niiskutin

Morsian
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by niiskutin

 1. Meillä oli sisääntulomarssina Sigur Rós:n Hoppipolla, jonka kanttori soitti kirkkouruilla. Sain ihan tosissaan taistella kyyneleitä vastaan, kun kirkon käytävää kävelin Poistumisessa oli perinteisempi Bachin C-duuri prelude BWV 553.
 2. Minulla oli kimpussa vain keltaista ja valkoista freesiaa sekä hirssiä tuomassa vihreyttä ja keveyttä.
 3. Meidän häitähän juhlittiin jo viime kesänä, mutta tässä näytille minulle tehty pellavapuku Eestä Ja takkaa
 4. Laitoinkin saman kuvan jo kaitaliinat-ketjuun, koska meidän kaitaliinat tehtiin siis puutarhakaupasta saatavasta maisemointikankaasta. Muiden somisteiden osalta arvokkaimmat olivat kasvit, meillä kirjavalehtistä maahumalaa. Istumapaikat nimikoitiin kivillä, jotka spraylakattiin ja kiviin kirjoitettiin maalitusseilla lakan kuivuttua nimet. Kaverin piharakennuksen nurkalta haettiin muutamat koivut, ystäväpiiristä metsästettiin kaikki vanhat maitotonkat ja sinkkiastiat. Hallaharsolla vielä pehmennettiin näyttämön syvyyttä ripustamalla hallaharsoa roikkumaan näyttämön katosta. Tuolihuputkin olivat mallia "halpis", eli värjättyä hallaharsoa. Omaan silmään tilasta tuli oikein mukavan näköinen.
 5. Me mentiin paikoitellen siitä, mistä aita oli matalin ja koska värimaailma oli ruskea + vihreä, niin teimme kaitaliinat ruskeasta maisemointikankaasta (puutarhaliikkeestä). Ostettiin kolme 1,05 x 14,30m:n pakettia ja kangasta jäi yli puolitoista pakettia. Oiskohan hintaa ollut 14e/pkt. Tältä ne näytti pöydissä
 6. Heippa pitkästä aikaa! Intouduin pitopalveluketjun jatkoksi kirjoitella myös meidän juhlapaikasta, joka oli siis Vahalahden Päivölä Nokialla. Tai eipä mulla siitä juuri mitään sanallista kerrottavaa ole, mutta muutaman kuvan voin teille esitellä Ensin kuvia ennen koristeluita Ja sitten päivää ennen H-hetkeä koristeluiden ja liinojen ym. kera. Saliin me mahdutettiin vieraita 74 aikuista (tai no, yli 13 vuotiaita) ja 13 alle 12 vuotiaita, joista 8 oli alle nelivuotiaita. Kaikki mahduimme kuitenkin hyvin, mutta yhtään enempää en olisi halukas tuohon tilaan laittamaan, ellei sitten haluaisi kattaa vaikka lapsille eteiseen omaa pöytää tmv.
 7. Meille tulee ihan "meille tehty" koriste ja suomalaisella työllä Eli Kakkuateljee Tampereella tekee meille sen näköisen koristeen, kun ilmoitimme. Eli siihen tulee meidän näköinen pariskunta ja mukaan lisäksi meidän koira Korkeutta tulee olemaan n. 10cm ja pohjan halkaisija n. 10-15cm. Hintaa tuli 75 euroa.
 8. Nostetaanpa tätä hieman, kun suunnittelin omiin häihini isoa astiia, johon tulisi jäämurskaa ja siihen sitten olut- ja siideritölkit esille. Mistä uskaltaa lähteä Tampereen seudulla kyselemään jäämurskaa? Lähikaupan kalatiskiltä? Jääpaloja en tarvitse vaan nimenomaan sitä murskaa. Nythän on siis tuo Bloks, jonka jääpaloja on myynnissä ihan peruskaupoissa ja Eskimolla näyttäisi olevan tuollaisia jäämurskapusseja, mutta kuka niitä ehtii aukomaan, kun juoma-astia on ISO..
 9. Mä just tein meidän budjettia ja summa on tällä hetkellä n. 6000 euroa. Vieraita on tulossa tällä hetkellä 84. Budjetissa ei ole mun sormusta, mutta se maksoi muistaakseni 500-600 euroa. Pitopalvelulle menee suurin osa tuosta, eli vähän reilu kolme tonnia.
 10. Millaisia takaikkuna-kylttejä/-virityksiä teillä on ollut autoon, jossa on tummennettu takalasi? Tuollaisia ikkunatusseja näytti olevan myynnissä, mutta sitten jos sataa, niin teksti huuhtoutuu veden mukana
 11. Meillä deadline ensi viikon tiistaina ja sulhasen puolelta on ilmoittautunut vasta sulhasen vanhemmat, veli ja kaksi kaveria Sulhasen puolen lista oli vielä pidempi kuin minun, joten ihmetyttää, että jättääkö kaikki oikeasti siihen viimeiseen päivään? Mun puolelta alkaa olemaan kohta kaikki vastanneet..
 12. Jossain juuri joku haukkui Koskikadun Cumuluksen, mutta en nyt kuolemaksenikaan muista että missä ja miten. Muistaakseni pointtina oli ehkä se, että hotelli on jäänyt ajastaan jälkeen. Me ollaan menossa viettämään meidän hääyö Villaan. Myös vieraille on varattu sinne kiintiö, joten aamupalalla voidaan kaikki kynnelle kykenevät muistella edellisen päivän juhlia
 13. Mä jotenkin naiivisti kuvittelin, että meidän kaveripiirissä kaikki olisivat niin fiksuja, että jos kutsussa kirjekuoressa lukee vain yhden henkilön nimi, ja kutsussa mainitaan vielä erikseen, että "kutsumme Sinut", niin kaikki ymmärtäisivät nämä nyanssit. Eivät ymmärtäneet... Nyt on jo useammalta tyypiltä tullut, joko kysymys että saako avec tulla ja sit on vedetty palkokasveja hengityselimiin, kun on vastattu että kutsu on henkilökohtainen, tai sitten on vain ilmoitettu, että "kiitos kutsusta, tulen seuralaisen kanssa". Eikö suomalaiset tosiaankaan ymmärrä tai osaa vain lukea?
 14. Mua kosittiin kivellä Se on vaaleanpunainen ja hyvällä mielikuvituksella siitä erottaa sydämen muodon. Kivi on vieläkin tallessa ja ajattelin ottaa sen hääjuhlaan mukaan meidän pöytään
 15. Mä oon täysin väreistä ymmärtämätön, mutta jostain syystä mulla on nyt päässä idea, että meille tulisi pöytiin valkoisten pöytäliinojen päälle ruskeat kaitaliinat ja tuolit huputettaisiin vihreällä. Mutta näyttääkö tämä oikeasti järkevältä? Kyseessä on elohäät ja (toivottavasti) silloin olisi vielä ihan kesä, joten meneekö liian tummaksi? Juhlatila on vanha seuraintalo, eli sisältä puuta, lattiat puuta. Mietin, että jos hakisi vaaleaa sävyä ruskeaan ja vihreään, mutta sitten taas mun puvussa on valkoisen lisäksi beigeä, joten tuleeko minusta sitten osa kattausta? Auttakaa naista hädässä! Floristikin jo kyseli väreistä, enkä tiedä kimpustanikaan, että mitä värejä siihen nyt pitäisi törkätä. Maalais-/ekohäät kyseessä.
 16. Näinpä minäkin nyt ensimmäisen hääpainajaiseni! Näin unta, että olin menossa isäni saattamana kirkkoon. Kirkon ovet aukesivat, mutta kanttori alkaa soittamaan aivan väärää kappaletta, eli sitä Prinsessa Ruususta... Sulhanen oli heti oven jälkeen vasemmalla puolella ja hänelle siinä kovasti silmät lautasina yritin viittilöidä, että "tää on ihan väärä biisi!". Hän kuitenkin totesi tasaisen rauhallisesti, että mennään nyt vaan, josko saataisiin se oma kappale sitten poistumisessa. Isäni jatkoi kuitenkin siitä saattamista, mutta hän meni aivan liian kovaa vauhtia ja jouduin nykimään häntä kädestä ja suhisemaan, että "EI NOIN KOVAA!!". Päästiin alttarin läheisyyteen ja sulhanenkin tuli siinä vaiheessa sieltä takavasemmalta paikalle. Tässä vaiheessa huomasin, että oma suku on paikalla, mutta sulhasen puolella oli vain pari hassua tyyppiä. Sitten yhtäkkiä alttarin kohdalta oikealta puolelta avautuu ovi ja sulhasen suku tunkee sisään, pahoitellen myöhästymistään. Siinä sitten yleistä säätöä ja paikkojen hakua.. Heräsin.
 17. Mä kiertelin muutama viikko sitten Tampereen kenkäkauppoja läpi ja tulos oli se, että vielä ei ole vaaleiden kenkien aika. Eli jos vaaleaa/valkoista hakee, niin pitää odotella kesään (ellei mene morsiusliikkeistä hakemaan). Mä kallistuin sitten nettikauppaan ja jännityksellä odotan, millaiset kengät sieltä sitten oikeasti tulevat. TIlauksen ja maksun hoidin 5.3. ja tänään tuli tieto, että kengät on postitettu. Jos ovat minulle huonot, niin tulevat sitten tänne kirpparille myyntiin. Kengissä on 6,5cm:n korot, jotka on sen 1,5cm liikaa mulle, mutta sekin on niin kiinni siitä, onko kenkä muuten miellyttävä jalassa. Olin ensin ballerinojen kannalla, mutta jalkahoitaja sanoi, että ei missään nimessä saisi olla ihan lättänällä kengällä, joten kallistuin korkoon. Ihan sentin-parin korot on sitten taas omasta mielestä niin tympeän näköiset, että hakuun laitoin n. 3-5cm:n korolla olevat "ei-säihkyvät" kengät.
 18. Koekampaus + kampaus + koemeikki + meikki 200e Tampere.
 19. Meillä viskotaan ihan perinteistä riisiä
 20. Täällä ainakin seurakunnan nettisivuilla on ihan hinnasto, mistä ilmenee, että kuka joutuu maksamaan ja mitä, jos joutuu.
 21. Mun unelmien polttarit ei sisällä mitään noloja asuja tai kaupungilla esineiden/tavaroiden/palvelujen myymistä. Haluaisin viettää rauhallisen ja mukavan päivän ystävieni kanssa nautiskellen heidän seurastaan, vaihdellen kuulumisia ja tarinoita. Saunomista, uimista, siideriä ja hyvää + epäterveellistä ruokaa. Jos jotain aktiviteettia pitäisi miettiä, niin mulle riittäisi vaikka koripallo-ottelu jossain lähikoulun kentällä
 22. Melkoista tuskaa on löytää matalakorkoiset (korkeintaan 5cm) kengät. Tai olisi se kai jos ei olisi muita kriteereitä Eli otan vinkkejä vastaan turvallisista nettikaupoista, joista löytyy valkoiset tai off-valkoiset kengät, jotka eivät saa olla ihan flätit, mutta korkoa korkeintaan 5cm; Kärjestä umpinaiset ja pyöreät/pyöreähköt, ei missään nimessä sellaista pitkää terävää kärkeä; Ei avokkaat, eli jonkinlainen remmikiinnitys oltava; mieluiten "ei kiiltävä" pinnaltaan, koska hääpukuni ei kimaltele eikä säihky Tampereen liikkeitä on varmaan mentävä kelaamaan läpi, vaikka vihaankin sekä kenkä- että vaatekaupoilla käyntiä..
 23. Kuulin ystävältäni, että hääpari antaa kanttorillekin tyypillisesti jonkun korvauksen soitosta. Paljonko olette kanttorille antaneet?
 24. Meidät vihitään kirkossa sen vuoksi, että pidän itseäni uskovaisena. Meidät olisi voitu vihkiä papin toimesta avioliittoon ihan missä tahansa, mutta kirkossa on se katto pään päällä pahan kelin sattuessa. Näin Jumalaan uskovana ihmisenä särähtää kovasti korvaan se peruste, että kirkko on juhlava tai että juhla on siellä jotenkin arvokkaampi.. Mutta kukin tavallaan
 25. Tuossa tammikuun puolella tuli varailtua ja häät ovat elokuussa