salamanteri

Rouva
 • Content count

  542
 • Joined

 • Last visited

About salamanteri

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

330 profile views
 1. Meillä vihkiminen oli juhlapaikan pihalla laiturin nokassa. Laiturin päässä on sellainen pieni huvimaja, vihkijä oli huvimajan puolella ja me seisoimme sen edessä vihkiryijyn päällä. LAituri oli sen verran leveä, että vieraita mahtui myös sen päälle vihkimisen ajaksi sekä aivan vieressä olevalle toiselle laiturille. Tilaisuus oli mielestäni kaunis sisältönsä lisäksi ulkoisilta puitteiltaan.
 2. Meillä oli häät Paimion Kaimalan Karhulammella. Voin suositella paikkaa lämpimästi. Kaikki oli järjestetty todella hyvin ja ruuat olivat erinomaisia. Kukkakoristeet tulivat paikan puolesta, ja olivat todella kauniit. Olimme sopineet niistä etukäteen, että millaiset tulee, mutta minun mielestäni olivat vielä hienommat kuin kuvittelin. Vieraat kehuivat myös paikkaa ja ruokaa kovin. Eli tuota paikkaa voin suositella kaikille. Veimme eitse kahvipöytää kakun lisäksi briejuustokiekon ja karkkeja "lapsille". Mitään ongelmaa ei tullut omista viemisistä.
 3. Kannattaa muistaa, että sima on joillekkin sitä tiskivettä. Itselleni ainakin olisi vaikeaa saada simaa alas kurkusta. Pommacin tilalle haluaisin kyllä itsekin jotain muuta, mutta en ole vielä keksinyt mitä. Toisaalta luulen, että meille tulee Pommaccia höystettynä lehtikultahipuilla, koska niitä on myös kuohuviinissä.
 4. Mulle tulee petrolinsininen alaosa ja punainen yläosa, jossa on kultakirjailua. Kankaat toin Intiasta, ja uskoisin ettei tuollaista yläosan kangasta tule toista vastaan. Käytin meinaan hivenen luovuutta sen ostossa. Yläosan kangas on meinaan valmis iso huivi, ei mitään metritavarana myytävää kangasta. Ihastuin siihen todella paljon, ja kun en löytänyt sitä kankaana niin ostin tuon huivin. Siitä tulee myös miehelle liivi.
 5. Jokaisella mielipiteensä, mutta kaikki eivät tee Jumalan edessä tätä lupausta. Olisiko kirkkoon kuulumattomien sallitumpaa mennä toiseen kertaan naimisiin? Tämä kysymys siis vain ihan uteliaisuudesta. Mutta varsinaiseen polliin. Minulle kyllä kukat kelpaisi. Olen kyllä yleensä ollut kimpun heiton yhteydessä siellä hieman taka-alalla, mutta jos kimppu sinne lentäisi, niin mielelläni ottaisin sen vastaan.
 6. Ihan ok ratkaisu. Mutta suosittelen, että laitatte viinit jollekkin vähän korkeammalle jalustalle, jotta niistä saa helposti laskettua sitä viiniä ulos. Tämä oli yksissä häissä pieni ongelma näin vieraan kannalta. Viinitönikkää piti aina siirtää sinne pöydän reunalle, jotta sai laskettua sieltä juomaa ulos, ja takaisin siirtäessä aina lensi tippoja pöytäliinalle. Eli suosittelen jotain korkeampaa alustaa laatikoille, ja siihen alle vaikka lautanen mille tipat kerääntyy, niin pysyy suht siistinä.
 7. Meille viinit tulee laatikoissa, mutta ne tarjoillaan karahveista. Tätä suositteli myös pitopalvelun emäntä. Vaikka siinä onkin heille työtä, niin he silti haluavat, että kaikki on nätisti. Vaikuttaa varmaan myös se, että juhlapaikka ja pitopalvelu ovat samaa eli on samalla myös mainosta paikalle.
 8. Me käytiin eilen sopimassa menusta ja tällaiseen päädyttiin. Loimulohi mustaherukkasilli katkarapusilli uudet perunat pororieskarullat vihersalaatti + kastike kreikkallaiset salaatin ainekset erillään (kaikki ei tykkää, jos laittaa sekaan) broileripastasalaatti kirkkaalla kastikkeella (ei siis majoneeesipohjainen) Naudanpaistiviipaleet + punaviinipippurikastike kasvispaistos +lisukkeita pikkukulhoissa (siis esim hillosipuleita) leivät: vaalea sämpylä ja ahvenanmaan leipä + tuorejuusto ja voi Sanokaapas mielipidettä pitäisikö tuohon lisätä vaikkapa lihapullat lapsille? Yöpalaksi meille tulee grillattua makkaraa (tai possua), perunasalaatti ja vihersalaatti
 9. Mun mielestä niitä koittaa napata naimattomat. Itselleni on kyllä ihan sama kuka omissa häissäni sitä koittaa napata ja kuka sen saa. Olisi ehkä ihan hauskaakin, jos sen saisi joku tosi ylläri eli vaikka se edellä mainittu appiukko.
 10. Paimiossa Kaimalan Karhulammella vihitään ja juhlitaan.
 11. Lauantaina klo 15 juhlapaikalla. Ja ihan mielelläni maksan sen 200 + matkakulut. Näin saadaan kaikki läheiset mukaan vihkimiseen. Arkena se ei olisi onnistunut omien töidemme ja muiden töiden takia.
 12. No, itse pohdin tuota tilannetta vieraan näkökulmasta. Olen itse ollut vieraana ja minua koskaan ole häirinnyt tekstin laajempi yhteys. Ja kuitenkin jokainen tulkitsee tekstit omalla tavallaan.
 13. Juu, muistoja tuo elävästi vielä mieleen. Nyt ollaan oltu ihanasti taas yhteisen katon alla jo kuukausi. Toivottavasti ei enää koskaan tuota uudestaan.
 14. Juhalapaikalla Paimion Karhulammella 1.7.2006. Vihkijä tulee Turun maistraatista.
 15. Tuo pätkä taisi olla minun viestistäni. Laitoin sinne poimimiani pätkiä biiseistä. Ne kaikki ei ole tarkoitettu mihinkään hääjuttuihin, mutta ovat samassa tiedostossa, joten en alkanut kaikkia yksitellen sieltä poistamaan. Siksi siellä siis on hautajaisia ja muita joukossa. Ja sitten vielä tuosta, että mistä kokonaisesta biisistä on kyse. Mua ei ainakaan haittaa mistä koko biisi kertoo, vaan nimenomaan se mitä niissä lauseissa lukee. Mutta tietysti jos jotain haittaa se niin jättää ne vaan pois omista häistään..