mari

Rouva
 • Content count

  142
 • Joined

 • Last visited

About mari

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 05/08/84

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

750 profile views
 1. Tuli noista passeista mieleen, että kun kävin täyttämässä hakemuksen ajokorttia varten (siis sitä kakspoiskappaletta vai mikä se nyt oli...) niin kysyin noista passeista ja täti sanoi, että biotunnistepassi otetaan Suomessa käyttöön elokuussa ja hintakin nousee reippaasti. Kehotti hakemaan uutta 10 vuoden passia kevään aikaka, sillä se on voimassa tuon koko 10 vuotta ja maksaa sen 40 euroa.
 2. Kaikki lahjat oli kyllä ihania ja paljon olivat vaivaa nähneet. Mutta kaikkein innostuneimpia oltiin mun vaarin tekemistä lumikengistä, joita on jo testattu.
 3. Aattelin nyt tuosta meidän hääyönviettopaikasta eli Scandic Hotel TampereCitystä kertoilla... Henkilökunta oli tosi ystävällistä ja respasta täti auttoi meidän tavaroiden kanssa ja haki vielä kuoharilasit ja maljakon meille. Mitään ekstraa ei hotellin puolelta muuten ollut. Me ei otettu edes aamiaista huoneeseen, sillä sitä tarjoiltiin sunnuntaiaamuuna klo 11 asti, joten käytiin ravintolassa aamupalalla. Hieman meillä oli hämminkiä maksun suhteen, sillä varattiin huone netin kautta hieman halvemmalla hinnalla. Kahta yötä ei viikkoa ennen oltu vielä veloitettu luottokortilta. Asia selvisi kuitenkin. Itse huone oli ihan mukava, sellainen neutraali. Hyvin oli kuitenkin tilaa. Ainut miinuspuoli oli se, että lämmitys ei oikein toiminut. Korkeimmillaan huoneessa oli 20 astetta lämmintä ja alimmillaan maanantai aamuna 18,5! Ja ulkona oli siis -25... Ei voitu vaihtaa huonettakaan, kun kaikki kingsizevuoteella olevat huoneet olivat samalla puolen rakennusta eli kaikissa sama ongelma : No me reklamoitiin sähköpostilla viime viikolla ja sanotaan näin, että homma on kunnossa
 4. Pussattiin, mutta vasta sitten, kun käännyttiin.. Unohdettiin siinä aviopuolisoiksi julistamisen kohdalla koko asia
 5. Olemme menossa hääyöksi Scandis City Tampere hotelliin, josta meille on varattu huone kingsizevuoteella.. Tarkempaa tietoa seuraa ensi viikolla
 6. En ole varma, olenko jo laittanut tänne, mutta tässä meidän menu.. Naturellsilliä Rosépippurisilliä Sinappisilakoita Valkosipulisilakoita Graavikalaa Savukalafilettä Munakasrulla metsäsienitäytteellä Pippurifilettä (possua) Konjakkihärkää Vihreä salaatti isolla vadilla Italiansalaatti Kanasalaatti Omena-punajuurisalaatti Riistakäristys Lihapyöryköitä Kasvisgratiini Perunamuusi Karkun limppua ja sämpylöitä Voita ja valkosipulilevitettä Ruokajuomina: kotikalja, vesi ja maito. Sekä puna- ja valkoviini Jälkiruoka: Kakkukahvit ja keksejä
 7. Tuntuu olevan aika kovia hintaeroja eri paikkakuntien välillä. Meille tulee mun kimppu, heittokimppu, sulhon viehe ja 5 muuta viehettä ja nämä kaikki maksaa yhteensä 120 euroa. Ja tämä on Vammalassa, joka on tietysti pienempi kaupunki Pirkanmaalla..
 8. Aluksi olin, ettei mitään leikkejä tule, mutta kun BM halusi kärjestää ohjelmaa, niin mikä ettei. Ei tule olemaan mitään nolaamisjuttuja vaan ihan tutustumisjuttu, koska suvut ja ystävät ei tunne toisiaan hirveästi. Toisena ohjelmanumerona on 12 kk-leikki, johon BM:ä ohjeistettiin sen verran, että tehtävät jutut ei saa maksaa yli 10 euroa. Joku kohtuus hommassa täytyy olla.
 9. Meillä on poitustuttaessa Bachin Air
 10. Me annamme vieraille huurrepöytäkynttilät. Kulta kävi eilen ostamassa 130 kpl Finnmarin tehtaanmyymälästä Lahdesta. Maksoivat 0,60e kpl.. Otettiin hieman enemmän kuin vieraita on kutsuttu. Voidaan vaikka polttaa niitä häissä tai sitten myöhemmin itse.
 11. Mun sormuksessa tulee olemaan molempia. Runko on valkokultaa ja siinä keltakultainen raita. Tuo valkokulta korosti ja toi timantit hyvin esille. Kihla on keltakultaa ja pitkään olin sitä mieltä, että vihkikin tulee olemaan keltakultaa. No, näin sormuksen, jonka valitsin, ja koetin sitä, niin olin ihan
 12. Tuotiin 16 plo kuohuviiniä (Freixenet Cordon Negro Brut) n.97 euroa (kaksi pulloa pitää hakea alkosta, kun 18 plo olisi tarvittu...) ja boolia varten mäyräkoira vodkaa (80%) ja metämansikkalikööriä neljän pullon pack. Reippaasti alle 100 euroa maksoi (en tiedä aivan tarkkaa summaa, kun isäni maksoi booliaineet). Kyllä kannatti hakea, varsinkin nuo kuohuviinit saatiin halvalla.
 13. Marsseina sisään Kuulan Häämarssi ja ulos Bachin Air. Valssina Akselin ja Elinan häävalssi
 14. Pyhän Olavin kirkossa ei välttämättä vihitä kesällä 2006, kun kirkkoa maalataan sisältä. Kesästä 2007 en tiedä. Kannaattaa soittaa kirkkoherranvirastoon ja kysyä tuota kesän 2006 tilannetta, jos haluaa siellä vihille.
 15. Meille tulee kahvi ensin, sillä luultavasti joudumme hieman siirtämään pöytiä tanssia varten.