Jump to content
Naimisiin.info

Liba

Aktiivijäsen
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Liba kaikki viestit

  1. Liba

    Kuka maksaa sormukset?

    Meillä sulhanen maksoi kihlasormukset. Mies halusi yllättää, enkä tiennyt kihloista, niin siinä ei oikeastaan ollutkaan muita vaihtoehtoja Vihkisormus maksettiin yhteisestä hääkassasta.
  2. Meillä oli noin 80 vierasta ja ne oli mun mielestä keskikokoiset häät. Jos oltais kutsuttu kaikkien kavereiden avecit, niin määrään olis tullu varmaan parisenkymmentä henkilöä lisää.. Päädyttiin kuitenkin juhlimaan niiden henkilöiden kanssa, jotka OIKEASTI tunnetaan.
  3. Liba

    Häämessut

    Itse kävin häämessuilla kaason ominaisuudessa 2013 alkuvuodesta ja oma hääpäivä oli vasta 2014 kesällä. Jos hääpaikka ja "suuret" linja ovat hakusessa, on edellisen vuoden messut ehdottomat, sillä ainakaan me ei enää saman vuoden messuilta oltaisi saatu haluamaamme hääpaikkaa, kun se piti varata jo yli vuotta ennen hääpäivää.. Mutta sit jos etsii ideaa kutsuihin, koristeluihin, ym. kannattaa messuille mennä häävuonna.. Itse en edes käynyt messuilla enää 2014, kun oli pääkoppa niin täynnä häähömpötystä
  4. Meillä ei ollut mitään suurempaa kaavaa hääpäivän valinnassa.. Sulhasen kesäloma oikeastaan määritti sen, että piti pitää häät kuun alussa, jotta päästiin kolmeksi viikoksi häiden jälkeen häämatkalle..Romanttista!
  5. Me oltiin yhdessä seitsemisen vuotta ennen naimisiin menoa. Molemmat vakituisesti töissä ja pitkän aikaa ehdittiin säästää häihin, kun kihlauksesta hääpäivään oli kaksi vuotta.
  6. Eikait tässä mitään salaista ole. En siis ole erityisemmin salannut, mutten erityisemmin asiaa mainostanutkaan.
  7. Ei kummankaan kotipaikkakunnalla tai synnyinpaikkakunnalla. Löydetiin asuinpaikkakunnan lähikunnasta ihana juhlapaikka, jossa haluttiin hääjuhlat pitää. Kirkoksi valikoitui sitten juhlapaikkaa lähin kirkko.
  8. Meillä oli seka lahjalista että mahdollisuus tukea lahjana meidän häämatkaa. Vieraiden kesken suositumpi oli kyllä tuo häärahasto, vaikka muutamia tavaralahjojakin kyllä saimme. Itse en kokenut mitenkään ongelmalliseksi tuota rahan pyytämistä. Varsinkin, kun häämatkakohde oli tiedossa ja vieraille kävi selvästi selväksi, mihin lahjarahat käytetään.
  9. Meillä ei ollut mitään ohjeita/toiveita kaasojen puvuista, joten itse ostivat ja maksoivat. Jos olisimme halunneet tietyt, olisimme varmasti myös ne kustantaneet.
  10. Morsian 27 ja sulhanen 28.
  11. Me tanssitiin elokuun häävalssin tahtiin
  12. Itse olen koekampauksen kannalla. Minulla oli todella tuttu kampaaja, joka on laittanut minulle kampauksia useamminkin. Kuitenkin nyt hääkampaukseen laitettiin muutama klipsipidennys tuomaan runsautta ja niiden pidennysten paikat oli kyllä todella hyvä katsoa etukäteen. Kampaus oli rento kiharainen niskanuttura, johon hiukset letitettiin toiselta puolelta. Ja tuon letin sekä klipsien kanssa pitikin sitten suunnitella jokunen tovi, että klipsit menivät piiloon.. Mutta tämä kaikki katsottiin koekampauksessa, niin hääpäivän aamuna kaikki sujui ilman ongelmia!
  13. Liba

    Kukkabudjetti

    Meillä maksoi kukat 350 euroa. Sisälsi morsiamen kimpun, heittokimpun, 4 viehettä, 2 rannekukkaa kaasoille sekä buffetpöytään kukka-asetelman ja vieraiden pöytiin 10 kimppua. Lisäksi ostettiin auringonkukkia, joista taisi tulla hintaa jokunen kymppi lisää. Olen kyllä tosi tyytyväinen hintaan ja kukkiin! Me ei haluttu mitenkään erikoisia kukkia / erikoista sidontaa, vaan enemmän sellasta konstailematonta
  14. Meillä vietettiin juhlia Pornaisissa Kotojärven kartanon tallissa. Suosittelen lämpimästi! Ihana ja tunnelmallinen vanha talli luo upeat puitteet hääjuhlalle. Hääpäivänämme sattui olemaan reilut 30 astetta lämmintä, mutta tuolla tallissa se ei haitannut laisinkaan, sillä kiviseinät pitivät tilan ihanan viileinä. Netistä löytyy aika vähän tietoa kyseisestä paikasta, mutta kannattaa ilman muuta käydä katsomassa, jos kiinnostaa. Pornaisten kaunis kirkko on myös ihan lähituntumassa.
  15. Minä kutsuin, sulho ei.. Perustuen siihen, että meillä on töissä pienenpieni tiimi, joten ollaan aika läheisiä toisillemme kaikki. Sulhasella taas töissä useita satoja työntekijöitä, eikä halunnut sitten kutsua edes niitä parhaimpia kavereita sieltä.
  16. Me alotettiin paikkojen kanssa n.1,5 vuotta ennen häitä. Käytiin kattelemassa eri vaihtoehtoja, sekä kirkkoja että juhlapaikkoja. Juhlapaikka varattiin reilu vuos ennen hääpäivää ja oli aivan viimeisiä vapaita viikonloppuja! Täydet tohinat alko sitten pari kk ennen häitä - askartelua, ohjelman suunnittelua, ym. Hyvin oli kyllä aikaa, eikä missään vaiheessa tullut paniikkia
×
×
  • Create New...