Jump to content
Naimisiin.info

Vanitas

Rouva
  • Viestit

    38
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Vanitas

  1. Se kai tästä niin vaikeaa tekeekin, kun tietää että toinen on se oikea ja se, joka onnelliseksi tekee

    Itsellä särähtää tosi pahasti korvaan tällainen ajattelu että "toinen ihminen on se, joka minut tekee onnelliseksi". Ei kovin tervettä.

  2. Tosin ei meille ole edelleenkään mitään väliä millä merkillä kutsut lähti tai millainen merkki meille tulevassa postissa on. Eli mentiin sen mukaan, että löydettiin kakkosluokasta sopivan näköinen postimerkki ja päästiin halvemmalla.

    Näin meilläkin.

    Mä ajattelen, että jo on pikku pikkusieluisia ihmisiä, jos hääkutsussa kiinnittävät (negatiivisella tavalla) huomiota postimerkin lähetysluokkaan...

  3. Ainakin rippijuhlieni ja ylioppilasjuhlieni kiitoskorttien kanssa tein niin, että lähetin ne kaikille juhlissani olleille ja jotenkin muuten muistaneille - eli myös naapurin mummolle ja parille kaverille, joilta sain kukkia ja kortit, vaikkei heitä oltukaan kutsuttu juhliin. Häissä olen ajatellut ensi vuonna pitää saman linjan.

    Näin. Juhlapaikkaan, vihkijälle ja joillekin muille varmaan myös.

  4. Ihanaa, että on monia muitakin, joiden mielestä erilliset hääkengät on turhake. Oon saanut kummaksuvia katseita, kun puhun joistain hääjutuista enkä ymmärrä aina, miksi pitäisi ostaa yhtä päivää varten mm. juuri ne "valkoiset satiiniset hääkengät", joille ei käyttöä kerry kuin tosissaan se yksi päivä.

    Meille kaikille kun niin erilaiset asiat on tärkeitä. :) Mä mietin paljon asusteiden ym. jatkokäyttömahdollisuuksia enkä halua ostaa mitään sellaista, mille ei tule olemaan käyttöä myöhemmin.

  5. Mun puku on roikkunut esillä meidän olkkarissa ja olen esitellyt sitä päällänikin miehelle, koska ollaan yhdessä mietitty siihen sopivaa vaatekokonaisuutta miehelle. Mies olisi varmasti nähnyt pukuni jossain vaiheessa joka tapauksessa, meille sen salassa pitäminen ei ole mikään juttu, koska mennään aamulla yhdessä valokuviin ja maistraattiin.

    Sama täällä (vaikka pukua ei vielä olekaan), piilottelu ei ole yhtään "se juttu". Näin 2010-luvulla tuo perinne tuntuu pelkästään hassulta ja vähän lapselliselta ja muistuttaa lähinnä niistä ajoista, jolloin nainen oli isänsä omaisuutta ja kauppatavara.

  6. Musta on fiksua erottaa raha ja rakkaus.

     

    Jostain syystä vanhempi sukupolvi tuntuu pitävän avioehtoa hirmuisena mörkönä, jolle on aihetta vain jos avioituu jonkun ihan kelvottoman tyypin kanssa, mutta minusta sellaisen tekeminen on vain järkevää. Varsinkin, kun nykyään on mahdollista tehdä sellainen avioehto, joka on voimassa vain erotilanteessa eikä kuolemantapauksessa :)

    Kuolemantapauksen varalle sitten testamentti :) Musta on fiksua pitää raha ja rakkaus erillään (viittaan tuohon avioehtoasiaan).

×
×
  • Create New...