Jump to content
Naimisiin.info

Inna*

Morsian
  • Viestit

    59
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Inna*

  1. Aika paljon vaikuttaa kustannuksiin myös se, paljonko osallistujia tulee olemaan. Ja se, joutuuko vuokraamaan tiloja. Pienellä porukalla kustannukset nousee helposti kipurajaan saakka. Ollessani kaasona kävikin niin, että polttareihin ei syystä ja toisesta päässyt osallistumaan morsiamen ja itseni lisäksi kuin kaksi muuta morsiamen ystävää ja kylläpä ne kaksipäiväisten polttarien kustanukset kipusivat sinne reiluun 100 euroon per nuppi. Haluttiin kuitenkin antaa morsiammelle ikimuistoiset ja tämän toiveita vastaavat polttarit (mökkeilyä, hemmottelua ja vähän extremeä), vaikka opiskelijabudjetissa tuollainen panostus tosiaan tuntui.

  2. Häiden aikaan ollaan molemmat 27-vuotiaita. Yhteiseloa on takana silloin 9 vuotta, joista kihloissa viimeiset 6 vuotta, ja maailman rakkain esikoispoikamme täyttää vuoden :wub:  . Oma (tai no, vielä toistaiseksi pankinhan se on ;) ) asunto löytyy ja miehellä vakkarityö. Töitä kuitenkin riittää mullakin, vaikka varsinainen vakkaripaikka puuttukin. Kaikki siis niin mallillaan, kun vaan voi olla  :girl_pinkglassesf:

  3. Meidän häät on aivan alkuvaiheessa. Päivämäärä on päätetty ja kirkko varattu. Kaikki muu onkin ihan avoinna. Pohdin haluanko edes pieniä häitä, vai menisimmekö naimisiin kahden kesken. Ehkä täällä foorumilla seikkailu auttaa selvittämään, mitä minä haluan ja millaiset on meidän häät. Paniikki on jo ennen kuin siihen olisi mitään aihetta.

    Veit sanat suustani! Ja sitä paniikkia ei helpottanut yhtään se, että tajusin tänään kuinka kiven alla pelkkä meidän makuun sopiva juhlapaikka on :blush:

  4. Tulee lahjalista, mutta todennäköisesti toteutetaan siten, että vanhempamme huolehtivat listasta. Ja siksi tulee, että tässä liki 10 vuoden yhteiselon aikana on tullut opittua, että on parempi osata aukaista suunsa lahjatoiveiden suhteen.  :rolleyes: Muttei toki katsota mitenkään pahalla, vaikka lahjoja tulisi listan ulkopuoleltakin.

×
×
  • Create New...