Liba

Aktiivijäsen
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Liba

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meillä sulhanen maksoi kihlasormukset. Mies halusi yllättää, enkä tiennyt kihloista, niin siinä ei oikeastaan ollutkaan muita vaihtoehtoja Vihkisormus maksettiin yhteisestä hääkassasta.
 2. Meillä oli noin 80 vierasta ja ne oli mun mielestä keskikokoiset häät. Jos oltais kutsuttu kaikkien kavereiden avecit, niin määrään olis tullu varmaan parisenkymmentä henkilöä lisää.. Päädyttiin kuitenkin juhlimaan niiden henkilöiden kanssa, jotka OIKEASTI tunnetaan.
 3. Itse kävin häämessuilla kaason ominaisuudessa 2013 alkuvuodesta ja oma hääpäivä oli vasta 2014 kesällä. Jos hääpaikka ja "suuret" linja ovat hakusessa, on edellisen vuoden messut ehdottomat, sillä ainakaan me ei enää saman vuoden messuilta oltaisi saatu haluamaamme hääpaikkaa, kun se piti varata jo yli vuotta ennen hääpäivää.. Mutta sit jos etsii ideaa kutsuihin, koristeluihin, ym. kannattaa messuille mennä häävuonna.. Itse en edes käynyt messuilla enää 2014, kun oli pääkoppa niin täynnä häähömpötystä
 4. Me mentiin naimisiin elokuussa, eikä tässä pahemmin ole uteluita tullut. Muutamille kysyneille ollaan kerrottu, että halutaa vielä olla ja tehdä kaikkea kahdestaan. Et lapset tulee sitten, kun tuntuu siltä, jos on tullakseen. Onneks ei mitään hurjaa painostusta ja kyselytulvaa ole tullut..!
 5. Meillä ei ollut mitään suurempaa kaavaa hääpäivän valinnassa.. Sulhasen kesäloma oikeastaan määritti sen, että piti pitää häät kuun alussa, jotta päästiin kolmeksi viikoksi häiden jälkeen häämatkalle..Romanttista!
 6. Me oltiin yhdessä seitsemisen vuotta ennen naimisiin menoa. Molemmat vakituisesti töissä ja pitkän aikaa ehdittiin säästää häihin, kun kihlauksesta hääpäivään oli kaksi vuotta.
 7. Eikait tässä mitään salaista ole. En siis ole erityisemmin salannut, mutten erityisemmin asiaa mainostanutkaan.
 8. Ei kummankaan kotipaikkakunnalla tai synnyinpaikkakunnalla. Löydetiin asuinpaikkakunnan lähikunnasta ihana juhlapaikka, jossa haluttiin hääjuhlat pitää. Kirkoksi valikoitui sitten juhlapaikkaa lähin kirkko.
 9. Meillä oli seka lahjalista että mahdollisuus tukea lahjana meidän häämatkaa. Vieraiden kesken suositumpi oli kyllä tuo häärahasto, vaikka muutamia tavaralahjojakin kyllä saimme. Itse en kokenut mitenkään ongelmalliseksi tuota rahan pyytämistä. Varsinkin, kun häämatkakohde oli tiedossa ja vieraille kävi selvästi selväksi, mihin lahjarahat käytetään.
 10. Meillä ei ollut mitään ohjeita/toiveita kaasojen puvuista, joten itse ostivat ja maksoivat. Jos olisimme halunneet tietyt, olisimme varmasti myös ne kustantaneet.
 11. Morsian 27 ja sulhanen 28.
 12. Me tanssitiin elokuun häävalssin tahtiin
 13. Me seurusteltiin 5 vuotta ennen kihlausta..ja kihloista 2 vuotta häihin
 14. Itse olen koekampauksen kannalla. Minulla oli todella tuttu kampaaja, joka on laittanut minulle kampauksia useamminkin. Kuitenkin nyt hääkampaukseen laitettiin muutama klipsipidennys tuomaan runsautta ja niiden pidennysten paikat oli kyllä todella hyvä katsoa etukäteen. Kampaus oli rento kiharainen niskanuttura, johon hiukset letitettiin toiselta puolelta. Ja tuon letin sekä klipsien kanssa pitikin sitten suunnitella jokunen tovi, että klipsit menivät piiloon.. Mutta tämä kaikki katsottiin koekampauksessa, niin hääpäivän aamuna kaikki sujui ilman ongelmia!
 15. Meillä maksoi kukat 350 euroa. Sisälsi morsiamen kimpun, heittokimpun, 4 viehettä, 2 rannekukkaa kaasoille sekä buffetpöytään kukka-asetelman ja vieraiden pöytiin 10 kimppua. Lisäksi ostettiin auringonkukkia, joista taisi tulla hintaa jokunen kymppi lisää. Olen kyllä tosi tyytyväinen hintaan ja kukkiin! Me ei haluttu mitenkään erikoisia kukkia / erikoista sidontaa, vaan enemmän sellasta konstailematonta