puna-ahvena

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About puna-ahvena

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Mä olen myös miettinyt tätä itkuasiaa. Mun itkuiita-kohtauksen aiheuttaa muiden itkeminen. Ja meidän suvun naiset on kaikki itkijöitä, joka ei auta omaa tilannettani mitenkään. Me ollaankin päätetty, että puheita ei pidetä. Jos äitini pitäisi puheen niin itkisin varmasti jo heti ensi sanoista eli ei kiitos. Oma itkemiseni ei todellakaan ole nättiä vaan sellaista "tukehdun-paraikaa-räkääni" -tyyppistä. Joku vielä luulee, että morsian sai kohtauksen, kun yritän kyynelparven välistä saada vähän happea... Yritän käyttää myös tuota pappiintuijottamis-vinkkiä häissä, eli katsotaan, miten onnistuu. P.S. Vuosia sitten itkin miehen sukulaisen hautajaisissa enemmän kuin esimerkiksi leski tai koko lähisuku yhteensä, näin vakavaa tasoa tää herkistelyni on. Tuleva appikin silloin kysyi, että olenko ihan kunnossa, oli siis oikeasti tosi huolestunut. Vaan ei sille mitään voi - kun se alkaa, sitä ei voi lopettaa...
 2. Onko kukaan mennyt Tallinnaan esim. kaverilta lainatulla pakulla? Miten vakuutusjutut menevät tällaisessa tapauksessa?
 3. Muutama sivu takaperin oli puhetta Zazzlesta. Mä tilasin sitä kautta kutsukortit ja olin enemmän kuin tyytyväinen. En vain siinä tilatessa tajunnut, että on olemassa myös brittisivut, eli tilasin Jenkeistä ja maksoin tulleja 27€. No, ei voi mitään. Nopeasti tulivat FedExilla, kuusi päivää tilauksesta olivat jo ovella. Eli voin suositella lämpimästi!
 4. Mua kiinnostaa tämä sama asia, joten nostoa. Mistä löysitte edullisimmat heliumit, miten täyttö sujui, onnistuiko ilmapallojen irtipäästäminen yhtä hyvin kuin ajatuksissa..?
 5. Mä ressaan, yleensä aamuyöstä, ihan kaikenlaisesta. Tällä hetkellä kutsukorttien kiireellisestä aikataulusta, äh. Ja tästä: kuka hakee hääkukat hääpäivän aamuna ja laittaa ne paikalleen. Lievittäkää tän morsion stressiä ja kertokaa, voiskohan ne kukat hakea edellisenä päivänä? Paikka kuitenkin koristellaan etukäteen edellisiltana. Nuupahtaako kukat? Hääpaikan tuolien huput sentään sain hommattua, yksi ressitekijä vähemmän.
 6. Me laitamme sekä tilinumeron että lahjalistan. Siitä huolimatta, tai juuri sen takia, että ollaan asuttu yhdessä pieni ikuisuus, oli ihana tehdä lahjalista! Meillä on ihan sekalaisia astioita ja Marimekon lakanoitakaan ei ihan itse raaskisi ostaa, mutta olisi ihana saada lahjaksi...
 7. Hunnun haluan ehdottomasti, pituus saa olla chapel tai vastaava. Ja useimmista morsmaikuista poiketen aion kävellä alttarille huntu kasvoillani. Minusta se on vaan jotenkin niin symbolista avioliittoon astumista, että sulhanen nostaa hunnun kasvoilta! Sitten ongelmaan - miten se huntu kiinnitetään, jos ei ole kuin huntu, ei mitään kiinnityssysteemiä sen päässä? Luin kyllä ketjun läpi ja jäin miettimään, että miten esimerkiksi jokin nätti kampa laitetaan huntuun kiinni niin, että se kampa ei vahingoita huntua. Olin myös suunnitellut hieman takaa eteen valuvaa lettihääkampausta, ja miten ihmeessä sellainen sopii pitkän hunnun kanssa, höh. Haluaisin kyllä ottaa hunnut pois kirkon jälkeen. Onko kukaan laittanut tilalle birdcage-huntua tai jotain muuta "pääkoristetta" itse hääjuhlaan? Miten on onnistunut tukan säilymisen kannalta?
 8. Käytännön kokemusta ei ole ja kaipailen vinkkejä. Olen täältä lueskellut, että kaasoilla on ollut jonkinlaiset vieheet rinnuksissa, tai ranteissa. Minkälaiset? Onko näissä jotain yleistä käytäntöä? Mietin vain, että en ole varma esim. anopin puvun väristä ja kuinka kukka siihen sopii, tai saako rinnukseen edes asetettua mitään. Mutta rannekukka anopilla tuntuu myös vähän hassulta ajatukselta. Jos sulhaselle on viehe, niin onko ollut myös bestmanilla ja/tai sulhasen isällä? Minkä väriset suhteessa sulhaseen? Laittakaahan kuvia, jos sellaisia löytyy!
 9. Muistelen, että jossain ketjussa on aiheesta puhuttu. Laajennan etsintääni tännekin: "Jos joku on askarrellut mielellään vaalet huput Pirkanmaan musiikkiopiston tuoleihin (tarve on 80 huppua tai vähän enemmän) niin haluaisin niitä vuokrata tai ostaa! Ota yhteyttä: [email protected]" Ja missäs on 2014 morsmaikut, kun ketju on hyytynyt 2012-vuodelle?
 10. Auttakaas naista mäessä! Haluaisin ostaa/vuokrata Pirkanmaan musiikkiopiston tuoleihin huput ja koska varmasti joku tee-se-itse-ihminen on sellaiset joskus väsännyt niin ottakaahan yhteyttä!