Ebony

Rouva
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

About Ebony

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1115 profile views
 1. En ole koko ketjua lukenut, mutta tuli mieleen lyhyt ja ytimekäs K 12 tai K 15 tai mihin sen nyt sitten asettaakan ? VAikka sinne kutsusivun alalaitaan samaan kun RSVP että Huom ! K -12.
 2. Jokunen viikko naimisiin menomme jälkeen meidät vihkinyt pappi sattui kirjastoon samaan aikaan - mä bongasin sen ja ilmiselvästi sekin minut koska..... painoi päänsä alas ja teeskenteli ettei ollut tuntevinaan Mitähän mekin tehtiin.... no, tiedän ketä en kutsu lastamme kastamaan.
 3. Meillä oli kilpatanssipari esiintymässä eli esittivät sekä lattari-ja vakiotansseja. Ohjelmaan piti myös kuulua kevytmielistä tanssinopetusta vieraille ohjelmanumerona, mutta sovimme paikalla että jätämme sen osan pois koska aika venyi enemmän kuin odotimme, se olisi vienyt lisää aikaa illasta. Vieraat pitivät siitä ja ihastelivat oikeaa tanssia- ei ( tuolloin vielä ) aika tanssitaidottoman morsiusparin kompurointia. Meillä oli oma tanssinopettajamme ja hänen parinsa samasta tanssiseurasta johon me kuulumme, joten antoivat hieman alennusta hinnasta. HE olivat siis suoraan tanssiseurasta kutsutut tutut esiintyjät, ei mistään kaupallisesta tanssi-tai ohjelmastudiosta. Hinta heille oli muistaakseni 150-200 e, vajaan puolen tunnin esitys. Eli yleisesti ottaen varmasti tulevat mielellään esiintymään. Riippuu mistäpäin itse olet, voin privana vinkata lisää.
 4. Ostettiin listalta puuttumaan jäänyttä eli tähän mennessä on hankittu rahoilla Villeroy Bochin aterinsettejä.
 5. En ole oikein tyytyväinen. Syy- nyt huomaan että en ole timantti-ihminen. Nyt tässä möykyssäni on niitä ja en tunne oloani kotoisaksi. Hankintaa tehdessä punnitsin kahden vaihtoehdon välillä ja siinä toisessa ei olisi timantteja ollut, keltakultainen luomus jossa platinaa mukana. Ja olis ollut halvempikin. Voiko näin käydä muille että sormusvalinta kaduttaa?
 6. Missä se on kiellettyä? Kiinnostaa vaan... Sittenhän on suuri osa ihmisiä jotka ovat naimisissa, ehkä onnellisestikin, mutta eivät pidä sormustaan KOSKAAN. Oletteko huomanneet? Olen hivenen seurannut ja ihmetelly tällaista.
 7. Meillä oli juustolajitelma osana jälkiruoka pöytää ja se oli succee !!! 90 hengelle oli varaus, kaikkea ruokaa oli paljon ja jäi vielä ylikin mutta juustot miltei loppui. Lemppariani - sinihomejuustoa- en kerinnyt edes itse näkemään tahi maistamaan ( toki myös siitä syystä että koko syöminen jäi minun ja sulhon osalta vähäiseksi koska koko aika meni seurustelessa vieraiden kanssa yms.) Sopii tosi hyvin koska kaikki eivät ole makean ystäviä.
 8. Tää stoori on nyt jonkinasteinen vastoinkäyminen, tai jos se ei ole varsinaisesti sitä, en tiedä mihin tämä luokitella..... aloimme suunnittelemaan häitämme kosinnan jälkeen keväällä 2007. Siirsimme häitämme pariinkin kertaan johtuen tilanteista yms. Veljeni ilmeisesti putosi sitten jossain vaiheessa kärryiltä eikä tiedostanut että häämme nyt sitten pidetään 25.7.2009. Hän buukkasi itselleen keväällä kahden kuukauden loman jonnekin Aasian saarille ja ties minne Bankokiin, hongkongiin, balille jne. Eli ainut veljeni ei sitten olisi paikalla ainoan siskonsa häissä. No...hän yritti saada paluulentoa aikaisemmaksi ( se oli buukattu 2.8 - eli vain viikon päähän meidän häistä). Loppujen lopuksi hän oli sitä mieltä että uuden lennon ostaminen tulee turhan kalliiksi. Yritin vanhempieni kanssa totuttautua ajatukseen että hän ei nyt ole paikalla tässä perhetapahtumassa. Nyt sitten kuulin että tuolloin paluulentoa edeltävänä iltana poikaparka oli jonkun naisen houkuttelemana mennyt nauttimaan Hongkongin biletarjonnasta ja maukkaasta oluesta....ja nukkui liian pitkäään ja myöhästyi lennoltaan. Joutui kuitenkin ostamaan uuden lentolipun, 800 €. NIIIIIN mun veljeä....Jepjep.
 9. hääviikonlopun jälkeen ensimmäisenä arkipäivänä minä en vieläkään tiennyt mitä nimeä minä alkaisin käyttämään. Asiahan tulee ilmoittaa rekisteriin hetimiten. Kysyin mieheltä: '- Mitä sinä nyt sanoisit, mitä minä teen tämän nimiasian kanssa? '- Soita sille Tanjalle, siellä eduskunnassa.... '- Karpela-Vienonen, vai mikä se nykyään on?' '- Niin just, sillä vois olla hyviä neuvoja'-.
 10. hmmm....hyvä kuulla tämäkin. Itse olen tosiaan kuvitellut että häissä tarjotaan viihdykkeet ja virvokkeet, ja niihin matkustetaan omalla kustannuksella jos halutaan kunnioittaa tilaisuutta omalla läsnäololla. Eli mulle vaan ei ole tullut mieleenikään että maksetaan siitäkin että vieraat pääsee paikanpäälle. Tosin jossain vaiheessa mielessäni kävi myös ajatus pitää häät esim. laivalla. Tällöinhän ymmärtäisin etttä sponssattaisiin esim osittain laivalipun hintaa / järjestettäisiin edullinen ryhmämatkadiili tms.Eli juuri niinkuin shaadikin sanoi, olitte itse valinneet erikoisen kohteen häiden järjestämiseen, niin se nyt vaatii erityisjärjestelyjä ja budjettia myös vieraiden osalta. Me pidimme häämme ihan omassa tämänhetkisessä kotimaassa ja kotiseudulla. Toisin sanoen, kukapa ei ottaisi vastaan ilmaisia lentolippuja, täysihoitoa ja vielä päälle hyviä bileitä. Jättää vaan sitten isäntäparin eli kutsujan epätietoisuuteen että kuinka vilpittömästi vieras haluaa läsnäolollaan toivottaa teille onnea vai onko hän vain paikanpäällä nauttimassa ilmaishuvista?
 11. ^^ Juuri noin olen sen suunnitellut - sopiva ilta, kuoharit kehiin ja ne mansikat myös. Ja sitten kumpikin vuorollaan avaa paketin....
 12. Itse ja varmasti miehenikin yritimme tietoisesti välttää hössötystä etukäteen. Yritin päästä läpi järjestelyistä ilman turhaa hehkutusta ja stressiä - ottaa niin sanotusta coolisti. Mutta kyllä meillä oli niin ihana päivä ja erityinen olotila hääpäivänä ja siitä lähtien että nyt jälkikäteen tuntuu että olisi pitänyt vaan antaa itselleen lupa hössöttää oikein täydeltä laidalta. Joten antaisin ohjeen tuleville morsioille että antakaa palaa vaan, hössöttäkää koko elämänne edestä!!
 13. Eli kuinka pian halusitte tai pääsitte avaamaan lahjoja? Meillä lahjat ovat nyt yli kaksi viikkoa vain komeilleet olohuoneessa ruokailupöydän päällä. Ei raskita ruveta niitä aukomaan kun ovat niin kauniita katsella niissä paketeissa. Tuntuu kai jotenkin että niin kauan kuin ne ovat vielä paketissa niin ainakin jotain ihanasta hääpäivästä on vielä kokematta..... kun ne avaa niin sitten avaa sen viimeisen yllätyksen ja muiston. Ja vie kauniit lahjapaketit roskakoriin. Onko tämä outoa vaí onko meitä muita? P.S sitten kun joskus ryhdymme niitä purkamaan niin se tietysti tapahtuu skumppapullon siivittämänä...........
 14. Mieheni kulttuuriin kuuluu kuulemma että jos vieraita on tulossa pidemmältä matkalta niin kutsuvan hääparin kuuluu '' tulla puoliväliin vastaan '' matkakustannuksissa. Kuulemma mieheni veli kun meni naimisiin niin hän kustansi rouvansa sukulaisille majoituksen hotelleissa. Oma miehenikin nyt sponssasi lentolipuilla ja tietysti meidän luona asumisella ja täydellä ylöspidolla yhtä - ONNEKSI VAIN YHTÄ - sukulaisistaan. Olenko mä nyt hirveä itsekäs, itara morsiohirviö kun en pysty moista hyväksymään enkä käsittämään???!!! Kyseinen vieras meillä on 'köyhä opiskelija' joka opiskelee briteissä, kantoi mukanaan omaa läppäriään ja kännykää, muotivaatteita..... Voi tämä nyt ehkä ilkeältä kuulostaa mutta ei tämä kyläilevä vieras tuonut meille edes lahjaa !
 15. omaksi kaasokseni ajattelin ottaa muslimin