Virky

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Virky

 • Rank
  Untuvikko

Recent Profile Visitors

266 profile views
 1. Ainoa oikea hetki on tässä ja nyt :)

 2. Ilmoittautuneita on 128 aikuista + me, ja yhteensä 45 alle 18-vuotiasta. Hääjuhlaan aikaa noin kuukausi, joten aina voi muutama peruuntuminen tulla, toisaalta viime hetken ilmoittautumisiakin mattimyöhäisiltä.
 3. Hei, onko kenelläkään kokemusta yli-iiläisestä pitopalvelusta, Aira Tuutijärvestä? Olen kuullut, että osaa tehdä hyvää ruokaa.
 4. Kannattaako kaikkien alkoholijuomien tuominen Virosta sittenkään? En jaksanut lukea kovin pitkälle taakse päin viestiketjua, mutta onko kukaan laskenut, onko kaikkien alkoholijuomien tuominen Virosta kuitenkaan kannattavaa, jos huomioi esim. pakettiautosta aiheutuvan kustannuksen ja 3 hlöä? Laskimme alustavasti, että saattaisi kannattaa hakea Virosta (+ laivalta pre-order) vain sen verran, mitä jaksaa tuoda ilman autoa (oluet, siiderit, väkevät sekä ehkä liköörit sekä konjakit), mutta ostaa Suomen Alkosta tai Ruotsin puolelta hakea autolla (Pohjois-Suomessa asuvien etu) puna- ja valkoviinit. Kuohuviinit ovat laivalla ja Virossa edullisempia, joten ne kannattaa ostaa sieltä. Meille on tulossa hääjuhlaan noin 156 aikuista vierasta, joista ehkä n. 100 juo ainakin ruoan kanssa viiniä ja booliakin hieman. Laskukaavassa pitää huomioida tietenkin, mitä/minkä merkkisiä juomia haluaa ostaa. Me laskimme yleisimmillä juomilla, mitä häissä on tarjoiltu, ja millaisista viineistä pidämme itse.