Emika

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Emika

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

593 profile views
 1. Oi, kiva kuulla! Mekin ollaan aika kovia jätskihirmuja niin sen takia haluttais tämä toteuttaa. Pehmiskoneen lainaan saamisesta en tiedä, mutta jos semmoisen haluaisi käytettynäkin ostaa on hinta aika kova! Jätskibuffetin suunnittelu ei kuitenkaan ole kovin pitkälle vielä tässä vaiheessa edennyt opiskelukiireiden vuoksi. Emme edes ole varmoja, onko juhlapaikassa tarpeeksi suurta pakastinta Se olisi varmastikin välttämätöntä, jotta buffet onnistuisi Kiitos kovasta tsempistä!
 2. Oi, kiitos paljon tosi hyvistä vinkeistä! Kiva kuulla, että tämmönen on toteutettu joissain häissä onnistuneesti Totta, että aikuisille saattaa maistua myös erilaiset marjasörsselit muiden herkkujen sijaan/lisäksi. Aivan ihania nuo kuvat!! Meillä on molempien suvussa aika kovia syöjiä - millainen hääpari on myös itse - eli jätskiä varmasti menee. Tuo 1-2 dl henkilöä kohden on varmasti aika hyvä arvio. Pitää myös miettiä, koittaako itse tehdä noita kylmäalustoja vai ostaako valmiina. On varmaan mahdottomuus saada jäätelöt pysymään hyvinä koko päivää eli varmaan ruokailun jälkeen pitää tuoda vasta esille?
 3. Kiitos molemmille hyvistä vinkeistä! Pitää ottaa selvää noista jäädytetyistä astioista. Kuinkakohan kauan ne pysyy kylminä? Puhutaanko parista tunnista vai? Mietin myös, että kuinkakohan paljon noita jätskejä pitäisi hankkia? Meille noin 100 vierasta ehkä tulossa. Kutsut lähtee noin 120:lle.
 4. Onko kellään ollut tai onko joku ajatellut jätskibuffettia häihinsä? Itse olen kova jätskifani ja tuo olisi unelma, mutta en oikein tiedä, miten sen voisi käytännössä toteuttaa. Onko esimerkiksi sellaisen jätskialtaan vuokraus mahdollista? Mielestäni jätskibuffet olisi ihana kesähäissä! Mielipiteitä? Kommentteja? Käytännön vinkkejä?
 5. Soitin ja siellä ollut harjoittelija sanoi, että heillä on joku lappu, jonka mukaan ajanvarauksia ensi kesän häihin otetaan vasta 1. maaliskuuta alkaen. Nyt mietin, odotanko siihen asti sillä riskillä, että ajat ovat menneet vai varaanko ajan jostain muusta kampaamosta tai kauneushoitolasta..
 6. Onko teillä, jotka aiotte suunnata studio Chilliin, samaa tietoa kuin minulla, että kesän hääkampaukseen ja -meikkiin (myös koekampaukseen) voi varata aikoja vasta maaliskuusta lähtien?
 7. Meidän hääpaikaksi on varattu Majakosken päärakennus. Meillä vieraita maksimissaan saattaa tulla 120, mutta haluaisin saada kaikki mahdutettua alasaliin, sillä en innostunut joidenkin vieraiden sijoittamisesta yläkertaan. Tuntuu, että sielä olevat ihmiset ovat vähän eristyksissä. Kysyisinkin kuinka paljon alakertaan voi mahduttaa ilman, että tulee liian ahdasta? Onko teillä kokemusta häistä, joissa myös yläkerrassa on osa vieraista? Millaista oli?
 8. Okei. Kiitoksia vastauksesta! Pitää käydä kysäsemässä.
 9. Kihlani ei siis oikein sovi vihkiini, jonka sain "perintönä" sukulaiselta. Sain häneltä myös vanhan kihlan, joka sopii paremmin hänen antamansa vihkin kanssa yhteen. Ideana oli siis muokata hänen kihlastaan ja vihkistään uusi sormus. Olen nyt miettinyt, onko mahollista käyttää häneltä saamaani kihlaa runkona, johon omasta kihlastani laitettaisiin noin viisi timanttia? Omassa sormuksessani on viisi kahden timantin pystysuoraa riviä, ja saamassani kihla on melko perussormus, jossa menee keskellä ohut "sädekehä" sormuksen ympäri.