niiskutin

Morsian
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

About niiskutin

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pirkanmaa
 1. Meillä oli sisääntulomarssina Sigur Rós:n Hoppipolla, jonka kanttori soitti kirkkouruilla. Sain ihan tosissaan taistella kyyneleitä vastaan, kun kirkon käytävää kävelin Poistumisessa oli perinteisempi Bachin C-duuri prelude BWV 553.
 2. Minulla oli kimpussa vain keltaista ja valkoista freesiaa sekä hirssiä tuomassa vihreyttä ja keveyttä.
 3. Meidän häitähän juhlittiin jo viime kesänä, mutta tässä näytille minulle tehty pellavapuku Eestä Ja takkaa
 4. Laitoinkin saman kuvan jo kaitaliinat-ketjuun, koska meidän kaitaliinat tehtiin siis puutarhakaupasta saatavasta maisemointikankaasta. Muiden somisteiden osalta arvokkaimmat olivat kasvit, meillä kirjavalehtistä maahumalaa. Istumapaikat nimikoitiin kivillä, jotka spraylakattiin ja kiviin kirjoitettiin maalitusseilla lakan kuivuttua nimet. Kaverin piharakennuksen nurkalta haettiin muutamat koivut, ystäväpiiristä metsästettiin kaikki vanhat maitotonkat ja sinkkiastiat. Hallaharsolla vielä pehmennettiin näyttämön syvyyttä ripustamalla hallaharsoa roikkumaan näyttämön katosta. Tuolihuputkin olivat mallia "halpis", eli värjättyä hallaharsoa. Omaan silmään tilasta tuli oikein mukavan näköinen.
 5. Me mentiin paikoitellen siitä, mistä aita oli matalin ja koska värimaailma oli ruskea + vihreä, niin teimme kaitaliinat ruskeasta maisemointikankaasta (puutarhaliikkeestä). Ostettiin kolme 1,05 x 14,30m:n pakettia ja kangasta jäi yli puolitoista pakettia. Oiskohan hintaa ollut 14e/pkt. Tältä ne näytti pöydissä
 6. Heippa pitkästä aikaa! Intouduin pitopalveluketjun jatkoksi kirjoitella myös meidän juhlapaikasta, joka oli siis Vahalahden Päivölä Nokialla. Tai eipä mulla siitä juuri mitään sanallista kerrottavaa ole, mutta muutaman kuvan voin teille esitellä Ensin kuvia ennen koristeluita Ja sitten päivää ennen H-hetkeä koristeluiden ja liinojen ym. kera. Saliin me mahdutettiin vieraita 74 aikuista (tai no, yli 13 vuotiaita) ja 13 alle 12 vuotiaita, joista 8 oli alle nelivuotiaita. Kaikki mahduimme kuitenkin hyvin, mutta yhtään enempää en olisi halukas tuohon tilaan laittamaan, ellei sitten haluaisi kattaa vaikka lapsille eteiseen omaa pöytää tmv.
 7. Meille tulee ihan "meille tehty" koriste ja suomalaisella työllä Eli Kakkuateljee Tampereella tekee meille sen näköisen koristeen, kun ilmoitimme. Eli siihen tulee meidän näköinen pariskunta ja mukaan lisäksi meidän koira Korkeutta tulee olemaan n. 10cm ja pohjan halkaisija n. 10-15cm. Hintaa tuli 75 euroa.
 8. Nostetaanpa tätä hieman, kun suunnittelin omiin häihini isoa astiia, johon tulisi jäämurskaa ja siihen sitten olut- ja siideritölkit esille. Mistä uskaltaa lähteä Tampereen seudulla kyselemään jäämurskaa? Lähikaupan kalatiskiltä? Jääpaloja en tarvitse vaan nimenomaan sitä murskaa. Nythän on siis tuo Bloks, jonka jääpaloja on myynnissä ihan peruskaupoissa ja Eskimolla näyttäisi olevan tuollaisia jäämurskapusseja, mutta kuka niitä ehtii aukomaan, kun juoma-astia on ISO..
 9. Mä just tein meidän budjettia ja summa on tällä hetkellä n. 6000 euroa. Vieraita on tulossa tällä hetkellä 84. Budjetissa ei ole mun sormusta, mutta se maksoi muistaakseni 500-600 euroa. Pitopalvelulle menee suurin osa tuosta, eli vähän reilu kolme tonnia.
 10. Millaisia takaikkuna-kylttejä/-virityksiä teillä on ollut autoon, jossa on tummennettu takalasi? Tuollaisia ikkunatusseja näytti olevan myynnissä, mutta sitten jos sataa, niin teksti huuhtoutuu veden mukana
 11. Meillä deadline ensi viikon tiistaina ja sulhasen puolelta on ilmoittautunut vasta sulhasen vanhemmat, veli ja kaksi kaveria Sulhasen puolen lista oli vielä pidempi kuin minun, joten ihmetyttää, että jättääkö kaikki oikeasti siihen viimeiseen päivään? Mun puolelta alkaa olemaan kohta kaikki vastanneet..
 12. Jossain juuri joku haukkui Koskikadun Cumuluksen, mutta en nyt kuolemaksenikaan muista että missä ja miten. Muistaakseni pointtina oli ehkä se, että hotelli on jäänyt ajastaan jälkeen. Me ollaan menossa viettämään meidän hääyö Villaan. Myös vieraille on varattu sinne kiintiö, joten aamupalalla voidaan kaikki kynnelle kykenevät muistella edellisen päivän juhlia
 13. Mä jotenkin naiivisti kuvittelin, että meidän kaveripiirissä kaikki olisivat niin fiksuja, että jos kutsussa kirjekuoressa lukee vain yhden henkilön nimi, ja kutsussa mainitaan vielä erikseen, että "kutsumme Sinut", niin kaikki ymmärtäisivät nämä nyanssit. Eivät ymmärtäneet... Nyt on jo useammalta tyypiltä tullut, joko kysymys että saako avec tulla ja sit on vedetty palkokasveja hengityselimiin, kun on vastattu että kutsu on henkilökohtainen, tai sitten on vain ilmoitettu, että "kiitos kutsusta, tulen seuralaisen kanssa". Eikö suomalaiset tosiaankaan ymmärrä tai osaa vain lukea?
 14. Mua kosittiin kivellä Se on vaaleanpunainen ja hyvällä mielikuvituksella siitä erottaa sydämen muodon. Kivi on vieläkin tallessa ja ajattelin ottaa sen hääjuhlaan mukaan meidän pöytään
 15. Mä oon täysin väreistä ymmärtämätön, mutta jostain syystä mulla on nyt päässä idea, että meille tulisi pöytiin valkoisten pöytäliinojen päälle ruskeat kaitaliinat ja tuolit huputettaisiin vihreällä. Mutta näyttääkö tämä oikeasti järkevältä? Kyseessä on elohäät ja (toivottavasti) silloin olisi vielä ihan kesä, joten meneekö liian tummaksi? Juhlatila on vanha seuraintalo, eli sisältä puuta, lattiat puuta. Mietin, että jos hakisi vaaleaa sävyä ruskeaan ja vihreään, mutta sitten taas mun puvussa on valkoisen lisäksi beigeä, joten tuleeko minusta sitten osa kattausta? Auttakaa naista hädässä! Floristikin jo kyseli väreistä, enkä tiedä kimpustanikaan, että mitä värejä siihen nyt pitäisi törkätä. Maalais-/ekohäät kyseessä.