Meritähti_

Aktiivijäsen
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Meritähti_

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Nostelen vanhaa ketjua. Itse olen pohtinut puvun muokkaamista esim lyhyemmäksi mekoksi. Googlen avulla olen löytänyt vain yhden ompelimon pääkaupunkiseudulta, joka mainostaa tekevänsä/tehneensä näitä (ja hänkin toistaiseksi äitiyslomalla). Olisiko kellään kokemusta tai vinkkiä ompelijoista/ompelimoista, joilta asiaa voisi tiedustella?
 2. Ajattelin itse nyt kommentoida Sweet Pepper catering-pitopalvelua kun itseä ainakin jossain vaiheessa mietityttivät nuo aiemmat negatiiviset kommentit. Meidän häissämme tässä kesällä 2014 ainakin palvelu pelasi hyvin eikä ainakaan minun korviini kantautunut kommentteja työntekijöiden tympeydestä tms. Ruokaa meidän vieraamme kehuivat ja vielä jälkikäteen muistelivat, joten ainakin meidän ja vieraidemme makuun valinta oli sopiva. Valitsimme heidän menuvaihtoehdoistaan "Toscanan kesän". muoks. kauhiaa kun oli kirjotusvirhe
 3. Vastailen nyt omaan kysymykseeni muidenkin tiedoksi. Meidän pitopalvelultamme tuli vastaus, että noudattavat Eviran ohjeistusta eivätkä anna lämpimässä olleita ruokia poisvietäväksi.
 4. Kiitos, kyllä noistakin ideoita saa. Ulkona olisi tarkoitus kuvia ottaakin, mutta yritän miettiä sateen varalle vaihtoehtoja. Pessimisti kun olen (kuulemma...) omasta mielestäni realisti.
 5. Kiitos kuvista. Onko kellään tietoa niistä hinnoista?
 6. Nostelen tätä ketjua, jos olisi ajankohtaista tietoa. Itseäni kiinnostaisi tuo hinta (kukkakaupasta) ja myös mahdollisesti kuvat esim. hiuksissa, käsivarsikimppuna ja vieheenä? Googlen kuvahaku ankarasti meneillään...
 7. Nostelisin ketjua myöskin, jos kellään olisi ideoita? Alueena kiinnostavat Helsingin lisäksi myös Espoo ja Vantaa.
 8. Juuri tuon linkin kuvan itsekin bongasin. . Kallat hiuksissa on jotenkin mun mielestä ollu tosi hölmön näkösiä ja törröttäneet. Tuossa viimeisessä kuvassa kyllä toimii eikä ole liian hallitseva.
 9. En löytänyt aiheesta keskusteluja tuolta, mutta ohjatkaan jos olen väärässä. Itseäni mietityttää se, mitä yleensä on tapahtunut buffetista ylijääneelle ruualle (jos siis jää)? Vievätkö pitopalvelut mukanaan vai jääkö meidän käyttöön? Lähinnä iltapalaa varten mietin.
 10. Itse olen myös miettinyt kukkaa hääkampaukseen. Olen pohtinut pääni puhki mitä tekisin asian kanssa. Mitä mieltä olette jos kimppu ja hiuskukka ovat eri kukkaa? Olisihan toki yhtenäisempää, että olisivat samaa. Kimpukseni olen nimittäin miettinyt kallaa, mutta en ole löytänyt yhtään kuvaa jossa omasta mielestäni kalla näyttäisi hyvältä kampauksessa. Vaihtoehtona ajattelin, että jos hiuksiin tulisikin esim. valkoinen neilikka.
 11. Nostellaanpa tätä aihetta. Löytyykö keltään inspiraatiokuvia? Googlen avulla en toistaiseksi ole haluamaani löytänyt. Ajatuksena itsellä on ollut kalla, mutta muutkaan ei ole pois suljettu.
 12. Pitkään olin sitä mieltä, että pidän ehdottomasti oman erikoisemman sukunimeni ja taisin sen aikalailla suhteen alussa jo ilmoittaa . Nyt kun häät lähestyy niin valinta ei olekaan enää niin helppo kun olin ajatellut... Mies toivoisi minun ottavan hänen nimensä tai kaksoisnimen, mutta on sulattanut senkin ajatuksen että pitäisin omani. Huoh, yritä tässä nyt sitten päättää
 13. Itse ymmärsin tuon luvan kysymisen niin, että kenties mies oli asiaa kysynyt etukäteen...? Mutta kirjoittaja ehkä osaa itse kertoa parhaiten.
 14. Vantaan ketjua ei ainakaan enää löytynyt. Olisiko jollain ideoita? Tai lähialueelta Hki-Espoo kohtuumatkan päässä länsi-Vantaalta?
 15. Kiitos vastauksista. Yksilöllistähän tuo on. Kengät tuntuivat kaupassa ainakin jalassa hyvältä, mutta kävelty matka/aika niillä oli kuitenkin melko lyhyt... Ei kai se muu auta kuin ostaa ja kokeilla ja ottaa matalammat kengät sitten iltaa varten varalle. Kuvaa en saa näköjään kopioitua, mutta tässä linkki kyseiseen kenkään. http://www.elegantsteps.co.uk/products/Paradox-Pink-Cathy-Dyeable-Wedding-Shoes.html