Jump to content
Naimisiin.info

Mölli

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Mölli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mäkin olen ajatellut liljaa. Sekä kimppuun, että pöydille. Helpolla pääsisi, kun ottaisi värililjoja valmiina ruukussa ja askartelisi kivat ruukut niille. Ja sitten noutopöytään joku näyttävämpi asetelma. Tuollaiset: http://www.plantagen.fi/valikoima/kasvata_sisalla/kukkivat_ruukkukukat/51b146c7b61822cfed000008/varililja
  2. Mölli

    Teemana punainen

    Meillä on juhlatilassa tummanpunaiset verhot. Mies sanoi, että punainenhan on kiva: rakkauden väri. Joo, tottahan se on. Itse olin ajatellut pinkkiä ja sitten jotain rauhallista ja vaaleaa kuten beigeä/hiekkaa siihen ympärille. Verhot vaan on aika vallitsevan väriset ja voimakkaat.. Ideoita?
  3. Mä oon tosiaan nyt pari viikkoa leikkinyt tuolla morsius appylla. Tykkään sen selkeydestä. Suomenkielisyys on tosiaan plussaaa. Meillä on suunnitelmana laittaa oman sivustan osoite kutsuun mukaan, ja sovelluksen kautta vieraat voivat ilmottautua häihin, katsoa lahjalistaa, lukevat hääinfon kokonaisuudessaan ja voivat tutustua vaikka minun ja sulhaseni tarinaan. On aika simppelin tuntuinen. Kiinnostaakin tietää, onko muut toimineet samoin? Onko vierailta tullut palautetta jne.
  4. Onko kenelläkään ollut käytössä Morsiuspari appya? Tai jokin vastaavaa sovellus? Ootteko saaneet palautetta vierailta? Onko toiminut? Itse olen jo suunnitelman tehnyt, mutten ole julkaissut sivua. Tämähän toimii sekä pöytäkoneilla että älypuhelimilla. Ollaan kyllä sulhasen kanssa sitä mieltä, että tämä tulee meille. Kutsuihin ei tarvitse laittaa info-lehtistä mukaan, vaan ainoastaan oman sovelluksen internetosoite ja vieraat saavat sivuilta kaiken tiedon häistä - ja enemmänkin. https://www.morsiusappy.fi/
  5. Hupli oli viime kesänä siskoni häissä. Kaikki kehuivat ruokaa pitkin iltaa. Menu oli paljon parempi kuin pari viikkoa eteenpäin kaverini häissä, vaikka sekin oli hyvää. Hupli on varattu näin oten myös meille ensi kesäksi. Nyt odotetaan miten yhteistyö toimii! Ollaan pitopalvelun kanssa jo rakennettu yhdessä alustava menu perusmenuja muuttaen. Kaikki on ainakin tähän asti mennyt meidänkin osalta todella hyvin!
  6. 2014 Hinta 800 e, avaimet saa sunnuntaina ja keskiviikkona voi alkaa viedä kamoja sisään/koristella yms. Siivota pitää itse sunnuntaina, mutta viimeiset tavarat esim. bändin välineitä voi hakea vielä tiistaina. Eli viikon vuokra-aika. Juhlia saa yhteen asti, mutta ei kuulemma mikään kiveen hakattu aika. Iso sali, 120 henkeä istumaan, näyttämö. Kunnon äänentoisto-laitteet. Astiastot noin 120 hengelle. Pehmeet tuolit, tukevat pöydät. Vaikutti kyllä enemmän kuin täydelliseltä paikalta. Omat juomat, oma pitopalvelu. Meille siis varattu tämä ensi vuodeksi.
×
×
  • Create New...