Jump to content
Naimisiin.info

Sissiliini

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Vantaa

Sissiliini's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli Shania Twainin From this moment on <3
  2. Tässä mun kimppu. Sitä on tässä kuvassa jo heitelty pariin otteeseen, mutta vielä kasassa.
  3. Meillä kanssa samassa kutsussa suomeksi ja englanniksi. Väliin sitten infolappu toisella kielellä. Tuli todella kauniit kutsut!
  4. Meillä oli Hupli häissä toukokuussa ja oltiin erittäin tyytyväisiä. Viesteihin vastattiin aina todella nopeasti ja erityistoiveet otettiin huomioon. Ruokaa kehuivat vieraat kovasti ja henkilökunta hääpaikalla oli todella ystävällistä ja kaikki sujui loistavasti. Ei mitään valittamista!
  5. Meillä oli toukokuussa häät tuolla. Vihkiminen pidettiin ulkona kiviportailla ja juhlatila oli varattu seuraavaan iltapäivään, osa porukasta yöpyikin paikanpäällä. Meillä oli paikan puolesta siivous, ei ollut pahan hintainen ja ei todellakaan olisi kiinnostanut sunnuntaina siivoilla. Juhlat onnistui älyttömän hyvin ja oltiin tosi tyytyväisiä. Ilma oli ihan mielettömän hyvä onneksi, niin ulkoalueita pystyttiin myös käyttämään. Meitä oli vähän reilu 70 henkeä ja hyvin mahduttiin.
  6. Me laitettiin kutsuun teksti toiselle sisäsivulle suomeksi ja toiselle englanniksi. Lisäksi kutsun väliin infolappunen vain toisella kielellä. Meistä oli kiva, että kaikki tietävät tulevansa kaksikielisiin häihin. Hyvin toimi ja kauniit kutsut tuli.
  7. Täältä löytyy kanssa yksi. Ensi toukokuussa naimisiin. Oliko teillä jo häät? Olisi kiva kuulla kokemuksia. Ohjelmaa ja vihkikaavaa mietin kovasti. Oliko teillä jotain intialaisia perinteitä?
×
×
  • Create New...