Jump to content
Naimisiin.info

vip

Aktiivijäsen
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    vantaa

vip's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. vip

    Turun seutu

    Ala-lemun kartano Piispanristillä. Aivan hurmaava kartano joka sopi meille ja vieraillemme (n. 55 hlö )kuin nakutettu. Asiantunteva henkilökunta ja viehättävät puitteet.
  2. vip

    Sri Lanka/Malediivit

    Tulipa tsunamit lähelle, siltä ainakin tuntuu syksyisen Malediivien reissun jälkeen. Juuri tätä luonnonilmiötä tuli ajatelleeksi kun tepasteli vailla huolen häivää "riutalla" joka oli n.200 m saaren jatke meressä.Tsemppiä kaikille sinne päin maailmaa matkaansa suunnitteleville, ja tietysti myös heille jotka olivat paikalla katastrofin sattuessa.
  3. vip

    Turun kukkakaupat

    Meidän kukat ja kukkalaitteet otettiin Tuorlan floristipuolelta, olimme niihin äärimmäisen tyytyväiset. Hinta-laatusuhde kohdallaan, etenkin kimpustani tuli kauniimpi kuin olisin uskaltanut toivoa!
  4. vip

    Islanti

    Jos en ole ihan väärässä (ja korjatkaa jos olen), lentää icelandair taas ensi kesänä Islantiin suoraan Helsingistä. Eikun matkaan ;D
  5. vip

    Sri Lanka/Malediivit

    8) No niin.. Puolihoidon vaihto all inclusiveen maksoi 30 USD per nenä/ vrk ja bungalovin vaihto beach villaan maksoi 60 USD/ vrk. Sitäkin mun piti muistaa sanoa ettei Kuredulle kannata juuri omia kirjoja raahata koska siellä on aika kattava kirjasto josta löytyy yllättäen paljon suomenkin kielisiä kirjoja.
  6. vip

    Sri Lanka/Malediivit

    Me varattiin matka Töölön matkatoimiston kautta sen kummemmin hintoja vertailematta. Sen verran laiskoja taidetaan olla..
  7. vip

    Sri Lanka/Malediivit

    ;D Nii justiinsa, me laskettiin että "säästettiin" tällä lailla n. 500 USD:a, laskutavasta riippuen.. Great fun!
  8. vip

    Sri Lanka/Malediivit

    8) Asia tuli esille allasbaarilla, baarimikon toimesta hänen kummastellessaan kun kysyimme mihin aikaan speedboat lähtee keskiviikkoisin,johon hän vastasi " It's only goes on monday.." joten kun respasta sitten varmistimme asiaa he totesivat että lentämällä lähdetään... Kuten sanottua en tiedä kuinka vakiintunut käytäntö on koska matkatoimistokaan ei tiennyt asiasta ( vanhan toistoa..).
  9. vip

    Sri Lanka/Malediivit

    Olen niin lomalla vieläkin etten nyt muista edes kuinka paljon puolihoidon vaihto all inclusiveen tuli maksamaan, tarkistan sen vielä kotona papereista ja laitan tänne vasta sitten ettei tule tyhjiä luvattua.. Ei se kyllä mielestäni ollut mikään suuri summa suhteessa hyötyyn. Tuo speedboat-järjestely ei tainnut olla matkatoimistommekaan tiedossa mutta kuten sanottua meille vesitasokyyti maittoi, palatessamme Malelle koukkasimme hakemassa lisää paxeja toiselta saarelta ja hetken verran saimme nauttia yksityiskyydistä, mitä ylellisyyttä..
  10. vip

    Sri Lanka/Malediivit

    8) Terveiset Kuredulta! Paratiisi, toden totta! Olimme varanneet itsellemme beach bungalowin puolihoidolla mutta vaihtoon menivät molemmat, beach villaan ja all inclusiveen vaihdettuamme olimme äärimmäisen tyytyväisiä saareen. Myös speedboatvarauksemme oli upgreidattu vesitasoon mennen tullen, koska ko. vene ainakin tähän aikaan vuodesta ajaa saarten väliä vain maanantaisin.. Sekin sopi meille mainiosti.. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Hyvää matkaa sinne suuntaaville!
  11. Joku muu mikä tulee olemaan Kuusiston kirkko
  12. vip

    Turun seutu

    Ex-Turkulainen täälläkin, ja pitäähän sitä kotinurkille tulla itsensä rouvasäätyyn saattelemaan.. Vihkiminen syyskuussa "naapuripitäjässä", juhlat samaten, Kaarinan puolella siis.
  13. Malediiveille lähdetään heti kohta häiden jälkeen, siellä sitä saa sitten rauhoittua ja rentoutua rakkaan seurassa 8) .Tuskin maltan odottaa..
×
×
  • Create New...