Jump to content
Naimisiin.info

hekku

Rouva
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

About hekku

 • Birthday June 8

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Jyväskylä

hekku's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. kyllä mä ainakin sain varattua sieltä netistä normi maistraattiajan.valitsee vaan sieltä et sisäsuomen maistraatti ja jkl yksikkö.
 2. Juu meillä oli pitopalvelun salaatit. Allekirjoitettiin lappu että omalla vastuulla syötiin. Muut pitopalvelut eivät ois varmaan tähän suostuneetkaan.
 3. Meillä li karkkibuffet ja sen lisäksi morsiusneito myös jakoi hääkarkit. Oli ihan hyvä yhdistelmä. Lasiastioiden sijaan meilla oli tommosia peltirasioita. Karkkia oli aivan liikaa, ostin n. 7kg ja vieraita oli n. 50.
 4. Meiilä oli iltapalalla ylijääneitä salaatteja, kaupan patonkia ja levitteitä. Oltiin ajateltu että iltapala olisi klo 23, mutta porukka rupesi jo klo 21 jälkeen kyselemään iltapalaa (osin myös siksi että kun tiesivät sitä olevan niin halusivat syödä ennen lähtöä ja eivät niin myöhään halunneet odotttaa). Kävi niin että iltapalalla ne salaatit loppuivatkin kesken ja jäljelle jäi vain patongit. En ollut itse paikalla kun salaatit loppuivat niin en tiedä kuinka suuria annoksia ihmiset sitä ottivat, ja kuinka moni sitä edes sai.Mutta eipä siitä kukaan jälkeenpäin valitellut. Koko aika oli myös karkkibuffet auki.
 5. Meillä oli 50hengen häät. Loppujen lopuksi budjetti oli kaiken kaikkiaan noin 7000e. Mitään tavoitetta meillä ei ollut. Pitopalvelu 1900 Juhlapaikan vuokra 600 Valokuvaaja 500 Juomat saksasta 650 Mekko (sis ompelu ja pesu) 700 Kengät,alusvaatteet,vannehame 160 Meikki + kampaus sis leikkaus ja värjäykset 320 Sulhasen puvun vuokra 140 Karkit 70 Kaikki koristeet ja askartelutarv. 500 Vieheet 10 Sormuset 280 Häämatka lento+hotelli 1000 Hääyö 240
 6. Meillä oli J. Saari ja oltiin tosi tyytyväisiä. Oli kuvaamassa aamupäivän potreteista iltaysiin asti.
 7. Meillä oli pitopalveluna Papas catering. Ruoka oli tosi hyvää, hääkakku oli todella hyvä, ja oltiin tosi tyytyväisiä palveluun, papasin tyypit oli tosi rentoja! ovat avaamassa oman ravintolan seppälänkankalle..
 8. Hääjuhla oli ihana ja oli todella hauskaa :-) nyt kelpaa olla rouva!
 9. Sovittiin että ei lahjoja,ja tiesin että ei miehellä rahaa olisikaan. Häiden jälkeisenä päivänä ajeltiin lentokentälle ja mies sanoi että hansikaslokerossa on muuten sun huomenlahja. Siellä oli kirjekuori. Meinasin vetää herneet nenään kun mitään lahjoja ei pitänyt olla. No mies olikin käyttänyt työpaikaltaan saadut "kolehtirahat" huomenlahjaan ja kuoressa oli lahjakortti erotiikkaliikkeeseen :-) eli tavallaan lahja molemmille. :-)
 10. meillä siis oli pappina Niina Kari, keski-ikäinen oikein ihana ja pirteä ja symppis pappi. Tykättiin kovasti. Tapaamisessa kyseli ehkä vähän vaikeita kysymyksiä. Kanttorina meillä piti olla Petri Tiusanen. Vastasi nopeasti ekaan sähköpostiin, jonka jälkeen yhteydenpito ei enää niin sujunutkaan, vastasi kyllä viesteihin mutta ei millään lailla kommentoinut meidän musiikkitoiveita vaan viesteissään lähinnä esitteli omia biisiehdotuksia, meni kauan ennen kuin sain vastauksen kysymykseeni saako ystävä laulaa kirkossa, vaikka jokaisessa sähköpostissa asiaa kysyin. Puhelimella ei saanut yhteyttä. No, hääviikolla maanantaina tuli ilmoitus että kanttori on vaihtunut ja saimme sitten haluamamme marssit ja musiikkiesityksen Ja kaikki sujui hyvin. Kanttori oli Sirpa Piilonen. Loppu hyvin kaikki hyvin,vaikka meinasi itku päästä kanttorin takia.
 11. Kiitos :-) me käytiinkin jo 2.1. Maistraatissa joten virallisesti olen jo rouva :-) lauantaina ois kirkossa siunaus ja hääjuhla :-) enää jännittää sujuuko kaikki hyvin :-)
 12. Liekkilä on noin 1000 euroa, 100tai 200 päälle. Kysyin hintoja viime keväänä tälle talvelle. Hinta sisältää vain tilan ja pöydät,tuolit,ja joku piano siellä on.
 13. Oletko kysynyt Fransmannista? Franseska on nimeltään se tilausravintolapuoli. Se on aika iso, mutta se on kahdessa tasossa, jos vaikka esim teidän porukka mahtuu ruokailemaan ylätasanteelle, sinne ei näy normi ravintolan puolelta. Meillä on ollut kokousten jälkeen buffetruokailu siellä.. Jalossakin on paikka yksityistilaisuuksille. Vesilinnahan on myös yksi vaihtoehto. Huomasin tän kirjoitettuani että et halunnut ketjuravintoloita :-D
 14. Täälläpä onkin ollut hiljaista..täällä häät alle kuukauden päästä, 10.1.15..jaiks!
 15. Mulle ei tule uutta sormusta. Kihlasormukseni on uniikki, ja kultaseppä laittaa siihen 2 timanttia lisää, eli siitä tulee kuin uusi :-) en kaipaa toista sormusta ja pääsee paljon halvemmalla :-)
×
×
 • Create New...