Jump to content
Naimisiin.info

Venustas

Naikkari
 • Posts

  726
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1088 profile views

Venustas's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Pilvilinna94: Hienoa! Eipähän tarvitse enää odottaa kosintaa, kun olette jo kihloissa. Toivottavasti saat sormuksesi pian.
 2. Me emme vietä ystävänpäivää, joten onneksi mitään kosintaa ei tule silloin. Vuosipäivämme on kesällä, jospa mies kosisi silloin.
 3. ↑ Tarkoittanet, että teillä ei ole kosintaa suoritettu? Jos teillä on jo hääpäivä sovittu, niin olette jopa lain mukaan kihloissa.
 4. Meillä ei kukaan harrasta vihjailua, tosin eilen miehen äiti meinasi saada kohtauksen, kun mieheni yhtäkkiä puhui jostain yllätyksestä - olin siis tuonut riisi-kookosmaitoa riisipuuroani varten, mutta miehen äiti taisi luulla jotain muuta. Kosintaa ei ole tulossa huomenna kesken lahjojen jaon, se olisi kamalinta ikinä, eikä uutenavuotena. Ensi vuonna onkin jännät paikat, jospa silloin saisimme valittua hääpäivämme. Toisaalta mies voisi vielä yllättää lähiaikoina, kun olemme pian menossa pohjoiseen, ja siellä olisi kuulemma eräs erityinen paikka.. Mutta sen näkee sitten!
 5. Kissaihmisenä voisin ihan hyvin antaa häälahjaksi kissan tarvikkeita, jos hääpari niin toivoo.
 6. Kuten HIMYM:ssä, meillekin tulee varmaan kova vääntö musiikista - bändi vai DJ? Tosin minulle kelpaisi pelkkä Spotify/Youtube, saisi myös vähän nörtimpää (peli)musiikkia.
 7. Törmäsin juuri Ylen artikkeliin japanilaiset naiset hävisivät oikeuden pitää oma sukunimi avioituessa ja voin vain kuvitella, miten paljon harmittaa, kun lain mukaan joutuu vaihtamaan nimensä. Onneksi Suomessa päästiin tuollaisesta typeryydestä eroon vuonna 1986, vaikka ihmetyttää, miksi sellaista lakia edes alun perin kirjoitettiin.
 8. Ensi vuodesta tuleekin kutkuttava, sillä tiedän, että mies aikoo kosia vaikka puolestani riittäisi, että voisimme yhdessä sopia naimisiinmenosta ja sen ajankohdasta. Olemme joulun jälkeisellä viikolla pohjoisessa mutta pyysin, ettei kosisi uutenavuotena, koska se olisi mielikuvituksetonta. Miehen unelmakosintapaikka sijaitsee ulkomailla, mutta on epätodennäköistä, että pääsisimme sinne lähitulevaisuudessa, joten saa nähdä mitä mies keksii sen tilalle. Rauhallisin mielin odottelen siis.
 9. Hankaloittaa elämää turhan paljon tuollainen, jos pitäisi kumppania vältellä hääpäivänä/hääpäivän aattona. Luultavasti nukumme edeltävä yö yhdessä (en saisi muuten unta) ja hääpäivänä yhdessä aamusta iltaan.
 10. En tiedä kommentoitteko viestiäni, mutta kaikkihan sen nyt tietää, ettei voi etukäteen tai jälkikäteen päättää, milloin kihlautuu. Se on joko silloin, kun kumppani kosii tai kun pariskunta päättää asiasta yhdessä. Mieheni lähinnä hassutteli sen erikoisen päivämäärän takia, mutta luulen, että kun kihlaudumme, päivämäärällä yms ei ole väliä. Mutta se jää sitten nähtäväksi.
 11. Mieheni ehdotti kihlapäiväksi 10.12.14, mutta se meni jo.. Miehelleni ei ole päivämäärällä väliä, mutta minä tykkään tasaluvuista.
 12. Jatkoa haaveiluketjuun: haaveilen, että kosinta tapahtuisi loppuvuodesta, jotta pääsisin raapustamaan 2018 hääpäiväkirjaan.
 13. Tämä! Kortti kotiväelle Tongan saarelta Mikronesiasta Luulisin, että kertoisimme suunnitelmistamme vain lähimmille ystäville sekä sukulaisille, ja loput saisivat tietää Facebookissa hopeahääpäivänämme. Aruba tai joku vastaava olis niin ihana.. Mutta joo, meillähän meni nää suunnitelmat sitten kokonaan uusiksi. Päädyttiin että ihan rehellisesti kutsutaan häihin mutta kutsut menee ihan täytenä yllärinä. Pitäs vaan keksiä että miten me sitten vanhempien kanssa juhlistetaan, kun virallinen juhla on kaveriporukalle Ymmärrän, välillä itsekin mietin, että ehkä pitäisi ihan suosiolla järjestää häät.. kakkukahvien muodossa. Tai jos kääntyisin Ikean puoleen, niiden uudella hääsivustolla voi järjestää virtuaalihäät.
 14. Lapsiasia on toistaiseksi avoin kysymys meillä, mutta jos lisääntyisin, toivoisin, että lapselle tulisi minun sukunimeni. Olen jo sitä ehdottanut, muttei ole mies lämmennyt idealle - vielä!
 15. Sukunimeni on harvinainen, ja vaikka miehelläni onkin erittäin päheä sukunimi, koen, että oma sukunimeni on minulle tärkein.
×
×
 • Create New...