Inna*

Morsian
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

About Inna*

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

260 profile views
 1. En ole vielä varma, alanko sittenkin etsiä käytettyä pukua, mutta alunperin ajatus uuden hääpuvun hintarajasta oli 800e. Ehkä siinä on vielä pientä lipsumavaraa ylöspäinkin, mutta toivottavasti kaunis mekko löytyisi tuota pienemmällä summalla.
 2. Aika paljon vaikuttaa kustannuksiin myös se, paljonko osallistujia tulee olemaan. Ja se, joutuuko vuokraamaan tiloja. Pienellä porukalla kustannukset nousee helposti kipurajaan saakka. Ollessani kaasona kävikin niin, että polttareihin ei syystä ja toisesta päässyt osallistumaan morsiamen ja itseni lisäksi kuin kaksi muuta morsiamen ystävää ja kylläpä ne kaksipäiväisten polttarien kustanukset kipusivat sinne reiluun 100 euroon per nuppi. Haluttiin kuitenkin antaa morsiammelle ikimuistoiset ja tämän toiveita vastaavat polttarit (mökkeilyä, hemmottelua ja vähän extremeä), vaikka opiskelijabudjetissa tuollainen panostus tosiaan tuntui.
 3. Valkokulta on tosi kaunista, mutta vihkisormus tulee silti keltakultaisena kuten kihlakin. Vaikkakin vihkisormus tulee todennäköisesti olemaan yksinään vasemmassa nimettömässä, kun on niin leveä. Oikean nimettömän vauvasormuksessa on yhdisteltynä molempia, eikä pistä mitenkään häiritsevästi omaan silmään.
 4. Häiden aikaan ollaan molemmat 27-vuotiaita. Yhteiseloa on takana silloin 9 vuotta, joista kihloissa viimeiset 6 vuotta, ja maailman rakkain esikoispoikamme täyttää vuoden . Oma (tai no, vielä toistaiseksi pankinhan se on ) asunto löytyy ja miehellä vakkarityö. Töitä kuitenkin riittää mullakin, vaikka varsinainen vakkaripaikka puuttukin. Kaikki siis niin mallillaan, kun vaan voi olla
 5. Aivan ihania ja erilaisia ideoita kimppuun! Mulla olisi haaveissa käsivarsikimppu. Löysin aiemmin kesällä aivan ihanan kuvan käsivarsikimpusta, joka sopisi hyvin häihimme, mutta onnistuin hukkaamaan kuvan jonnekin... No, jospa se kävelisi vielä vastaan jostakin!
 6. Meilläkin mies halusi maksaa molemmat sormukset, vaikka kovasti tarjouduin maksamaan miehen sormuksen.
 7. Molemmat oltiin 21-vuotiaita.
 8. Meillä tulee hääpäivänä päivälleen tasan 6 vuotta kihlauksesta. jo näitä bileitä onkin odotettu - ja läheiset on varmaan lakanneet jo odottamasta
 9. Ekana ostettiin vihkisormus, seurustelun vuosipäivänä, tasan vuosi ennen häitä
 10. Veit sanat suustani! Ja sitä paniikkia ei helpottanut yhtään se, että tajusin tänään kuinka kiven alla pelkkä meidän makuun sopiva juhlapaikka on
 11. Tulee lahjalista, mutta todennäköisesti toteutetaan siten, että vanhempamme huolehtivat listasta. Ja siksi tulee, että tässä liki 10 vuoden yhteiselon aikana on tullut opittua, että on parempi osata aukaista suunsa lahjatoiveiden suhteen. Muttei toki katsota mitenkään pahalla, vaikka lahjoja tulisi listan ulkopuoleltakin.
 12. Meillä kutsulistalla 70 vierasta. Toiveissa olisi, ettei tulisi pelkät sukulaishäät, vaan saataisiin ystäväpiirikin mukaan juhlaan, kun tätä on niin pitkään jo suunniteltu.
 13. Kirkko valittiin ensin, kun haluttiin tietty kirkko, mutta juhlapaikan löytämisen kanssa tuntuukin olevan riittämiin ongelmia...