Hirilore

Aktiivijäsen
 • Content count

  142
 • Joined

 • Last visited

About Hirilore

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

780 profile views
 1. Meidän häitä vietettiin tammikuun 2015 alussa Ravintola Uunisaaressa, ja kaikki meni tosi hyvin! Ruoka sai kehuja, henkilökunta oli tosi ystävällistä ja paikka sopi meidän juhliin kuin unelma.
 2. Tuli mieleen vielä se, että ainakin meillä vaadittiin kirkkovihkimiseen myös sulhaselta todistus, että kuuluu johonkin kristilliseen kirkkoon.
 3. Ei vielä, mutta me ollaan menossa Curacaolle maaliskuun lopulla 11 yöksi Avila-nimiseen hotelliin.
 4. Mulla iski se jännitys n. 15 tuntia ennen vihkimistä En meinannut hääpäivää edeltävänä yönä saada nukutuksi kun sydän hakkasi tuhatta ja sataa. Kaikki meni kuitenkin loppuviimeiksi onneksi tosi hyvin
 5. Mä otin yhdysnimen, eli käytän sekä miehen että omaa sukunimeäni. Mulla on aina ollut muutenkin pitkä nimi (pitkä kutsumanimi ja sukunimi), joten siihen yksi tavu lisää ei hetkauttanut. Lisäksi olin aikoinaan päättänyt, että jos tulevalla puolisolla on ulkomaalainen sukunimi joka ei ole metrin mittainen, otan yhdysnimen. Mies toivoi että ottaisin hänen nimensä, mutta tiesi että päätös oli loppuviimeiksi minun.
 6. Mä sain tosi vuolaan positiivisia kommentteja niin puvusta, kuin kampauksesta, meikistä ja jopa asusteista. Onneksi siinä mielentilassa onnistuin ottamaan ne vastaan liikoja punastelematta
 7. Mä sain mieheltä Sonyn langattomat kuulokkeet (kun olin monesti valittanut siitä kuinka kaikista kuulokkeista hajoaa ensiksi se "lanka"osuus ) ja itse annoin miehelle uudet kalvosinnapit.
 8. Meillä oli juuri uuden vuoden jälkeen pidetyissä häissä virtenä En etsi valtaa loistoa (niillä vanhoilla sanoilla) ja lisäksi siskoni lauloi brittiläisen joululaulun In the Bleak Midwinter, joka on miehen suosikki.
 9. Meillä oli sisääntulossa Charpentierin Te Deumin alkusoitto (joka myös Euroviisujen tunnarina tunnetaan) ja kanttori oli sovittanut meille pianonuoteista poistumismarssiksi Howard Shoren Return of the Kingin. Mulla meinasi loppua usko, kun kanttorin kiinnisaaminen oli niin hankalaa, mutta loppujen lopuksi hän soitti aivan upeasti kaiken.
 10. Meillä oli hääkarkkeina fudgea joka tilattiin Fudgelovelta (http://fudgelove.f), pakattiin paperipusseihin ja suljettiin meidän nimien etukirjaimilla koristellulla tarralla.
 11. Hääpäivänä mä olin 30-vuotias ja mies 31 vuotta vanha. Mä täytän 31 vielä tämän kuukauden aikana. Yhdessä ollaan oltu reilut 12 vuotta, ja yhdessä ollaan asuttu nyt reilut 4 vuotta.
 12. Kannattaa varmistaa maistraatista, että heillä on tosiaan se siviilisääty siellä oikein (eikä esim. merkitty "tuntemattomaksi" kuten meillä). Jos toi on hoidossa, niin kannattaa kysyä vihkimisen hoitavasta seurakunnasta mitä kaikkea he tarttee siihen kirkolliseen vihkimiseen. Meidät vihittiin Helsingissä, ja mun kotiseurakunnalle riitti miehen kotiseurakunnan kirkkoherran kirjoittama todistus jossa luki minä päivänä mies on kastettu ja koska konfirmoitu (mies on tosin anglikaani, joten käytännön eroja on varmasti eri kirkkokuntien välillä). ETA: Tuli mieleeni, että voi ehkä kysyä josko miehen perheellä olisi jemmassa hänen vanhaa kastetodistustaan ja kysyä sitten seurakunnalta auttaisiko se asiaa.
 13. Meillä kutsuttiin kaksikielisesti, joten kortin oikealla sisäsivulla luki näin suomeksi: Olette sydämmellisesti tervetullut todistamaan kun Hirilore & sulho vihitään avioliittoon Helsingin Kallion kirkossa 3.1.2015 klo. xx. Vihkimistä seuraa hääjuhla ravintola XX:ssä. VP 16.11.2014 mennessö osoitteessa (hääsivun www-osoite) tai [email protected]ääsivu. Lisätietoja löytyy hääsivustoltamme (hääsivun osoite). Kutsun vasemmalla sisäsivulla luki näin: You are invited to bear witness to the marriage of Hirilore & Groom at Kallion kirkko, Helsinki, Finland on January 3rd 2015 at xx p.m. Following the ceremony, please join us in celebration at Ravintola XX. R.S.V.P. by November 16th 2014 at (hääsivuston osoite) or [email protected]ääsivu. For more information, please visit hääsivusto.
 14. Me mentiin kihloihin 19.10.2013, ja naimisiin nyt heti tammikuun alussa, joten ehdittiin olemaan kihloissa vuosi ja reilut 2 kk. Mies kosi 11. vuosipäivänä, joten oltiin ehditty olemaan yhdessä vähän reilut 12 vuotta hääpäivänä.
 15. Mun kaaso on joskus tehnyt töitä mun kanssa osa-aikaisesti, ja olemme kutsumassa myös yhden mun läheisemmän työkaverin puolisoineen. Lisäksi mies on tutustunut moniin kavereihinsa töissä (bestmanistä alkaen), joten meidän häihin tulee myös töistä tuttuja kasvoja.