Arctopolis

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Arctopolis

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä savustetaan iltapalaksi paikan päällä savustuspöntöissä possua ja sen kylkeen tarjotaan uusia perunoita ja bbq-kastiketta.
 2. Meille tulee pitopalvelu Ohjelmamestareilta. Vielä emme tiedä, miten kaikki lopulta onnistuu, mutta ensivaikutelma on ollut hyvä. Hinta ei ole varmasti ole halvimmasta päästä, mutta hinnalla tuntuu saavan kattavan paketin, jossa he huolehtivat tarjoiluista lähestulkoon kokonaisvaltaisesti.
 3. Täälläkin pohditaan boudoir-kuvien antamista huomenlahjaksi. Aluksi alusvaatekuvien otattaminen kuulosti lähinnä naurettavalta, kun luin tällaisesta lehdestä, mutta sitten kun aloin enemmän miettiä huomenlahjaa, nousi tämä vaihtoehto esiin. Ehdottomasti en halua antaa lahjaksi mitään arkista, ja moni kiva ja siisti lahja maksaa hirveän paljon tai en osaisi ostaa juuri oikeanlaista. Pariin kuvaamoon, jotka mainostavat tekevänsä huomenlahjakuvauksia, olen jo laittanut sähköpostitse alustavaa kyselyä asiasta, mutta mitään vastausta en ole saanut, joten en sitten tiedä unohdanko koko asian, jos jo tässä kohtaa menee hankalaksi. Soittaminen arkisin päiväsaikaan niin, ettei kukaan ole kuulemassa alusvaatekuvaustiedustelujani, ei ole niin yksinkertaista, joten mieluummin ensin tietoa sähköpostilla.
 4. Minä päädyin hurjaan 10cm korkoon, mutta tuon korkuisia kenkiä tulee käytettyä joskus töissäkin, joten uskalsin ostaa. Päädyin Peter Kaiserin Herdi-malliin Loppuiltaa varten tai kenkäongelmien sattuessa hankin myös matalat kengät, jotka ovat United Nuden Lo Res Lo -kumikengät. Molempia kenkiä on tarkoitus käyttää häiden jälkeenkin. Mitä mieltä olette noista kumikengistä? Sopivatko ne ollenkaan juhlakengiksi?
 5. Päädyin 10cm korkoihin , mutta ostin myös matalat kengät varuiksi ja loppuiltaa varten.
 6. Meille tulee luultavasti kutsuun ensin tämä: Sinä olet minun sydämeni sinä olet ruumiini olet jokeni alkulähde ja virtani levon meri sinä olet minun kevääni ja sinä olet minun aurinkoni sinä kannat aamua ja koristelet yöni –A. W. Yrjänä Itse kutsun teksti on varmaan tämän tyylinen: Yhteisestä sopimuksesta olemme päättäneet lopettaa seurustelun… ja aloittaa avioelämän ¤ Meidät vihitään XX.XX.2014 kello 15.00 Kunnassa, täällä juhlatilalla Muodollisuuksien jälkeen juhlat jatkuvat epämuodollisesti ruoan ja juoman merkeissä Tervetuloa juhlimaan kanssamme aina yöhön asti! Sulhanen & Morsian Vastausta pyydetään xx.xx.2014 mennessä numero numero
 7. Olen tilannut pari kertaa Askarteluliike Matikaisesta paperia ja kartonkia kutsuja ja ohjelmakortteja varten, ja sujuvasti on palvelu toiminut. Hinnat ovat myös olleet ok, ainakin tämän kaupungin kivijalkaliikkeisiin verrattuna.
 8. Kengät ovat kyllä niin yksilöitä, että jotkut sopivat, jolloin korkoa voi olla enemmänkin, ja joissakin jalat huutavat hoosiannaa viiden minuutin jälkeen, vaikka korkoa olisi vain pari senttiä.
 9. Tällaiset lähti nyt kaikista pohdinnoista huolimatta tilaukseen. Onko kenelläkään kokemusta Peter Kaiserin kengistä? Herdi-malli kyseessä ja korkoa kymmenen senttiä, mutta jos kengät ovat hyvät jalkaan, jaksaa korkeammillakin koroilla olla pitkälle iltaan.
 10. Ajattelin käydä kysymässä kampausta ja meikkiä Porista Blacberrystä http://www.hsblackberry.com/. Onko kenelläkään kokemuksia siitä? Olen käynyt hiustenleikkuussa siellä pari kertaa, mutta sen perusteella on vielä hankala sanoa, millaisia kampauksia sieltä saa.
 11. Minulla on aika perinteinen valkoinen puku, johon ehdin jo tilata tällaisen laukun: Nyt olen metsästänyt kenkiä, ja haluan ehdottomasti kengät, joille on myöhemminkin käyttöä. Valkoisia kenkiä kuitenkin ajattelin, mutta sellaiset olivat loppu, joten nyt harkitsen saman mallisia mustia (jotka vieläpä tarjouksessa ) Mitä mieltä olette, tulisiko tästä yhdistelmästä jotain?
 12. Meillä on suunnitelmassa Washington-Miami Beach -yhdistelmä lokakuussa. Ajankohtaa piti siirtää syksyyn, koska haluaisimme päästä katsomaan NHL-peliä paikan päällä Tuo reissu tosin olisi sen verran tyyris, että täytyy vielä ynnäillä rahatilanteen kanssa, koska itse en halua lähteä tuollaiselle matkalle, jos jokaista euroa saa laskea, ja kotona odottaa monen kuukauden nälkälinja. Mieluummin sitten joku halvempi kohde.
 13. Minä harkitsen tällaisia: Minulla on parit muutkin United Nuden kengät, ja ovat koroistaan huolimatta hyviä jalkaan, joten käyttöä löytyisi myös hääjuhlan jälkeen. Hieman erilainen kiilakorkoratkaisu voisi myös toimia ulkona paremmin kuin kapea korko. Mutta, ehkä odottelen vielä kevätmallistoa, kun ei tuota väriä ole tällä hetkellä edes saatavilla
 14. Meidän ajatuksemme on, että keräämme jokaisesta vieraasta jonkun olemmassaolevan kuvan, jonka liimaamme kirjaan, ja vieraat etsivät kuvansa ja lisäävät terveisensä. Melko varmasti kaikista vieraista löytyy joku kuva, ja kuvan ei tarvitse olla tuore tai perinteinen potretti. Vielä emme ole tosin kuvia alkaneet etsiä, joten jos osoittautuu mahdottomaksi löytää kaikista sopiva kuva, täytyy idea haudata.
 15. Me päädyimme Ohjelmamestareihin. Pääruoka 36,5 €/hlö, kakut ja kahvit 6 €/hlö ja erikoisempi iltapala 14 €/hlö. Tuon pitäisi sisältää kaiken, eli ruoat, astiat, servetit, henkilökunnan jne. Olimme heti sitä mieltä, ettemme lähde edes harkitsemaan sellaisia paikkoja, jotka laskuttavat kaikesta erikseen, vaan on saatava yksi hinta.