin hyllyllä ja omistaja Riitta Karjula vielä kysyi, että tuntuuko liian kalliilta? Omistaja selvitti kaiken hyvin tarkkaan. Kokonaissummaksi kaikkinensa hän arvioi n.300 euroa eli saman verran kuin Keskus-Kukan pelkät sienet ilman kukkia. SUOSITTELEN KUKKA-MAARIAA!
 3. Eräs tuttavani oli ollut häissä, joissa morsio oli jakanut ammattinsa puolesta saamiaan ilmaisnäytteitä eli pikkuisia hammastahnatuubeja, aika tökeröä!
 4. vielä aikataulusta, kulta-albertissa aikataulu piti justiinsa siis minuutilleen, vaikka heidän aikatauluunsa tuli iso viivastyminen minun mokani takia, hoitivat homman kuitenkin kunnialla loppuun asti!
 5. Suosittelen Kulta-Albertia! Olen teettänyt koruja siellä ja lopputulos on ollut sitä mitä olen pyytänyt ja olen VAATIVA asiakas, tai sanoisinko että olen myyjän painajainen ainakin sisareni mukaan. Kertaakaan ei kultasepillä ole mennyt hermot tai ainakaan eivät ole sitä näyttäneet ja lopputulokseen olen ollut enemmän kuin tyytyväinen ja sen olen heille kertonutkin. Eikö se niin ole, että jos saa vaativan asiakkaan tyytyväiseksi niin silloin on todella onnistunut työssään.
 6. Anitra Ahtolakin on kaksi lasta synnyttänyt ja mitä ilmeisemmin myös imettänyt, ainakin hääpuvun yläosan perusteella. Mielestäni puvun yläosa ei todellakaan jätä arvailujen varaan, että onko kärpäslätkärinnat vai eikö ole? Jos rinnoissa on yhtään täytettä, niin tuollainen puku paljastaisi rinnat. Ei siinä mitään jos täytettä ei ole, mutta mielestäni siinä tapauksesa rintaliivien käytöllä saa huomattavasti edustavamman yläosan.
 7. Kakskerran kirkko kirjoitetaan erikseen, koska alkuosa on paikannimi. Henrikinkirkko, Katariinankirkko ja Mikaelinkirkko kirjoitetaan yhteen, koska alkuosa on henkilönnimi. Mutta jos alkuosa on sanaliitto, kuten Pyhän Katariinan kirkko, niin erikseen. Tuomiokirkko kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella, koska se ei ole erisnimi. Sama koskee Turun linnaa.